Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS. Ne znam jesam li ga ranije spomenuo. Film je g***o. Koliko je prvi bio dobar, toliko je ovaj loš. Biće još jedan nastavak, pa možda tu poprave stvar, mada sumnjam.
Tomorrowland solidna bajka, kraj klasično američko sranje, mož da se gleda.
Spy: pitka komedija sa neocekivanim obrtima. I vise nego zasluzena ocena na IMDb-u. Stavise, mislim da je zasluzio i visu, no dobro. (:
Konacno odgledao s01 Mr. Robot i odusevljen sam, odlicna prica, gluma, zaplet i napokon tematika gde nema 3D virusa kao u slicnim filmovima/serijama. Jedva cekam nastavak!
Sinoc odgledao novu epizodu s06 The walking dead i ne znam sta da mislim, nadam se da ce donekle zadrzati kvalitet prethodne sezone.
Sinoc odgledao novu epizodu s06 The walking dead i ne znam sta da mislim, nadam se da ce donekle zadrzati kvalitet prethodne sezone.
Jurassic World: gledljivo. Poprilicno (:
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Braćo, obratite pažnju na "The Last Kingdom", tematika je slična "Vikinzima", ali je meni ova serija bolja. Do sad su izašle samo dve epizode, koliko ja znam..
Uuuu moze Evindzer, takvu tematiku volim 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pošto završih Avatar: The Last Airbender, danas sam odgledao prvu sezonu The Legend of Korra. Nekako mi je u početku delovalo lošije od Avatara, ali kako je išlo dalje shvatio sam da sam prerano doneo zaključak. Više tenzije, bolja razrada likova, njihovih odnosa i emocija, vrhunsko napucavanje fajta...
Večeras krećem drugu sezonu.
Večeras krećem drugu sezonu.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
psyhound, bolja je Kora od Erbendera, nju sam odgledao do kraja, a njega nisam.
Juče pogledah najnovije epizode Fleša, Strele i Gotama - radnja nove sezone Fleša mi se nimalo ne sviđa (ko bude gledao, videće zašto, da ne spojliram), Strela je napokon postao Zelena Strela
i nova sezona je skroz gledljiva, a Gotam je odličan, onakav kakav je trebalo da bude i u prvoj sezoni.
Inače, krenula je i nova sezona Marvelovih agenata Šilda - za sad može da se gleda, ali nije ništa posebno.

Juče pogledah najnovije epizode Fleša, Strele i Gotama - radnja nove sezone Fleša mi se nimalo ne sviđa (ko bude gledao, videće zašto, da ne spojliram), Strela je napokon postao Zelena Strela

Inače, krenula je i nova sezona Marvelovih agenata Šilda - za sad može da se gleda, ali nije ništa posebno.
Pixels - tipicna holivudska budalastina bez imalo smisla. Pojma nemam sto sam bas to gledao... 

^ I nemoj gledati. Film je tresina i pored dobrih efekata.
Sinoc curica i ja pogledali kao neki triler sa elementima horora, The Visit. Nista skontao nisam...
Sinoc curica i ja pogledali kao neki triler sa elementima horora, The Visit. Nista skontao nisam...

Aj da pomenem, kad vidim da se vole mindfuck filmovibtu i tamo:
Heartless - meni jedan od top filmova
Mr. Nobody - odlican WTF film
Heartless - meni jedan od top filmova
Mr. Nobody - odlican WTF film
- Evindzer
- Prijatelj foruma
"Heartless" je prilično dobar, podsetio me nekim šmekom na "Limitless", iako je realno slabiji od njega.
Inače, ako ovde (osim mene) ima ljubitelja D Doktora
, počela nova sezona - i osim prve dve epizode, nije nimalo loša!
Prošla je bila bukvalno katastrofa, ali u ovoj kao da su vratili saradnike iz vremena Dejvida Tenanta, pa i epozode imaju takvu atmosferu.
Kapaldi je napokon lepo ušao u ulogu, što u celoj prošloj sezoni nije mogao niti u jednoj epizodi.
Takođe, za ljubitelje GOT-a, gospođica koja igra Arju Stark će, izgleda, uzeti malo većeg učešća u ovogodišnjoj sezoni Doktora - mogli su i bez nje, ona meni i nije nešto simpatična.
Inače, ako ovde (osim mene) ima ljubitelja D Doktora

Prošla je bila bukvalno katastrofa, ali u ovoj kao da su vratili saradnike iz vremena Dejvida Tenanta, pa i epozode imaju takvu atmosferu.
Kapaldi je napokon lepo ušao u ulogu, što u celoj prošloj sezoni nije mogao niti u jednoj epizodi.
Takođe, za ljubitelje GOT-a, gospođica koja igra Arju Stark će, izgleda, uzeti malo većeg učešća u ovogodišnjoj sezoni Doktora - mogli su i bez nje, ona meni i nije nešto simpatična.

Ja Dr Who ne gledam od 4 sezone, baš zbog Dejvida kada su ga zamenili.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Joj nikako da nastavim da gledam Doktora... Moraću sad kad svšim sa Korrom. 
R2D2, daj šansu Matt Smithu. U početku nisam bio nešto impresioniran, ali me je kasnije oduševio... Naravno, Tenant je za mene i dalje THE Doctor!

R2D2, daj šansu Matt Smithu. U početku nisam bio nešto impresioniran, ali me je kasnije oduševio... Naravno, Tenant je za mene i dalje THE Doctor!

Prekrstili ste vi mene kao miodrag u Milorad 
A šta znam, pogledao sam odavno 1-2 epizode 5 sezone i nije mi išlo i batalio sam :S

A šta znam, pogledao sam odavno 1-2 epizode 5 sezone i nije mi išlo i batalio sam :S
Best offer - 9/10, sjajno drži pažnju, kraj zbrzan, def. vredi pogledati 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kakvo je ovo izražavanje, moliću lepo? [emoji14]psyhound napisao:Joj nikako da nastavim da gledam Doktora... Moraću sad kad
svšim sa Korrom.![]()

Dajte šansu Smitu, njegove sezone su odlične, videćete. Samo preživite prvih par poludosadnih epizoda - posle je sve bolje i bolje.