Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Probaj sa notifications off aplikacijom. Ja nemam tih problema sa fabrickim gasenjem. Na S4 doduse.
Ali zato mi ubija svaku ostalu, ne shvatam zasto barem phone ne ostavi u zivotu nego i njega pokrece svaki put iznova...
Ali zato mi ubija svaku ostalu, ne shvatam zasto barem phone ne ostavi u zivotu nego i njega pokrece svaki put iznova...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Jedna stvar mi bas smeta.kad sam gledao razne testove uvek su svi potencirali da su teme sjajne i meni su se bas svidele one avengers.iron man i.t.d.i odem ja kupim fon i jedna od prvih stvari udjem u teme odem na store kad ono puf.nema.reko mozda sam ja blesav oa krenem da trazim i trazim ali dzaba.tek posle odem malo i procackam po netu i vidim da su ih ukinuli.kao to je bila promocija za izlazak filma.bedak.mislim ima i dalje dobrih nema sta ali ona iron men mi je izgledala bas nekako extra.sad koristim ovu weyo.kul je sto je crna a i ikonice su minimalne.steta bas
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Entuzijasta
zoreli, Video sam ovo na xda ali nemam root a koliko sam ukapirao da bih instalirao moram da ga imam.nesto ne bih radio root da okinem ovaj knox ili kako se vec zove i izgubim garanciju.sve mi radi extra pa i ne vidim neku bas prednost od toga.dok sam koristio g2 root je bio obavezan.u svakom slucaju hvala
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Postoji mogucnost da odradis root a da ne okines knox. Jedino ako ubacujes drugi rom,onda mozes da zeznes knox. Ovako,budi bez brige sto se tice garancije
-
- Entuzijasta
kutijagreha, hvala na savetu.ako je tako onda cu i uraditi.ima li neka app ili moram preko kompa da odradim
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Koliko vredi nov, 32gb, simfree sa grancijom operatera?
-
- Entuzijasta
El Laki, 460 eura ako nije proban uopste.to je realna cena
- Jorda
- Mobil fan
Kad je vec covek postavio pitanje, zna li ko nekoga da prodaje blue topaz s6? Samo da je full pack.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
HvalaMikrikorisnik napisao:El Laki, 460 eura ako nije proban uopste.to je realna cena

-
- Entuzijasta
Juce mi se dogodilo nesto cudno ali pozitivno sa telefonom.evo koristim ga vec mesec dana i non stop sam imao u proseku 3.5h sot.otprilike svaki dan isto koristim tel.vecinu vremena sam na wifi.mozda pola sata dnevno na mobilnom netu.pozivi.poruke.malo viber instagram i oko 1h surfa.cak igram i ovaj novi nfs po mozda 1h otprilike.osvetljenje mi je na auto 20 posto.svaki dan uspem da ga ispraznim do kraja i stavim uvece da se puni.juce kao iz vedra neba imah 4.5h sot.proveravao sam sve isto u telefonu.nisam menjao ni temu ni osvetljenje.cudno 

Moze li preporuka za custom rom a da makar osnovne aplikacije ne laguju (tipa Dialer, Settings ili Play Store)?
Auuu, kupis s6 pa ti baguje dialer, settings , play store...

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
S6 i reč bug nemaju ništa zajedničko, dezinformacija je da postoji lag kod PS, Settings-a i sl.
Jedini problem kod S6 i novijih jeste memory leak koji Samsung nikako da ispravi.
Jedini problem kod S6 i novijih jeste memory leak koji Samsung nikako da ispravi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Jorda
- Mobil fan
Konacno je dosao i u moj posed.
Prvi utsici: ekran je fantazija, kamera takodje. Brzina i fluidnost neverovatni. Odziv vau u odnosu na prethodne androide koje sam koristio. ART je zaista objasnio.
Samo memory leak je dosadan, ako nije problem nek neko posalje na pp link za root (bez okidanja knox) i memory fix. I neki dobar Igo za ovu rezoluciju.

Prvi utsici: ekran je fantazija, kamera takodje. Brzina i fluidnost neverovatni. Odziv vau u odnosu na prethodne androide koje sam koristio. ART je zaista objasnio.
Samo memory leak je dosadan, ako nije problem nek neko posalje na pp link za root (bez okidanja knox) i memory fix. I neki dobar Igo za ovu rezoluciju.

- Jorda
- Mobil fan
Stvarno? Niko nista? Posle 5 dana??
Ne znam kako uvek kad se obratim za pomoc svi iskuliraju.
Ne znam kako uvek kad se obratim za pomoc svi iskuliraju.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Jorda za navigaciju probaj Here mape, app je free na play store, a odlično obavlja posao.
Za root prelistaj ovu temu ili potraži na XDA.
Za root prelistaj ovu temu ili potraži na XDA.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D

Stigao manji update.

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII