Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ne, ne. Zaboravio sam da kažem, potražite pomoću Google-a. Mislim da su slične aplikacije zabranjene za Play Store.
Podrav, installirao sam greenify i stavio facebook u hibernaciju, i sad pise it will hibernate automatically, e sad je kad iskljucim ekran ono se automatski gasi ili ja moram rucno da uspavam.Imam rutovan fon.
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
- :: LG G3
- :: Huawei P6
Posle 2-3 ih automatski gasi, bar tako kod mene
Dexter ja gasim na ikonicu sa ekrana, mada ako neki put i ne ugasim tako, kada se ekran ugasi onda ih on uspava. Mada sve zavisi šta si i ti čekirao unutar Greenify aplikacije?
Zasto ne podesite pre xposed greenify modula da se ugase aplikacije cim se zakljuca telefon ili valjda izadje iz te aplikacije?
Nista nisam cekirao, samo sam ga installirao, i stavio fejs u hibernaciju. Nisam flesovao xposed.
Moraš da imaš xposed modul inače džabe sve to, jer pomoću njega aplikacije se uspavljuju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Flynx
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flynx
Odličan! Koristim ga u kontinuitetu više od dva meseca. Po meni must have aplikacija. Dosta popravljeno u odnosu na prve verzije.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flynx
Odličan! Koristim ga u kontinuitetu više od dva meseca. Po meni must have aplikacija. Dosta popravljeno u odnosu na prve verzije.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Dajte preporuku za neku compass aplikaciju, da je besplatna, da nema reklama i ostalih gluposti i da radi dobro.
Sve free aplikacije imaju reklame, to moraš da znaš. Reklame se skidaju pomoću donacija aplikaciji ili uz root pa još neki program.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Ima i besplatnih bez reklama, našao sam 3 kompasa koji su portovani iz oppo telefona, dva rade ok, ovaj sto mi se sviđa isto radi dobro, samo što u polju za geografsku širinu i dužinu stoje nule, verovatno mu je onemogućen pristup GPS, pa sam mislio ako znate neku aplikaciju na tu foru...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Weather Timeline - Forecast
https://play.google.com/store/apps/deta ... on.weather
Tačna, izuzetno funkcionalna, jako lepo dizajnirana, uz dosta dobrih widget-a... Svaka preporuka da pogledate.
https://play.google.com/store/apps/deta ... on.weather
Tačna, izuzetno funkcionalna, jako lepo dizajnirana, uz dosta dobrih widget-a... Svaka preporuka da pogledate.
Dajte neku preporuku za neki dobar cleaner programcic. Unapred hvala.
Preporuka: zaobići bilo koji!
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Samo SD Maid ako znas sta radis!
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Zašto ako znaš šta radiš?, SD maid Pro je odličan i sasvim dovoljna app da održava Android u top formi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Zile995, može malo objašnjenje?
Imam "SD Maid" (nije da ga nešto često koristim), i iskreno nemam pojma da li mi je pomogao u radu telefona, ali isto tako i sumnjam da sam njime nešto pogoršao..
Imam "SD Maid" (nije da ga nešto često koristim), i iskreno nemam pojma da li mi je pomogao u radu telefona, ali isto tako i sumnjam da sam njime nešto pogoršao..
Ja sam koristio SD maid jer ga svi hvale i nisam bio odusevljen. Nista vise nije radio od All in one toolbox, cak sta vise, ima mnogo manje opcija. Tako da sam ostao na All in one, nista bolje ne postoji.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Nikako ne uspevam da root-ujem tesla 7 3g tablet jer sam hteo da uradim backup jedne fabricke app, tj. Klett aplikacije jer u njoj imam udzbenicki komplet od prvog do cetvrtog razreda. Da linpostoji neka app koja moze da odradi backup neke systemske aplikacije na android uredjaju koji nema root pristup? Da imam root lako bih pomocu titanium backupa to odradio ili npr preko my backup pro, ali ovako mislim da je to nemoguca misija
Note IV N9100 dual