potrebna pomoć oko odabira telefona. važno mi je da ima dobru kameru, fin dizajn, da ne koči i košta oko 200e (što manje to bolje )
razmišljam se između:
1. Sony Xperia Z1 C690
2. lg g2
3. samsung s4
4. iphone 5
ili, ukoliko imate neke drugi predlog, značilo bi mi da napišete
Lepo procesljaj malo forum, pun je poredjenja g2/s4, imas temu o z1 i ip5 pa ako ti to ne pomogne onda ti nece pomoci ni ponavljanja koja ce se naci u ovoj temi za bateriju o s4, kameru i fix i bateriju o g2 itd...
Kamera na S4 je jako dobra, generalno telefon je odličan, jedina mana je slabija autonomija baterije koju donekle može da premostiš kupovinom baterije većeg kapaciteta.
Ja sam koristi G2 i sad L830. Tu su negdje. Nekada bogdicu bolji G2. Prednost Lumie je sto ima dobra manuelna podesavanja. Prednost G2 je vise modova za slikanje.
S4 ima isto odlicnu kameru.
G2 je poprilincno fluidan. S4 poprilicno opterecen sa tw. Lumia je super fluidna sa stock aplikacijama. Viber i neke druge aplikacije koce.
Pozdrav,
Hvala svima na savetima, pomogli ste mi odlučila sam se za L830, tek je jedan dan kod mene, ali, baš sam zadovoljna kamerom, brzinom i dizajnom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.