Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gallee, pa nece ti sluziti samo za to ubacivanje fajlova...vec i kad budes radio format kartice...(a to ces svakako raditi )...samo ubacis karticu u citac...i udjes u fajlove sa muzikom, slikama, filmovima i video klipovima (to moze da bude najveci deo stvari koje drzis na kartici)...skines ih...odradis format...i posle ces sve te najvece fajlove za cas vratiti na telefon...I ja sam mislila pre da mi ne treba, ali ubedjena sam da mnogo olaksava rad sa telefonom...Gotovo je neverovatno da film koji ima npr. 120MB prebacis BT-tom brzo i bez problema...moze i nekoliko puta da ti puca prenos...
Na tebi je odluka svakako...ali eto sta ti ja iz mog iskustva savetujem...
Na tebi je odluka svakako...ali eto sta ti ja iz mog iskustva savetujem...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
gallee, trebalo bi da uradis format cim ubacis karticu u mob...znaci format uradis na kartici iz mobilnog...a ne iz citaca...
Kad kupijes karticu, trazi onaj koji podrzava sto vise razlicitih formata(ima ih i koji citaju 29 razlicitih kartica)...dosta je da cita i 20...a i manje...ali za svaki slucaj proveri i da li podrzava i tu karticu...mada uglavnom citaju i te kartice...nema veze sto je DV...

Kad kupijes karticu, trazi onaj koji podrzava sto vise razlicitih formata(ima ih i koji citaju 29 razlicitih kartica)...dosta je da cita i 20...a i manje...ali za svaki slucaj proveri i da li podrzava i tu karticu...mada uglavnom citaju i te kartice...nema veze sto je DV...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Oljica, marka i nije toliko vazna (to su i meni rekli dobri poznavaoci ove tematike)...mozes da biras i jeftiniji...fora je u broju razlicitih kartica koje cita...Ja npr. imam card reader marke HAMA (oni inace prave extra torbice za mobilne i tehnicke uredjaje)...i super me sluzi...a cita 19 razlicitih vrsta kartica... 

- Ninolina
- Moderator
Da...to je najvaznije...a ovaj card reader sa slike super izgleda ali ga ja nisam nigde videla..ako naletite negde, neka me neko obavesti gde... ok??...Oljica napisao:Znaci bitno je da na spisku podrzanih kartica ima mmc i to je to? I ja bih htela da nadjem neki u obliku usb-a kao ovi sa slike....

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Tesko da moze da se nadje u obliku USBa kao sa slike, a da moze da cita sve tipove kartica jer za svaki tip (a ima najmanje 5 glavnih tipova, a ostalo su vrste) ti treba posebna vrsta otvora, tako da je jedino resenje USB sa kablom. USB kao sa slike moze da cita jedan tip ili jednu vrstu kartica.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja imam Digitus 21 in 1 citac i super radi, nema tu neke nauke, gledajte da li vam odgovara cena i izgled, video sam da uz 6630 Music Edition ide citac samo MMC kartica i to bi mi super odgovaralo jer je kao USB Flash memorija i mogu uvek da ga nosim sa sobom dok ovaj sto trenutno imam nije bas pogodan za nosenje

HOX Titanium gray
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
E da!
jako vazno! gledajte da podrzava 2.0 standard usb-a, inace vam nece mnogo ubrzati prenos od BT.
Ja sam kupio Intex, podrzava 21 format kartica, nije puno 900 dinara, a radi kao zver, dizajn nije za provristati od srece, ali ako ga ne bacas, ne gazis i ne polivas vodom trajace 100 godina.

Ja sam kupio Intex, podrzava 21 format kartica, nije puno 900 dinara, a radi kao zver, dizajn nije za provristati od srece, ali ako ga ne bacas, ne gazis i ne polivas vodom trajace 100 godina.
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
kako da napravim foldere na kartici? imam vec one u galeriji za mp3, 3gp, slike, links, i all files.
usput, da vas pitam
koji mp3 player da koristim za pustanje muzike da po mogucstvu ima opciju trazi jel mi na telefonu
neodgovara onaj sistemski search neodgovara jel trazi reci samo iz artist naslova a meni treba search kao na primer winamp-u.... ja mislim da ste me razumeli....
usput, da vas pitam
koji mp3 player da koristim za pustanje muzike da po mogucstvu ima opciju trazi jel mi na telefonu
neodgovara onaj sistemski search neodgovara jel trazi reci samo iz artist naslova a meni treba search kao na primer winamp-u.... ja mislim da ste me razumeli....

N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
sto se kreiranja foldera tice, to mozes odraditi iz njegovog File Managera ili nekog drugog programa - npr. FExplorer, itd...
plejer za n91 (koji mozes skinuti besplatno sa nokia.com) podrzava razvrstavanje muzike po izvodjacu, albumu, plejlistama,itd... kada ga instaliras ( i pri svakom brisanju i dodavanju foldera sa muzikom), odes na "update collection" i on ce sam naci svu muziku na telefonu i razvrstati je... verovatno ima jos programa ali ovaj je sasvim dovoljan...
pozdrav...
plejer za n91 (koji mozes skinuti besplatno sa nokia.com) podrzava razvrstavanje muzike po izvodjacu, albumu, plejlistama,itd... kada ga instaliras ( i pri svakom brisanju i dodavanju foldera sa muzikom), odes na "update collection" i on ce sam naci svu muziku na telefonu i razvrstati je... verovatno ima jos programa ali ovaj je sasvim dovoljan...
pozdrav...