Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Sada sam pogledao slike preko weba, jer TT mi ne prikazuje slike.
Uff ono je stvarno zeznuto, ništa se ne vidi. To nikako ne bi smelo da se prikazuje. Probaj factory resset da vidiš dal će pomoći (zapamti to briše sve iz telefona i vraća ga kao kada je izašao iz fabrike). Pa ako i to ne pomogne onda servis ako imaš garanciju.
Uff ono je stvarno zeznuto, ništa se ne vidi. To nikako ne bi smelo da se prikazuje. Probaj factory resset da vidiš dal će pomoći (zapamti to briše sve iz telefona i vraća ga kao kada je izašao iz fabrike). Pa ako i to ne pomogne onda servis ako imaš garanciju.
Citam na Dripler-u da je pocelo azuriranje na 5.1.1 za S5. Meni nema OTA update - a niti ima firmware-a na sammobile-u. Zna li neko nesto o tom azuriranju?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Je l' probao neko ovo http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... o-t3031209
Hoću da stavim menu umesto recents-a, a na duži pritisak home dugmeta da bude recents
Hoću da stavim menu umesto recents-a, a na duži pritisak home dugmeta da bude recents

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
I mene ovo zanima. Navikao sam kako je bilo na 4.4, note 3 je u pitanju ali sve jedno.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Mnogo posla oko glupih dugmića
Samo da pitam da l' je neko radio 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Pozz prijatelji. Ja imam s5 ali nemam sočiva na kameri(tako dobio) i slike su dosta prljave. Razmisljao sam da zamijenim cijelu kameru, koja kosta 10 dolara na ebay-u i isao jedan od jacih servisa u Republici Srpskoj i traze mi 150 km, cca 75 evra za kameru i oni ce mijenjati. Pitanje glasi, kad bih socivo samo kupio da li bi slike bile bolje? Valjda se socivo zove, ono staklo na kameri... Hvala na odg. Ako neko ima neki prijedlog, ako ga ne mrzi na pp da proslijedi.
:

Poslednja izmena od znemanja u Sre, 28. Okt 2015. 14:28, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Uklonjen e-mail, za komunikaciju sa članovima foruma koristi privatne poruke.
Rezlog: Uklonjen e-mail, za komunikaciju sa članovima foruma koristi privatne poruke.
Borko1989, socivo je ispod tog stakla. Ako nemas staklo velike su sanse da ti je socivo unisteno. Tako da ces morati celu kameru da menjas. Ta cena od 150km nema smisla...pitaj jos negde. Ili ih pitaj da ti doneses kameru a da oni odrade zamenu.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
@xxdulexx hvala ti na odgovoru. To sto ima cirkuzanata u ovome mome gradu, sto se tice tih servisa, nema nigdje. Misle da su prepametni. Pitao sam i to i cijena je 30 evra za ruke ali mi ne garantuje da će raditi, rekao mi je da ne moze garantovati moze biti neispravna kamera(uredno to, podrzavam) ali svejedno mora naplatiti svoje "ruke".
Kad slikam pojavljuje se kao prasina sto vidim na ekranu, kao cestice prasine. Brisao sam lagano toaletnm stapicem i primjeitio sam da se cestice mijenjaju ali ih je nemoguce skroz ukloniti. I da, umalo da zaboravim, selektivni fokus mi radi, mozda je socivo ispravno? Hvala.
Kad slikam pojavljuje se kao prasina sto vidim na ekranu, kao cestice prasine. Brisao sam lagano toaletnm stapicem i primjeitio sam da se cestice mijenjaju ali ih je nemoguce skroz ukloniti. I da, umalo da zaboravim, selektivni fokus mi radi, mozda je socivo ispravno? Hvala.
stigao novi update, baseband BOJ3, build number BOJ1, ~270Mb, i dalje v5.0
Kako da deaktiviram zaključavanje pomoću otiska prsta ?
Podesavanja - Zakljucan ekran- Zakljucavanje ekrana - tu odaberi kako zelis da ti se zakljucava...
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
pele90, hvala, izguglao sam i skinuo.
Zavaljao sam kolegi S5 pa sam hteo da promenim na njegov otisak,
kad ono međutim, u brzini nisam video gde se menja.
Sad u potragu za novim telefonom
.
Zavaljao sam kolegi S5 pa sam hteo da promenim na njegov otisak,
kad ono međutim, u brzini nisam video gde se menja.
Sad u potragu za novim telefonom

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
ROM - Popwiz plus beta v2.0 / Android 5.1.1

Download: https://mega.nz/#!8NtmzA4b!QlyrWxbH_Ant ... V4iceKEY6s
Rom info link (use Google translate) : http://www.htcmania.com/showthread.php? ... &t=1091514

Download: https://mega.nz/#!8NtmzA4b!QlyrWxbH_Ant ... V4iceKEY6s
Rom info link (use Google translate) : http://www.htcmania.com/showthread.php? ... &t=1091514
16 godina na forumu MOBILNISVET
Pozdrav drustvo, nisam pronasao temu o S5 Neo modelu, pa sam odlucio da vam se obratim ovde.
Da li je neko imao iskustva sa ovim telefonom i ako bi mogao da mi prenese utiske? Vidim po oglasima da je ova verzija S5 jeftinija za nekih 50ak €, pa me zanima da li je i koliko losija od originalnog modela?
Da li je neko imao iskustva sa ovim telefonom i ako bi mogao da mi prenese utiske? Vidim po oglasima da je ova verzija S5 jeftinija za nekih 50ak €, pa me zanima da li je i koliko losija od originalnog modela?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nije uopste losiji,dolazi sa 5.1.1 preinstaliranim sistemom,ima jaci chipset,octa core Exynos procesor i bice duze podrzan od obicnog S5.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Pogrešno. Čipset Exynos 7580 nije uopšte jači od Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801. Exynos 7580 jeste noviji, ali nije u istoj klasi sa Snapdragon 801, već negde u klasi sa Snapdragon 615.Sale_M napisao:Nije uopste losiji,dolazi sa 5.1.1 preinstaliranim sistemom,ima jaci chipset,octa core Exynos procesor.
Koliko sam mogao da vidim iz ovog videa, malo je losiji u igricama od obicne petice i nema te IR i fingerprint senzore. Ali mogu da zivim i bez njih