Baraba, novi nalog 'Stari' nalog ostavljam za neke ozbiljnije poduhvate (uskoro uzimam pro aparat) Drakenzen, Hvala Evindzer, za neki nizi srednji segment,kamera je odlicna. Iznenadili su me Evo jos jedne
Ocajna slika prirode,izbegavaj superautomod osim u retkim slucajevima
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ajde slikaj nešto udaljeno, zgrade preko puta, drvo je blizu.
Aj slikacu kad budem u prilici,al ne kapiras da ce zgrade i kola jos bolje izgledati nego lisce drveca.Imam na nalogu sigurno neku takvu sliku nego me mrzi da kopam.
Z2 full 20 mpx
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
G2 vs 730. Cist primer koliko nista ne znaci br. megapiksela. Ne kazem da je na G2 losa slika, ali po mraku nema sta da trazi pored 730, jos ako se malo procackaju podesavanja u lumia cameri...
U pravu ste da su ove slike bolje na x1,sad je bolje, obrisao sam staklo na kameri i sad je normalno, normalne boje;)
Okacicu danas opet koju sliku x1 vs x2
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.