Huawei Nexus 6P

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Huawei Nexus 6P

Post od znemanja »

Ne znam da li je ovo neka šala ili šta već, ali ako je ovaj telefon ovoliko osetljiv......

https://youtu.be/tTIaUH6PIvo
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

ovo je potpuno normalno, ne znam cemu cudjenje ?
12 godina na forumu!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ko kaže da Apple nije trendseter? Postavili su trend debilnih videa gde još veći debili lome telefone. :lol:

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

znemanja napisao:Ne znam da li je ovo neka šala ili šta već, ali ako je ovaj telefon ovoliko osetljiv......

https://youtu.be/tTIaUH6PIvo
Probaj ti tvoj iPhone da savijes, pa ces videti koliko je i on osetljiv, ne samo on, već svaki fon može na silu da se savije , mogu da zamislim kad bi moj x1 ili x2 na silu počeo da se savija , imam osećaj da bi se iskrivio ko banana ;)
Huawei

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Jednostavno - telefoni postaju sve tanji, a sve veći. Time je potreban mnogo manji napor da bi se savio. Probaj npr. Lumiu 520 tako da saviješ. :D
Ralno, ovo čudo ima 16cm dužine, a debeo je svega 7mm.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

psyhound, 16 cm dužine, a debeo manje od centa? Pa to i nisu neke zavidne dimenzije. :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo ne dajte Barabi svoj telefon u ruke, saviće ga sigurno - on voli da seda na njih! :lol: :lol: :lol:
Svejedno što ga je lik u videu lako savio, ja ću ga sa interesovanjemm pogledati čim se pojavi negde kod nas. :wink:

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Naravno da su današnji telefoni podložniji savijaju upravo zbog toga što su tanki, ali u ovom videu izgleda kao da nije uopšte uložen veliki napor da se telefon savije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Molim administraciju da gosn Evindzeru promene rank u "Trol junior". Mislim da je zaslužio pošto ovo ni meni nije palo na pamet dok sam pisao post. :D

znemanja, slažem se. Vrv i izbor ugrađenih materijala, veličina baterije i ko zna šta još utiče na jačinu telefona. Treba da počnu sa ugradnjom ojačanih šasija u te crepove. :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

psyhound, neka, nema potrebe, zadovoljan sam trenutnim svojim rangom, pa koji god da je. :wink: :D
Inače, ne znam jeste li gledali ostale video klipove ovog lika, savio je većinu telefona, mada neke primetno teže nego 6P. Ali, recimo, M9 je presamitio kao da je od kartona.
Iskreno, meni se ne sviđaju slični klipovi jer u njima ne vidim neku veliku korist po krajnjeg korisnika, već više iživljavanje nad praktično novim i savršeno funkcionalnim uređajima.
EDIT:
Izgleda da je neko jako razočaran rezultatom testa savijanja Neksusa - ili je neko nekome platio da napiše tekst ispod:
http://www.slashgear.com/nexus-6p-destr ... -30412419/
Šta je od tog dvoga, prosudite sami. ;)

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ne bih sad da palim vatru, ali meni klip deluje fejk. Ne znam koliko vas razmatra ovu mogućnost, ali možda je lik pre snimanja jednostavno oslabio telefon (zagrejao ga ili npr izvadio šrafove ili šta god) ili je jednostavno koristio za test više telefona. Mada videćemo već u vrlo bliskoj budućnosti.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Naravno da je fejk.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ma naravno da je fejk, ma nista me ne bi čudilo da je to sve plaćeno od konkurencije, sve sa razlogom se to radi da se eto na bilo koji način uguši u startu nexus uređaj, i loša reklama za Huawei i LG. Mada dok jednima opada lagana (očekivana) prodaja, drugima lagano raste prodaja.
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Videćemo da li je fejk ili ne kada se telefon pojavi kod nas.

Što se tiče opadanje očekivane prodaje konkurencije, to baš i nije tačno, konkurencije gura napred:

http://www.benchmark.rs/vesti/samsung_u ... e-a_-60967

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Auf brate koja si paljevina, namerno sam to napisao i samo čekao da se ti javiš... Autu znemanja cccc... No comment
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Evo javio sam se. Na linku imaš statistističe podatke i ništa više, nisam ja kreirao te podatke niti sam kupio 50 milion Samsung uređaj i skladištio u podrumu, brojke su takve kakve su, ne znam šta je tu zbunjujuće.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Ne razumem ljude koji misle da nije fake klip. Ostavite te podatke...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Kao što rekoh, videćemo da li je klip fejk ili ne, sigurna sam da će biti još drop testova i testova izdržljivosti od pouzdanijih izvora.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Znemanja, iskreno i savet drugarski, nemoj brate više, počinje smešno da bude koliko se primas i palis. [emoji14]
Huawei

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Ma, samo neka ste vi nama živi i zdravi, pa budite obojica paljevine koliko god hoćete. :wink: :D :D :D

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@bata bogdan, veruj mi da nema potreba da ti meni daješ savete. Link je bio odgovor na tvoje dezinformacija, a to šta je smešno ili ne, zapitaj se sam.

Pritom i da klip nije fejk, neka Huawei ponudi zamenu za uređaje koji se iskrive i sl. iPhone 6 plus je takođe imao problem sa savijanjem pa je to Apple na elegantna način rešio, korisnik dobije novi uređaj.

Odgovori