Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 01. Maj 2015. 20:46
- :: d802
LG G2
Izvinjavam se ako sam pogresio temu ,da li bi neko mogao da mi pomogne kako da aktiviram kod za 10$ na goolge play -u,izlazi mi poruka da se ne moze aktivirati iz nase zemlje
hvala

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ja imam baš taj problem jer ne može baterija da mi se napuni do 100%, nego dođe do 100 i skinem sa punjača i ono stoji na 95%. A što se tiče ovoga da se gasi, moj se uopše ne gasi kad padne ispod 3-4 posto. Videću sad sa ovim batteri calibration da li je rešen problem. Drugo rešenje mi je da ostavim fon na punjaču celu noć, što ne praktikujem.El Laki napisao: U suštini te aplikacije ti izračunaju voltažu baterije pri 100% i to upišu u sistem, kako bi ispravili greške ukoliko npr telefon 80% vidi kao 100% pa neće da puni, ili se gasi pri 25% jer to vidi kao 2%, itd.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Probaj, u teoriji bi trebalo da reši takve probleme.
Koji je fazon sa greenify - jem?
Par puta preko noci kada se ne koristi telefon baterija se isprazni 2% posle toga u istim uslovima 20 i nesto % a u medjuvremenu nisam instalirao nista novo.
Par puta preko noci kada se ne koristi telefon baterija se isprazni 2% posle toga u istim uslovima 20 i nesto % a u medjuvremenu nisam instalirao nista novo.
Fazon je da uspava aplikacije i one ne rade u pozadini. To preko noći možda su neke aplikacije radile u pozadini a ti ih nisi stavio unutar Greenify i onda samim tim one su trošile bateriju. Ili ne koristiš full Greenify sa xposed modulom.
Znam da uspava aplikacije da ne rade u pozadini ali mi nije jasno sto mi nekada preko noci potrosi 2% a nekada 20 i nesto% ?
Koristim full Greenify i xposed modul.
A nikakve nove aplikacije nisu dodavane telefonu znaci iste su aplikacije i kada potrosi 2 i kada potrosi 20%.
To mi nije jasno?
Koristim full Greenify i xposed modul.
A nikakve nove aplikacije nisu dodavane telefonu znaci iste su aplikacije i kada potrosi 2 i kada potrosi 20%.
To mi nije jasno?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Možda update neke od aplikacija crpi bateriju. Moguće Google servisi i sl. Koji je najveći potrošač preko noći?
Ne bi trebalo da je update od aplikacija zato sto nisam nista u medjuvremenu updejtovao a postavljeno mi je da sa play storea nista ne updejtuje automatski,data mi nije ukljuceno.
Ne znam koji je najveci potrosac preko noci,nisam se ni setio da to pogledam(to je valjda u meniju kada udjem u bateriju i tu da vidim?).
Ne znam koji je najveci potrosac preko noci,nisam se ni setio da to pogledam(to je valjda u meniju kada udjem u bateriju i tu da vidim?).
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, u settings delu za bateriju. Obrati pažnju preko noći šta najviše troši. Moguće da je neka aplikacija zabagovala.
Pogledacu..............................................................
Evo screenshot-a sada je skinulo 12% od 23:24 do 08:05h
http://s7.postimg.org/im3fvwyqj/Screens ... _05_31.jpg
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mozda je neko vec pisao, ali posto nisam video predlazem vam da skinete Orion tv i kada pokrenete app idite na demo i mozete da gledate tv. 4 arene su dostupne
Note IV N9100 dual
A koliko traje taj demo period?
Arene ne rade na svakoj mreži, ostali kanali rade
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ovo i mene zanima.Chobby88 napisao:A koliko traje taj demo period?
inace super radi
- 83stojan
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 26. Jan 2013. 13:24
- :: Samsung Galaxy Tab 3
- :: Sony Xperia E4
Pozdrav
Interesuje me vase misljenje o aplikaciji clean master ,da li ona stvarno nesto cisti ili je fejk ,mozete li mi preporuciti mozda nesto bolje?
Negde sam procitao u ovoj temi da ne treba koristiti ni jednu ovakvu aplikaciju.
Interesuje me vase misljenje o aplikaciji clean master ,da li ona stvarno nesto cisti ili je fejk ,mozete li mi preporuciti mozda nesto bolje?
Negde sam procitao u ovoj temi da ne treba koristiti ni jednu ovakvu aplikaciju.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Stojane,zaboravi na takve aplikacije.
Nije ti ta 'muka' potrebna u zivotu
Uzivaj u telefonu bez tih aplikacija
Nije ti ta 'muka' potrebna u zivotu

Uzivaj u telefonu bez tih aplikacija

Care pošto imaš root, instaliraj wakelock detector ili better battery stats, da bi video gde curi.alex1974 napisao:Evo screenshot-a sada je skinulo 12% od 23:24 do 08:05h
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
83stojan, zavisi koga pitaš - neko će ti reći da "klinere" ne treba koristiti, a neko da su korisni. Veliki broj nas ovde ima neki "kliner" u telefonu (bar koliko je meni poznato); ja, konkretno, imam instaliran "SD Maid", ali sam ga za desetak meseci uključio dva ili tri puta, jednom kad sam radio "soft reset" telefona, i još jednom ili dvaput, kad sam deinstalirao gomilu aplikacija, pa da očistim eventualne zaostatke. Uglavnom, moj ti je predlog, ako koristiš neku sličnu aplikaciju, vodi računa šta čistiš, da ne bi slučajno obrisao nešto što ti je potrebno. A sigurno ćeš dobiti još koji savet, jer ovde ima daleko upućenijih u ovu materiju od mene . 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da se negde pisalo, ali da pitam ponovo. Treba mi sms app pomoću koje poruke koje stižu na android telefon stižu istovremeno i na android tablet, koja sms app to omogućava, oba uređaja rade na 5.1.1?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)