Jedan crni model je u krupnom planu, rekao bih da je Microsoft, jer se ne vidi Nokia logo. Ostala dva (jedan beli, drugi zuti) koja se vide u rukama glumaca su povecih domenzija. Mozda su ove nove 640XL, ako ih ima u tim bojama.
znemanja, Nije mi sad najbolje secanje posto sam film gledao odavno ali cini mi se da sam primetio lako da je S5 zbog zadnje maske telefona prepoznatljiv rupicast poklopac baterija za s5 doduse mozda gresim .
Ko gleda Mr. Robot, obratite pažnju na model koji koristi Wellick u trećoj epizodi, ono je neki hibrid Samsunga i čega već.....
Inače, Gideon koristi HTC M8.
U Teen Wolf-u (sez. 5, u prethodnim su bile i Lumijice) koriste sve same Androide. Moto G, Moto X, a cak sam video i jedan fail. Neki Samsung koji jelte ima softkeys i home button, fura stock Kitkat sa crnim navigation bar-om.
U novom James Bond filmu Spectre opet Sony telefoni, medjutim u sledecim naslovima ce to najverovatnije biti Samsung, jer je navodno platio dosta vise za reklamu.
Green, Pominje se cifra od 55 miliona dolara. No, izgleda da sledeći Bond neće šetati nijedan brend, čitao sam pre neki dana da produkcija namerava da odije ponudu Samsunga, ali i Sony-a.
Citao sam nesto da je Craig rekao da bond koristi samo najbolje, pa bi zato trebalo da nosi iphone a ne sony. A sonijevci ispizdeli po netu [emoji23] [emoji23]
Hm, u trejleru se jasno vidi da Bond iz neke aktovke uzima telefon, koji ne znam sta bi drugo moglo biti sem Sony-ja. Izgleda da je ipak nesto drugo u pitanju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.