Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Meni je taj Ekvilibrijum obican klon Matriksa...
Pogledacu Hitmena mada odavno videh da je djubre po komentarima na netu. Igra i filmovi su dva razlicita sveta...
Pogledacu Hitmena mada odavno videh da je djubre po komentarima na netu. Igra i filmovi su dva razlicita sveta...
Слобода или смрт
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Smor je. Ja sam se razočarao. Nemoj gubiti vreme.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)- Uopšte nije loše, interesantna priča, solidna akcija, dosta preokreta. Ocena 7,5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Pixels, bas mi je legao film, sjajna zabava za celu porodicu i nekako mi je originalan film za danasnje scifi i komedije. Od mene jaka sedmica za film.
- znemanja
- Moderator
Vacation (2015) - Simpatična komedija, ništa posebno, ali sasvim gledljivo, ocena 6/10
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da da, ima par dobrih fora u Vacation.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Gledao neko nove epizode Da Vinčijevih Demona? 9R94, nisam gledao, da te obavestim na vreme. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Ne, ne gledam ja Da Vincija 

Ant-Man solidno zabavan film.
- znemanja
- Moderator
I ja danas odgledah Ant-Man (2015), gledljivo, ima par dobrih scena, efekti su dosta dobri, za ubijanje vremena nije loše. Ocena 5,5/10.
https://youtu.be/uB_S7bG0628
Šta mislite dal će biti boom?
Šta mislite dal će biti boom?
- znemanja
- Moderator
Fantastic Four (2015) - Ima nisku ocenu na IMDb, ali nije toliko loše koliko sam očekivao, akcija je ok, efekti takođe, priča je moga biti bolja, ali može da se gleda. Ocena 5,5/10.
Meni je bolji prethodni ff...makar zbog glumaca 

Napisao bih vam šta će se desiti u TWD S06E05 al neću da budam Major Spoiler, pa zato gledajte večeras na TV Fox 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ I onako ti stoji MJ Spoiler na avataru... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa, braćo, skinite sve dosadašnje epizode ove sezone, pa ih odgledajte u cugu - pa Grga više neće biti Mejdžor Spojler.
Mada, bolje i to nego automobilski spojler.

Mada, bolje i to nego automobilski spojler.

- filip11314
- Mobil manijak
Da Vinci's Demons - Neverovatan pad 3. i završne sezone. Tačno se vidi da ljudi više nemaju ideju šta da rade sa serijom. Baš mi je 3. sezona pokvarila kompletni utisak. Ocena za 3. sezonu 3/10, ukupna ocena 7/10.
Pa da,tacno neku sezonu upropaste zbog par epizoda, tako i u TWD je poslednja epizoda krs, prethodna sa Eastmanom i Morganom je mogla donekle da se gleda al ova poslednja, svaki lik ima potrebu da glumi nekom pricom mudraca i pateticara u isto vreme a i sama zamisao kako da odvedu cetu zombija mi degradira inteligenciju.
- filip11314
- Mobil manijak
Ma fazon nema dovoljno veliku gledanost pa daj šta daš, bar da završimo seriju... A što se TWD tiče, ta njihova patetika i "mudrost" traju još od 2. sezone. Očekivao sam više akcije od samog početka serije, ali po tvojim rečima u 6. je ima još manje.
Meni je prva najbolja, druga tu i tamo, treca, cetvrta sezona bolje rak ocne duplje da sam dobio nego sto sam ih gledao, peta nije bila losa, evo sesta sezona nije imala los pocetak ali poslednja epizoda... U takvim trenucima (rat, apokalipsa) ljudi su najveci olosi a u seriji predstavljaju sebe milosrdnim andjelima, al ajd valjda to ima smisla jer je serija a ne RL a i u RL nema zombija...