Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Viber je govnno na kvadrat, ali ja ni na whatsap ni na viber ne mogu poslati snimak duzi od desetak sekundi na lumia 520.
Kod mene je L830 i ista stvar. Na androidu preko vibera uredno idu klipovi. Valjda se nesto promijeni sa verzijom za W10
-
- Redovni učesnik
Ja cu sad uzeti neko android govance, kad mi istekne ugovor, jer na wp nema nijedna kladionicarska app.
Prosto neverovatno.
Valjda taj sony xperia e4 valja nesto.

Valjda taj sony xperia e4 valja nesto.
Koristio sam mozzartbet i meridian na androidu. Meridian je obična mobilna verzija sajta i isto radi i na wp. Mozzartbet je prava aplikacija ali mnogo loša po meni. Prosto nije to . Ostale ne znam kakve su.
-
- Redovni učesnik
Imam karticu mocarta i uplacujem tikete preko kompa. Tu app sam probao na zeninom androidu i funkcionise nekako. Kljakavo, ali funkcionise...
To i kažem kljakava je. Ja se isto kladim preko mozzarta i sajt je prosto pregledan i zgodan. Preko aplikacije ništa ozbiljno ne mogu odigrati.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ako te bude služio kao moju sestru, nećeš se dugo radovati. Ona je ovaj model dobila nov, i odlično joj je radio oko dva meseca, a onda je totalno pobrljavio, tako da, osim što ima loše specifikacije, to njeno iskustvo je uticalo i na moj prvobitni dobar utisak o njemu. Jedino što je vrlo dobro je trajanje baterije.Gregor Samsa napisao: Valjda taj sony xperia e4 valja nesto.
-------
http://wmpoweruser.com/toolkit-pro-the- ... ows-phone/
Jel koristi neko N1 aplikaciju i kako mu radi?
Ja sam je nekad davno koristio i bila je ok. Jucer je ponovo instaliram i radi vrlo sporo. Ajde kontam snimljena na karticu pa je do toga. Uradim install na telefon, skoro da nema razlike. L830 je u pitanju
Ja sam je nekad davno koristio i bila je ok. Jucer je ponovo instaliram i radi vrlo sporo. Ajde kontam snimljena na karticu pa je do toga. Uradim install na telefon, skoro da nema razlike. L830 je u pitanju
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja sam na tabletu koristio 3x: Prvi put, poslednji put i nikad vise! Sama app je tesko djubre!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
1 pitanje u vezi navigacije, tiče se kako 8.1 tako i 10 pošto ne znam koje su razlike:
da li ste koristili MS Maps app, deluje na prvi pogled sasvim OK. Jel može brisanje Here drive i Here maps app ili ne?
pozz
da li ste koristili MS Maps app, deluje na prvi pogled sasvim OK. Jel može brisanje Here drive i Here maps app ili ne?

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Šta vam je taj N1? Kakva je to aplikacija, čemu služi?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Vlada Zem: MS Maps je samo za gledanje mape, nema navigaciju. Here Drive ne radi bez Here maps, koliko je meni poznato
Ne ne, Maps ima navigaciju i to koliko sam probao prilično dobru. Malo sam guglao druge forume i većina se slaže da je bolja od Here drive, i na 8.1 i na 10. Stara verzija nije imala navigaciju.
poz
poz
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Vlada Zem, pa koliko znam koristim mape od HERE, a sa druge strane, ne znam da li radi bez neta, HERE radi provereno.
Mape su iste i za Here i WinMaps samo ih te 2 app razlicito koriste i tu je pitanje, obe imaju "oflajn" pregled, navigaciju itd.
WindowsMaps
poz
WindowsMaps

poz
-
- Redovni učesnik
Bbc jeva ekspozitura za balkanske domoroce. Ja sam je izbrusao posle 6 minuta, kada sam shvatio o kakvom projektu je rec.Evindzer napisao:Šta vam je taj N1? Kakva je to aplikacija, čemu služi?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ Watch out, we got a Srbenda over here!
Meni je šljakala sasvim ok N1 app, ali nemam neku potrebu za vestima pa jadna samo stoji tako na telefonu.
Btw, bio neki apdejt za Lumia kamericu... ništa posebno. Samo neki mali bug fix oko videa.

Meni je šljakala sasvim ok N1 app, ali nemam neku potrebu za vestima pa jadna samo stoji tako na telefonu.

Btw, bio neki apdejt za Lumia kamericu... ništa posebno. Samo neki mali bug fix oko videa.
-
- Redovni učesnik
Nisam Srbenda, nego samo covek koji ne pristaje na neotitoizam i bestijalne ideje koje on nosi. Za izvuci zakljucak o tome sta je n1, ne treva biti Apis.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Azimuth, Gregor Samsa: braćo, hvala na odgovoru. Verovali ili ne, nemam TV od uvođenja digitalnog signala, pa nisam znao, a i ranije sam retko palio televizor.
----
Jedno pitanje za kolege po WP-u: da li vam se žale ljudi da se audio zapis koji ste snimili i poslali preko Votsapa slabo čuje?
----
Jedno pitanje za kolege po WP-u: da li vam se žale ljudi da se audio zapis koji ste snimili i poslali preko Votsapa slabo čuje?