teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Mission Impossible 5... 4. deo mi je malo jaci sto se tice akcije, ali je zato radnja u 5. tako lepo odradjena, u skladu sa trenutnim zbivanjima na globajnoj sceni. I naravno opet BMW tokom filma xDD
Bmw rules hehe
Jbt ja sam stvarno izasao iz fazona sto se tice novih filmova.
Apolo,kad je izasao taj peti deo,ima li ga na torentu?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
No Escape (2015) - Nije loše, dinamično, film drži pažnju, naravno amerikanci su predstavljeni kao nevinašca i žrtve, ali osim toga film je zanimljiv. Ocena 7/10.
Maze Runner: The Scorch Trials (2015) - Ok film, zanimljiv sa dosta turbulenicija, mada po mom mišljenju za nijasnu lošiji od prvog dela. Ljubiteljima prvog dela dopašće se i drugi deo. Ocena 7/10.
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 - fanovima će se dopasti ovaj poslednji nastavak. Očekivao sam više akcije i okršaja s Capitol-om, ali i nije tako loše. Moglo je i bolje.
Hitman: Agent 47 7/10. Makar ceo film trčao u krug i pucao u vis meni bi se svideo film.
Ant-man: 7/10. Sasvim solidan film, zanimljiv, jedva čekam drugi deo.
The Maze Runner: The Svojih Trials: 7/10. Solidan, nisam nešto preterano oduševljen. Naravno film je popularan pa će još delova da snimaju i priča će izgubiti smisao.
Pre posla upalim malo telku, a posto je sredom uvece na ovdasnjim kanalima program uglavnom djubar, na SBS kanalu ide Fargo. Moram priznati da je serija odlicna, iako ih u principu ne gledam. Ne mogu da ispratim epozode do kraja, ali ne mari.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.