Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Kristina_89 napisao:JA da, i polirala sam kameru cak, pastom...
weska88
Полако средиће се то све. Раде ти оба мода сигурно. Јеси инсталирао званични 5.0 као основу?
Дори каже овако...
Press and hold power and volume down until you see the LG logo then release and press and hold the volume up and volume down buttons until reset screen appears.
it's will ask SCARY QUESTIONS!!!! if you want to hard reset your device!!!
SAY YES/YES!!!! 2 times, then its will show LG logo and boot your custom recovery! in this case the bumped TWRP.
weska88 napisao:vecers mi stize otg,al najgor ja ne mogu da udjem pomocu dugmica u recovery? on samo trepti. cak ga i ugasim i sam se upali.LG znak i led dioda gore menja boje i to je to...
Pa nisam ubacivala driver zato sto sam na Cloudy 3.3, on koliko sam procitala vec sadrzi... I kupila sam Xcam settings i skinula XCam, kao sto rekoh i dalje nisam zadovoljna... Ne znam da li da se vratim na stock i instaliram driver, mozda je Cloudy problem, mada ne verujem... I ne znam cemu cudjenje za poliranje pastom, procitala sam na nekoj stranici unazad da je nekom pomoglo, evidento je da sam ocajna..
Ja sam na cloudy 3.3 takodje i slike su fenomenalne. Smatram da g2 pravi bolje slike (sa fixom) od s4 ,z1,i telefona u tom rangu,kako po danu,tako i po nocu. Mozda ti jednostavno socivo nije u redu,a moguce da i previse ocekujes od kamere na smartfonu..
Cao drugari,vec par meseci sam na clody 3.3 I meni se bas svidja nema bagova I baterija je ok.Ali sam rqzocaran zbog fabrickog daljinskog koji nema marku tv-a vivax I jos par modela tv-a dok sam na stoku Lp imao daljinski za moj tv. Jel moze neko da mi kaze kako da instaliram stok daljinski ili neki drugi koji ima marku vivax vox fox it'd probao sam sa marketa par app za univerzalni daljinski ali ne radi
Onaj G2 sto sam zeznuo pa na pravio.Danas me zove ovaj decko sto kupio kaze "vidi mu svu memoriju ali pise da je zauzeto dosta memorije,slobodno 8gb a nema nista sem par apk i slika" inace mob je od 32gb
Nemam pojma.Dal je moguce da je to.uglavnom kaze mi vidi 32gb al je ono sve crveno i pise ima 8gb slobodno.Jbg nek proba sam da napravi ako nista nek nosi u servis.Jbg bas mi krivo.
Edit:
Znali neko ima li neki dobar vide klip na youtube gde detaljno obljasnjeno kako se ubacuje oficijalni rom za ovo.
Nasao sam ja neke.Al neki bas uproscen da sredi sam.
Поздрав људи мала помоћ ми је потребна, наиме у падајућем менију више немам откако сам инсталирао званичану 5.0 верзију калкулатор, позиве... јако ми је то потребно јер када рецимо тражим неки телефон на нету на неком сајту на прошлој верзији сам имао док сам на том неком сајту ја само спустим тај падајућу мени и позовем тражени број телефона. Питање дали можда нешто треба подесити или се та опција изгубила? Надам се да сте ме разумели тј да сам успео да објасним ваљано оно што ми је потребно.
Поздрав и хвала унапред!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.