LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: LG G3
Konačno sam pre dva dana bio dobio priliku da se igram sa G3-jkom, metalik sive boje i starom desetak dana, i moji utisci "na prvu loptu" su da je telefon odličan. Kameru nisam stigao da isprobam, pa je ne mogu komentarisati, a ono što mogu da komentarišem je sledeće:
Ekran - odličan, živih i prirodnih boja, neuporedivo bolji nego na mom Asusu, iako oba imaju IPS matricu (razliku u rezoluciji ne uzimam u obzir jer, iako je prilična, nije bila presudna za ovakav utisak). Takođe, osetno je tamniji od Asusovog ekrana, ali to nije toliko uočljivo, niti smeta pri korišćenju, pa da bi pokvarilo opšti utisak o kvalitetu ekrana.
Menadžment RAM-a - neverovatan. Vlasnica i ne zna za mogućnost zatvaranja pokrenutih aplikacija, pa joj u svakom trenutku stoji preko dvadeset pokrenutih stvari, a telefon doslovno leti. Ja sam bio sablažnjen brzinom otvaranja bukvalno svega što mi se našlo pod prstom.
Izgled - subjektivo, ali lepši od G4, iako ovaj ima kožna leđa, što se meni jako sviđa. Generalno, LG zna da napravi izuzetno lepe telefone, samo kad se potrudi.
Osećaj u ruci - prosto je uživanje držati ga. Možda postaje blago klizav ako se bez prekida koristi duži period vremena, ali ja nisam primetio neki problem po tom pitanju. Manipulacija jednom rukom je ne samo moguća, već i izvodljiva jednostavno i lako, uprkos ekranu od 5,5", jer su mu gabariti više nego pristojni, pa u ruci ostavlja utisak zaista kompaktnog modela.
LG "skin" - ružan, braćo. Iako na telefonu sve leti i ekran reaguje na komandu u milisekundi, ukupan utisak mi je pokvario LG-ov interfejs.
Još jednom napominjem da je telefon koga sam "čačkao" bukvalno tek kupljen, pa su možda i utisci ekvivalentni njegovom trenutnom stanju, ali i pored toga, ja sam izuzetno pozitivno i prijatno iznenađen. Iste večeri su mi na dohvat ruke bila i dva komada G2-jke, i G3 ih (bar prema prvom utisku) nadmašuje u svemu.
Ekran - odličan, živih i prirodnih boja, neuporedivo bolji nego na mom Asusu, iako oba imaju IPS matricu (razliku u rezoluciji ne uzimam u obzir jer, iako je prilična, nije bila presudna za ovakav utisak). Takođe, osetno je tamniji od Asusovog ekrana, ali to nije toliko uočljivo, niti smeta pri korišćenju, pa da bi pokvarilo opšti utisak o kvalitetu ekrana.
Menadžment RAM-a - neverovatan. Vlasnica i ne zna za mogućnost zatvaranja pokrenutih aplikacija, pa joj u svakom trenutku stoji preko dvadeset pokrenutih stvari, a telefon doslovno leti. Ja sam bio sablažnjen brzinom otvaranja bukvalno svega što mi se našlo pod prstom.
Izgled - subjektivo, ali lepši od G4, iako ovaj ima kožna leđa, što se meni jako sviđa. Generalno, LG zna da napravi izuzetno lepe telefone, samo kad se potrudi.
Osećaj u ruci - prosto je uživanje držati ga. Možda postaje blago klizav ako se bez prekida koristi duži period vremena, ali ja nisam primetio neki problem po tom pitanju. Manipulacija jednom rukom je ne samo moguća, već i izvodljiva jednostavno i lako, uprkos ekranu od 5,5", jer su mu gabariti više nego pristojni, pa u ruci ostavlja utisak zaista kompaktnog modela.
LG "skin" - ružan, braćo. Iako na telefonu sve leti i ekran reaguje na komandu u milisekundi, ukupan utisak mi je pokvario LG-ov interfejs.
Još jednom napominjem da je telefon koga sam "čačkao" bukvalno tek kupljen, pa su možda i utisci ekvivalentni njegovom trenutnom stanju, ali i pored toga, ja sam izuzetno pozitivno i prijatno iznenađen. Iste večeri su mi na dohvat ruke bila i dva komada G2-jke, i G3 ih (bar prema prvom utisku) nadmašuje u svemu.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Sve novo stave. Znam jer je moj ekran bio izgreban:)Zile995 napisao:Hvala. Interesuje me kako menjaju lajsnu... Dobiju nov displej sa lajsnom pa prepakuju maticnu plocu ili odlepe displej da bi ga zalepili na novi frejm?
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Evo link
http://lg-firmware-rom.com/
Kad dođeš na tu stranu u polje za pretragu ukucaj IMEI svog telefona , bez tački i crtica, i izbaciće ti zadnji firmware (stock.kdz).
http://lg-firmware-rom.com/
Kad dođeš na tu stranu u polje za pretragu ukucaj IMEI svog telefona , bez tački i crtica, i izbaciće ti zadnji firmware (stock.kdz).
- bacom
- Mobil manijak
Flešovao Xposed- v75-sdk21-arm- arter97-snapdragon i ode u bootloop.
Stalno izlazi: lg smartcover ne radi, weatherPlatform ne radi.
Vadio sam bateriju i iz recovery brisao keš, podigao sistem, ali opet isto.
Nisam napravio backup roma pre flešovanja Xposed-a.
Da li da sada uradim backup roma, uradim full wipe pa restore roma. Može li tako (da li će rešiti problem), ako ne može šta drugo da uradim da spasem ovaj stock rom v21a?
Stalno izlazi: lg smartcover ne radi, weatherPlatform ne radi.
Vadio sam bateriju i iz recovery brisao keš, podigao sistem, ali opet isto.
Nisam napravio backup roma pre flešovanja Xposed-a.
Da li da sada uradim backup roma, uradim full wipe pa restore roma. Može li tako (da li će rešiti problem), ako ne može šta drugo da uradim da spasem ovaj stock rom v21a?
- bender_007
- Mobil fan
Skini xposer disabler ili nadji post od suljo94, imas flashable da obrise ta da apka
- bacom
- Mobil manijak
Re: Одг: LG G3
Našao sam u ovoj temibender_007 napisao:Skini xposer disabler ili nadji post od suljo94, imas flashable da obrise ta da apka
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
Šta da flešujem:
1. Xposed- disabler-recovery.zip ili
2. Xposed-uninstaller-20150931-arm.zip (..arm64.zip, armx86.zip)
Došlo je do problema kad sam flešovao: Xposed-v78-sdk21-arm.zip.
Onda bi trebao da ide uninstaller.arm.zip?
Mogu li da ubacim g3 u recovery, dok je isključen, pa spojim na računar da prebacim. zip na telefon. Ili da ga uključim iako od onih poruka nemogu ništa da radim.
Hvala svima koji su dali svoje mišljenje.
Edit: Problem rešen, flešovao Xposed- uninstaller koji je počistio šta treba i telefon radi normalno. Sada koristim Grenify jer je podržan u ovoj v21a. Možda je bio i ranije ali nisam obraćao pažnju.
Poslednja izmena od bacom u Sre, 18. Nov 2015. 16:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- bender_007
- Mobil fan
Teoretski mozes uci u recovery, ides na mount, mountas system. Nazad...ides u file explorer od twrpa. /system/priv-app/ ako je uopce tu i obrises ta 2 fajla i reboot
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Pozdrav drustvo. Interesujem se za ovaj telefon pa ako mi moze neko reci kako funkcionise GPS na njemu, kako radi Here Maps (koji sam inace dosad koristio) ili koju vec aplikaciju vi koristite?
Festina lente.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Nisam imao LG G3 32 GB a imam ponudu za 250 eura kao nov,star oko 10 meseci,sa Telenor garancijom,ili Note 4 nov iz Telenora za 410 eura,samo proban 1 dan.E da li je G3 32 GB losiji za 160 eura razlike ili ne,Note 4 sam imao ali G3 nisam.Vazna mi je kamera,ekran,jacina zvuka u sluskama,baterija...