mladunac, motorola ima vise prednosti...cena...dve kamere...jaca kamera...prosiriva memorija...a meni se i dizajn vise dopada...mada je to stvar ukusa...
Svakako pre uzmi Motorolu V3x...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pa Dexter imas oba, pomozi mladunac-u tvoje misljenje bi trebalo da bude najace jer imas mogucnost da ih u praksi uporedis i ocenis osim ako nesto drugo nije problem, neke ljude ne mozes nikako zadovoljiti jer uvek traze vise
A sto ne Samsung??? Mozda nije bolji po performansama,ali bolje izgleda,mnogo je tanji ako te to privlaci a ne bi uzeo obicnu V3 ili V3i,ima mnogo jednostavniji meni...Ali eto,ko zna,mozda si vec i uzeo Moto
Pa tu su negde...Iako ne volim mnogo Motorolu,predlozio bih ti nju...Samsung jeste tanji,al v3x odaje neku cvrstinu onako...A Sto Samsungu drzi malo baterija,odakle ti to? Ako koristis fon,u svakom slucaju ce isto da ti traje baterija...
Bio sam u slicnoj dilemi pre 2 nedelje. Imao u ruci jedan, pa drugi... Kupio Samsunga.Samsung ima bolji displej, kontrast je fantastican i sitna slova citljivija,vazno je ako koristis wap. Z 510 ima magnezijumsko telo, osim poklopca na bateriji, koji je plastican...ipak solidnije je uradjen nego V3x. Tastatura mu je bolja, interna mem 138Mb, plejer ima nesto bolji zvuk nego V3. Baterija-2 dana. Slanje SMS ima suvise koraka kod S. Meni je bolje organizovan kod S.
ali zato v3x ima bolju kameru + 2. kameru , ima manje memorije , ali je prosiriva memorija (mem. kartice) , dok sto se tice displeja i v3x ima savrsen displej + malo veci vanjski displej . po meni jedino sto ide na stranu z510 su streo zvucnici
a gde naci v3x a da nije sizofrenicno narandzasta ili konduktersko tamno plava
dakle siva ili crna bi bila najoptimalnija
i po mogucstvu da nije skidana sa neke mreze
@mladunac: a el moze neki treci predlog ili mora bash strogo jedan od ova dva? Reci koji su ti "kriterijumi" pa da vidimo da li ima nesto bolje za te pare.
pa to je veoma tesko sa 3 mreze je crna (kao gumirana maska) mislim
da je siva sa vodafona ....
a osim toga to sve resava 5 eura promijenis masku i flesujes telefon
nekim nebrendovanim mp
@Dario: vjerovatno mislis na k 750 ali mozda mladunac oce preklop...
mladunac oce do nekih 200 jura telefon(ne pravim problem i ako je nesto preko 200 tipa)
da je najbolji odnos cena/kvalitet
a jedini su preduslovi
da je na preklop
da ima bluetooth
i da ima kameru
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.