. Imam par telefona i shvatio sam da mi treba telefon (smartfon) koji ima neke osnovne stvari - uz poruke i pozive, whatsapp, slicne aplikacije za komunikaciju, GPS navigacija i osnovno i bitno, solidnu bateriju (da procenti baterije ne padaju iz minuta u minut). Interesuje me sta mislite o Samsung Galaxy S4 mini i o Samsung Galaxy J5. Prvi ima slabiju bateriju ali slabiji ekran a drugi veci ekran, dve kartice i jacu bateriju. Znam, neki ce reci da im baterije i nisu neke. Devojka ima S4 mini i po njenom intenzitetu koriscenja baterija izdrzava sasvim solidno.
. Imam par telefona i shvatio sam da mi treba telefon (smartfon) koji ima neke osnovne stvari - uz poruke i pozive, whatsapp, slicne aplikacije za komunikaciju, GPS navigacija i osnovno i bitno, solidnu bateriju (da procenti baterije ne padaju iz minuta u minut). Interesuje me sta mislite o Samsung Galaxy S4 mini i o Samsung Galaxy J5. Prvi ima slabiju bateriju ali slabiji ekran a drugi veci ekran, dve kartice i jacu bateriju. Znam, neki ce reci da im baterije i nisu neke. Devojka ima S4 mini i po njenom intenzitetu koriscenja baterija izdrzava sasvim solidno. Ja sam spreman da cujem vase predloge i ako se pojavi nesto novo rado cu razmisliti o tim opcijama. Kamera mi i nije neki prioritet, kupio sam solidnog digitalca i kamera mi nije preterano bitna. Sve u svemu, da ne duzim, najbitnija mi je baterija. Kad sam kod kuce obicno mi je upljen WIFI a kad nisam obicno 2G/3G. Volim da procitam vesti, malo komunikacije putem whatsappa i slicnih aplikacija. Igranje me ne zanima kao ni gledanje nekih HD filmova i ostalo.
E da, ne bih voleo telefon iznad 5''. I to mi je mozda mnogo
 . OS je nebitan.
. OS je nebitan.Aj sad da ne petljam previse, nadam se da me razumete
 . Cekam vase predloge. Hvala unapred!
. Cekam vase predloge. Hvala unapred!

...sta mislite o polovnom (eto, udjoh i u tu kategoriju
 ...sta mislite o polovnom (eto, udjoh i u tu kategoriju   ) S5 (do 250 evropskih drugara na kupujem prodajem, starih po god dana)? Kapiram da bi tu uskoro morala i baterija da se menja i sl...
 ) S5 (do 250 evropskih drugara na kupujem prodajem, starih po god dana)? Kapiram da bi tu uskoro morala i baterija da se menja i sl...