Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Dobio juče update od 76mb, a to obuhvata sledeće:

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kakva je kamera na S4 na lolipopu?Jel bolja nego na kit katu?Jesu li ubacili neka dodatna podesavanja?
Moze li neko da okaci neku dnevnu fotku od kad je na lolipopu?
Moze li neko da okaci neku dnevnu fotku od kad je na lolipopu?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne znam da li je bolja, nisam uporedjivao, ali evo jedne fotke pa vidi jel ok.
Manastir Gračanica
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22 ... 7ca584.jpg[/img]
Manastir Gračanica
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22 ... 7ca584.jpg[/img]
-
Mozes li da uploadujes negde na dodaj.rs ili flickr ako imas?Ovako preko tt se ne vidi nista.
Sale, nisam nikad dodavao ni preko jednog od oba, tako da ne bih znao kako. Probao sam ali ne ide. Ako ti nije tesko napisi mi kako preko flickr da odradim i dodacu nije problem.
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Idi na sajt dodaj.rs
Lakše je tako. Ne treba uputstvo.
Lakše je tako. Ne treba uputstvo.
Sale_M, evo primera jedne dnevne fotke u punoj rezoluciji sa S4 I9506,a sveze apdejtovanog na lolipop.Po meni,ima itekako prostora za napredak i trebalo bi dosta bolje.Mislim da Samsung na S serijama tek od S6 konacno stavlja jako dobru kameru,iako smo zakljucili da i ona treba biti bolja nocu.Za Note seriju ne znam jer nisam nijedan koristio.
20150823_150717 by Vladimir Kovacevic, on Flickr

-
Nije lose,mada nista posebno,u rangu moje Xperie Z(ipak su to telefoni iz 2013).
Ma jedan drugar se interesovao da uzme S4 i pitao me kakva je kamera pa sam se malo informisao.
Ma jedan drugar se interesovao da uzme S4 i pitao me kakva je kamera pa sam se malo informisao.
- petar micic
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 07. Feb 2015. 11:09
- :: s4 i9515
- :: s4
Jel zna neko koji s6 rom ubaciti na s4 i9515...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
kovach81 svaki model Note serije je bolji u skoro svemu od vršnjaka iz S serije. Eventualno baterija može da podbaci (Note 4) ali kamera, performanse itd, uvek na strani Note serije. Između ostalog zato ona i drži cenu neuporedivo bolje od S serije.
Sale_M, bolje da uzme nov J5
Previse je para da daje za nov S4,mislim da je oko 265e nov,a polovnjaci su nekako vec suvise stari,pa cak i da je kao nov ima to staza i drndanja
Dovoljno je samo sto se baterija punila svakog dana pa zahteva i ulaganje i u to.
El Laki, tako je,Note 3 bolje slika od S4.Note 4 od S5 a i Note 5 od S6

El Laki, tako je,Note 3 bolje slika od S4.Note 4 od S5 a i Note 5 od S6

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 29. Nov 2015. 14:28
- :: Samsug S9
- :: Samsung S7
Pozdrav svima,
da li bi neko mogao da mi kaze sta mi se desava sa mojim telefonom Samsung S4 i 9505.
Telefon je kupljen u Vipu pocetkom godine i radio odlicno do pre nekih 2 meseca i sada pravi toliko problema da je prosto nemoguce koristiit.
A desava se sledece:Ne mogu da udem u imenik i kontakte koji su vecinom sa SIM kartici jer cesto nece da ih prikaze,Nekada izbaci da se kontakti azuriraju i tek ih prikaze posle mozda jednog minuta,Da kada me neko poziva ne izbaci ime vec samo broj telefona,Poruke cesto blokiraju itd.
Naime na telefonu je sve fabricki i nije nista azurirano i osim poziva i nesto interneta drugo nista i ne radim na njemu.
Ako neko ima neki savet bio bih Vam zahvalan.
Unapred hvala,
Vladimir
da li bi neko mogao da mi kaze sta mi se desava sa mojim telefonom Samsung S4 i 9505.
Telefon je kupljen u Vipu pocetkom godine i radio odlicno do pre nekih 2 meseca i sada pravi toliko problema da je prosto nemoguce koristiit.
A desava se sledece:Ne mogu da udem u imenik i kontakte koji su vecinom sa SIM kartici jer cesto nece da ih prikaze,Nekada izbaci da se kontakti azuriraju i tek ih prikaze posle mozda jednog minuta,Da kada me neko poziva ne izbaci ime vec samo broj telefona,Poruke cesto blokiraju itd.
Naime na telefonu je sve fabricki i nije nista azurirano i osim poziva i nesto interneta drugo nista i ne radim na njemu.
Ako neko ima neki savet bio bih Vam zahvalan.
Unapred hvala,
Vladimir
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ko zna sta se tu desilo. Jedino resenje za pocetak je hard reset.
Vladimire jedan hard resset (vraćanje na fabrička podešavanja) bi trebalo sve da reši. Ali znaj da to sve briše iz telefona.
-
- Povremeni posetilac
Hvala puno na odgovorima.
Da rekli su mi da ce pobrisati podatke i to mi je najveci problem.
Na koji nacin mi je najbolje da sacuvam kontakte koji su u telefonu samo mi je to veliki problem ostalo sto je na njemu manje vise.
A da li mi predlazete da prvo probam hard reset ili da ga nosim u Vip jer je jos preko godinu u garanciji.
Da rekli su mi da ce pobrisati podatke i to mi je najveci problem.
Na koji nacin mi je najbolje da sacuvam kontakte koji su u telefonu samo mi je to veliki problem ostalo sto je na njemu manje vise.
A da li mi predlazete da prvo probam hard reset ili da ga nosim u Vip jer je jos preko godinu u garanciji.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kontakte je najpametnije drzati na telefonu i pustiti da ih stalno azurira sa gmail nalogom. Zasto? Prvo, kad se telefon menja ili resetuje, imenik se sam vrati cim se ponovo unese gmail nalog. Drugo, ako se nesto i desi sim kartici ili samom telefonu, kontakti su opet na gmail-u i sigurni.
Dakle, prekopiraj kontakte na telefon i omoguci sinhronizaciju. Posle toga mozes u recovery, pa wipe cache i wipe data. Podesis telefon posle toga, uneses gmail nalog, sam ce svuci kontakte i to je to. Ako i posle toga bude problema, onda u poslovnicu i reklamiraj
Dakle, prekopiraj kontakte na telefon i omoguci sinhronizaciju. Posle toga mozes u recovery, pa wipe cache i wipe data. Podesis telefon posle toga, uneses gmail nalog, sam ce svuci kontakte i to je to. Ako i posle toga bude problema, onda u poslovnicu i reklamiraj

Kontakte ćeš najlakše sačuvati i uvek imati pre ruci ako ih povežeš sa gmail-om (Google nalogom). Znači samo ih sve obeležiš i sinhronizuješ u Google nalog i to bi bilo to. Onda su ti uvek pri ruci. Možeš i preko aplikacija na marketu "super backup" da ih sačuvaš.
Pa pazi ako imaš vremena, živaca da se cimaš sa njima ti odnesi, a veruj mi da će i oni da ti to urade, a samo će bez veze telefon da ti zadržavaju, jer će im biti potrebno više od 10 dana to da srede.
Pa pazi ako imaš vremena, živaca da se cimaš sa njima ti odnesi, a veruj mi da će i oni da ti to urade, a samo će bez veze telefon da ti zadržavaju, jer će im biti potrebno više od 10 dana to da srede.
-
- Povremeni posetilac
Evo ja bih probao da kontakte prebacim samo se nadam da necu nesto pogresno uraditi.
Pa ako mi mozete reci sta mi je lakse da uradim da li na gmail ili sa Super backup.
Stvarno sam laik za ovakve stvari i mozda deluje smesno ali bas nisam upucen u ove stvari
Pa ako mi mozete reci sta mi je lakse da uradim da li na gmail ili sa Super backup.
Stvarno sam laik za ovakve stvari i mozda deluje smesno ali bas nisam upucen u ove stvari