MTS TV Multiscreen
Re: MTS TV Multiscreen
Polako ima vremena da je srede, tek su na početku, dajmo im šansu....
Kad si u režimu punog ekrana postoji dugme koje se nalazi pored skale za regulisanje zvuka. Klikom na to dugme dobija se mala lista sa svim kanalima iz koje se može pokrenuti neki kanal bez vraćanja korak u nazad. Pomalo nezgrapno ali radi
Problem je sto kod odredjenih kanala meni jednostavno izadje iz aplikacije 

Reci mi koji su kanali u pitanju da vidim radi li kod mene kako valja
Znas kako nijedan program nisam gleda vise od minut,u pitanju je samo testiranje,nisam sigurn koji su tacno programi,jer ih otvaram nasumice,ali mislim da su svi programi kod kojih sam pokusao premotavanje unazad.Mislim da je medju njima i SOS i happy,a aplikacija mi je za tablet
Ovo ne može da se koristi ukoliko se nema njihov tv paket?
Nemam tablet, sad sam malo na mobu testirao. Nisam imao problema poput tvojih. Što ne znači da taj problem ne postoji naravno. Ma otklanjaće oni bugove vremenom. Iskren da budem, više bih voleo klasičnu aplikaciju za PC nego ovo sa pluginovima ali dobro. Bolje išta nego kao do sad ništa.
Ovaj servis namenjen je onima kiji koriste mts-ov IPTV i onima koji imaju neki od Mix Net paketa na mobilnom telefonu. Ti paketi su takođe mts-ovi. Za njih je usluga besplatna. Ne mogu svi korisnici Mix Net paketa aktivirati uslugu već samo oni koji imaju Mix Net XL paket ili neki skuplji. Čini mi se da je tako. Ako grešim neka me neko ispravi
Ovaj servis namenjen je onima kiji koriste mts-ov IPTV i onima koji imaju neki od Mix Net paketa na mobilnom telefonu. Ti paketi su takođe mts-ovi. Za njih je usluga besplatna. Ne mogu svi korisnici Mix Net paketa aktivirati uslugu već samo oni koji imaju Mix Net XL paket ili neki skuplji. Čini mi se da je tako. Ako grešim neka me neko ispravi
Samo da podsetim sve vlasnike box paketa koji su aktivirali ovu opciju da promo period ističe 1.marta
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ja sam odjavio.Ne mogu da ga imam na rabletu,a retko sam koristio preko telefona,tako da sam resio da tih x dinara ostavim u dzepu,ma koliko nekome to izgledalo malo.Inace ok stvar i lepo je funkcionisala.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
A što nisi mogao preko tableta? To mi nije jasno?
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ne znam.Probao sam,preuzeo aplikaciju za tablet,skinuo sta treba,ali nesto nije stimalo.Probao sam odavno,zaboravih sta je pisalo...pretpostavio sam da tablet (Acer Iconia One 8)nesto ne podrzava i odustao
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
ja sam isto odjavio... nikada je nisam ni gledao... isplati se imati jedino ako bi bila besplatna
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 03. Mar 2015. 19:46
Na sajtu pise da je besplatno do 31. Avgustaacamatic napisao:Samo da podsetim sve vlasnike box paketa koji su aktivirali ovu opciju da promo period ističe 1.marta
Siniša uzeo si mi post 
To sam sada baš hteo da i ja kažem, izgleda da su produžili do 31.avgusta.
Pa ćemo da vidimo dalje situaciju

To sam sada baš hteo da i ja kažem, izgleda da su produžili do 31.avgusta.
Pa ćemo da vidimo dalje situaciju
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 07. Apr 2016. 19:52
- :: samsung s3
- :: samsung j5
Da li znate kako da zamenim uredjaj na MTS TV GO jer sam prijavljen na 3 uredjaja a 3 je maksimalno pa bih izbacio jedan od tih a konektovao bih se na nekom drugom kompjuteru ?
I imam jos jedno pitanje da li i vama kada pustite TV usporeno ide slika pa tek posle sekund dva se ubrza i kada se menjaju kanali isto tako ? Hvala
I imam jos jedno pitanje da li i vama kada pustite TV usporeno ide slika pa tek posle sekund dva se ubrza i kada se menjaju kanali isto tako ? Hvala
Samo ukucaj acc podatke na tom drugom uređaju i kraj.
To usporenje zavisi od neta, tako je svima...
To usporenje zavisi od neta, tako je svima...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 07. Apr 2016. 19:52
- :: samsung s3
- :: samsung j5
Nisam neki ekspert sto se tice toga, sta su acc podaci i gde da udjem da ih ukucam ? Hvala ti unapred 
Ako mislis da samo ukucam na drugom uredjaju korisnicko ime i sifru onda nece, pise da je vec ispunjem maksimalan broj korisnika kao tako nesto, dostigao je limit, a inace nisam prijavljen bio na ostala 3 uredjaja u tom trenutku

Ako mislis da samo ukucam na drugom uredjaju korisnicko ime i sifru onda nece, pise da je vec ispunjem maksimalan broj korisnika kao tako nesto, dostigao je limit, a inace nisam prijavljen bio na ostala 3 uredjaja u tom trenutku

Baš tako korisičko ime i šifru na to sam mislio.
E stvarno ne znam meni do sada nije ni jednom to izbacio a ko zna na koliko uređaja sam gledao tv, tj prijavljivao. Pogledaj dal nešto nema na korisničkom nalogu na mts sajtu.
E stvarno ne znam meni do sada nije ni jednom to izbacio a ko zna na koliko uređaja sam gledao tv, tj prijavljivao. Pogledaj dal nešto nema na korisničkom nalogu na mts sajtu.
Samo da podsetim sve korisnike koji koriste ovu uslugu da besplatni promo period traje do 31.08. Tako da je ostalo još malo dana da deaktivirate ovu uslugu. Koliko će se dalje naplaćivati to ćemo videti.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Bilo je price da će naplaćivati 250 dinara.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F