LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Milcha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 14. Avg 2014. 10:45
:: Galaxy S7 EDGE
:: iPhone 6

Re: LG G3

Post od Milcha »

Izbrisi pa je instaliraj opet, probaj tako..

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

To je do fb aplikacije, gomila ljudi sa mtsa je imala isti problem ukljucujuci mene. Probaj da update fb app.

Vukota5
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2013. 11:42
:: Xperia x8
:: Xperia p

Post od Vukota5 »

Pokusao sam sve to,ali dzaba.Imam najnoviji update fb-a ali opet isto.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Meni je resen problem, nazalost ne secam se kako ali samo znaj da nije do tebe ili telefona. Zovi mts sigurno su imali prituzbi na to, mozda da ti posalju novu poruku da podesavanjima.

Vukota5
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2013. 11:42
:: Xperia x8
:: Xperia p

Post od Vukota5 »

@somi92 Vazi,zovem ih posle da vidim sta da radim.Mislio sam da je do fona ali cuo sam mnoge prituzbe sto se tice MTS i FB aplikacije.Javim vam ako resim pa da pomognem ako neko jos ima problem.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Pre neki dan sam kupio ovaj telefon, verzija od 3gb RAM-a, pa da podelim svoje utiske sa vama :) U nastavku cu se nadovezivati na Nokiju Lumiju 830 koju sam prethodno koristio, a i da ispostujem svog prijatelja Evindzera kome sam obecao uporedni pregled :)

Dizajn, izrada, dimenzije - cista desetka. Telefon iako je od plastike odusevio me je kako izgleda i kako lezi u ruci. Doduse moje sake su malo vece pa nemam problema sa manevrisanjem :) Crna metalik boja zaista deluje impresivno, 149g uopste ne deluje toliko tesko, telefon je tanak, sve u svemu nemam nikakve zamerke. Velicina ekrana je 5.5 incha ali je sam telefon neznatno veci od Lumije 830 koju sam prethodno koristio i koja ima 5 incha.

Ekran - zargonski receno, perverzija. Sve je kristalno jasno, citljivo, a same dimenzije omogucavaju ugodno gledanje filmova, videa itd. Jedina zamerka sto se tice automatskog osvetljenja ekrana, odnosno na samu automatiku. Uradjena je nesto losije nego npr kod Lumija telefona. Ekran drzim otprilike na 30% osvetljenja i cim ukljucim automatic telefon uvek smanji osvetljenje u odnosu na ono koje sam inicijalno postavio, sto su clanovi napominjali da je na automatici ekran nesto tamniji. Ali opet ostaje manuelno podesavanje i tu nema problema.

Kamera - odlicna. U mracnom okruzenju sa upotrebom blica bez mane, upravo ono sto sam ocekivao. Preko dana pri svakodnevnom koriscenju, takodje. Iako sam bio prezadovoljan sa svojom kamerom na Lumiji 830 ova je za nijansu bolja. Jedino sto je preinstalirana aplikacija kamere siromasna sa opcijama pa za one koji vole da izvuku maksimum ne gine im instaliranje druge aplikacije, a spadam u tu grupu :)

Zvucnik - dovoljno glasan, bez distorzije. Zvuk u slusalici prilikom razgovora takodje bez mane.

Sam rad sistema - fluidno, bez bagova i seckanja.

Summa summarum, zadovoljan sam telefonom a jedina mana koju bih licno naveo jeste los sensor za automatsko osvetljenje ekrana (sta cu, lenj sam da manuelno podesavam pa mi je to bitno) ali all things considered to i nije neka mana jer telefon radi ko sat i vredi ulozenog novca.
Festina lente.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Drago mi je da si zadovoljan kupovinom.
Ako odlučiš da se igraš sa romovima, iskrena preporuka sa ResurrectionRemix (ako voliš taj stock android look) uz 777 kernel.

Ako ti se pak sviđa Lg UI, onda svakako Cloudy 2.2 (ako hoćeš G3 UI) odnosno 2.5 ako hoćeš ovaj novi UX 4.0. Sa ovim romovima se odlično "slaže" Gabriel kernel koji uz odlične performanse osetno jača bateriju.

Uz sve to naravno XCam.

dexter00
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Sep 2015. 15:20
:: LG G3

Post od dexter00 »

El Laki,Hoce uskoro pasti neki review za G4, neko poredjenje G3, Fleks 2 i G4 ?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Tek je dva dana kod mene. Biće za nedelju, dve kad pokaže šta može.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

El Laki, Nisam u tom fazonu, LG UI mi se generalno svidja i ne bih nista dirao. Sto se tice XCam, da li si na ovu app mislio??

https://play.google.com/store/apps/deta ... lgsettings
Festina lente.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

To su podešavanja za kameru. Sama aplikacija je besplatna na xda.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/d ... 0-t2873604

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Apolo napisao:(...) U nastavku cu se nadovezivati na Nokiju Lumiju 830 koju sam prethodno koristio, a i da ispostujem svog prijatelja Evindzera kome sam obecao uporedni pregled :) (...)
Hvala. ;)
Znao sam da će ti se dopasti izgled i brzina telefona, kao i sam ekran, iako je nešto manje svetao u odnosu na neke druge IPS ekrane, ali su mu boje prilično prirodne i prijatne za oko. U suštini, tvoji početni utisci se prilično poklapaju sa mojim - mada sam ja sa G3-jkom proveo jedva sat i po ili dva. :)
Uživaj u novoj igrački, pa da je sledećeg leta zameniš za L950. :D

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

El Laki, Instalirao i xcam i vidi se odmah da su slike bolje neko sa dock app.

Evindzer, Nisam nikad imao telefon sa ekranom od preko 500 ppi pa sam u trenutku pomislio da mi nesto nije u redu sa vidom :D Automatsku regulaciju osvetljenja ekrana sam probao na suncu i radi ok, kako udari sunce u ekran on ga posvetli i bude citljiv, jedino u zatvorenim prostorijama ga na automatici snizi nesto ispod proseka pa u tom slucaju moram manuelno podesiti osvetljenje. Pa vidi, u sredu mi je stigao telefon a kameru i gps sam isprobao tek sad za vikend posto ustanem ujutru, odem na posao, vratim se po mraku i onda nemam kad ni slikati :/ Trudim se, iovako gotovo sve radim preko telefona a laptop ukljucim samo kad zelim komfor prilikom kuckanja i da skidam filmove i serije. Uffff, tesko uzeci u obzir koja ce mu biti pocetna cena, skupo je to planinarenje hahah
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Pa zato sam i napisao "sledećeg leta". ;)

jovackopolje
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
:: Huawei P6

Post od jovackopolje »

Vukota5 napisao:Imam jedan problem i treba mi vase misljenje.Kada sam nakacen na WiFi sve radi perfektno,ali kada mi je mobilni net fb aplikacija mi ne radi,pise kao da nema konekcije.Da li imate resenje za ovaj problem ili da mi kazete da li da promenim operatera.Inace sam MTS korisnik.
Hvala unapred!
To se i meni desilo posle nekog update-a. Nisam uspeo da sredim pa sam obrisao aplikaciju. Sad mi duže traje baterija i nisam stalno na telefonu. Možeš da probaš Lite varijantu

bacom
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
:: galaxy s2 i9100
:: G3 d855

Re: Одг: LG G3

Post od bacom »

El Laki napisao:Drago mi je da si zadovoljan kupovinom.
Ako odlučiš da se igraš sa romovima, iskrena preporuka sa ResurrectionRemix (ako voliš taj stock android look) uz 777 kernel.
Sa ovim romovima se odlično "slaže" Gabriel kernel koji uz odlične performanse osetno jača bateriju.
Ako imaš link za ResurrectionRemix i 777 kernel ili neki drugi ako misliš da je bolji. Nisam do sada flešovao custom rom na g3 pa će mi možda trebati više vremena da nađem sve što treba, a imam 1,3 GB interneta koji moram potrošiti danas.
G3 je rutovan i imam TWRP 2.8.7.0

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Samo kucaj na Google, odeš na xda i tamo imaš detaljna uputstva, sa linkovima, ss, iskustvima, itd.

Zbog kamere sam najduže bio na Cloudy, dok su AOSP fluidniji ali imaju lošu kameru.

bacom
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
:: galaxy s2 i9100
:: G3 d855

Post od bacom »

Hvala, našao sam.
Kod AOSP koje sam imao na s2 je lošija kamera, zvuk, oštrina ekrana..
Bila bi kod nekih veća brzina i fluidnost i. ..
Kod s2 koji je izašao sa androidom 2.3.5 smo mogli videti custom romove do naj novijeg 6. To je ekstra.
Nisam siguran da li se isplati flešovati custom na g3 ako ovaj mesec stiže 6.0. To ja za sebe, ti duže imaš g3 pa je druga priča za tebe.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nemam G3 već skoro 2 meseca. :D

Ubacivao sam AOSP kada mi dosadi Lg UI, pa da promenim. Ali to na par dana samo. Jednostavno kamera mi je bila očajna i zato sam se uvek vraćao stock romovima.

urado
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2014. 10:05

Post od urado »

Ljudi pozdrav, da li neko ima problem sa resetovanjem telefona? Sam od sebe se resetuje vec duze vreme. Nema pravila, nekad se resetuje jednom, dvaput dnevno, a nekad po deset puta. Npr sinoc sam pokusavao da pozovem broj i tri puta mi se resetovao telefon dok nisam uspeo. Da li problem moze biti do softvera (5.0 V20e-220-03)? Drugaru se desava isto u poslednje vreme, a kod mene traje sigurno 3 nedelje vec. Hvala na odgovorima

Odgovori