LG Flex 2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Re: LG Flex 2

Post od yocasylver »

Bas tako sa e-bay.Stigla je veoma brtzo,za 10ak dana .

markoskjk
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
:: Lg G flex 2
:: nokia lumia 920

Post od markoskjk »

Bas sam zadovoljan Flexom, radi osetno fluidnije od g3. Sem displeja, koji je bio bolji na g3,sve ostalo je na strani flexa.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

I kamera je na strani G3ojke.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Mislim da su nijanse u pitanju.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa dobro... Preko dana je G3 bolji za 10%, dok je pri slabijem osvetljenju uočljivija razlika. Ništa drastično ali iako imaju isti hardver, G3 daje nešto kvalitetnije slike.

KingJovan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Okt 2015. 22:20
:: LG G Flex 2

Post od KingJovan »

Evo posle mesec ipo dana da napisem jos koje utiske
Zadnja kamera je danju prilicno dobra,ali je nocu katastrofa,slike su skroz mutne a mislim da nema nocni rezim ako se ne varam.
Primetio sam neka manja pregrejavanja ali to uglavom kad igram zahtevne igrice uz 3G,na wifi mislim da se uopste nije pregrejavao.
Svidja mi se fast charging tehnologija,ali mi je problem ovaj USB kabl mislim da se vec polomio,prvo sam mislio da je problem do telefona pa sam morao da ga naginjem ka gore dok ga punim ali kad sam ga stavio na drugi punjac ipak je problem do kabla,iako mi je izgledao dosta cvrsto i kvalitetnije od Samsungovih i Applovih punjaca.
I jos jedan problem je kad ga stavim na neki drugi punjac koji nije njegov,veoma se sporo puni nekih desetak odsto na pola sata.
Ali ovako sam celokupno dosta zadovoljan telefonom,znate li gde ima da se kupi njegov original USB kabl?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ima na ebay sigurno. ;)

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Ja mislim da sam usb nema veze sa brzinom punjenja. To samo od punjaca. Uzmi bilo koji usb i prikaci na taj punjac.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Moj kabl od punjaca je toliko krut kao da je jednozilni,bas ga teze savijam nego ostale.Ostali su naspram njega kao kanap labavi. :D
Punjac je za azijsko trziste pa sam dobio i dodatak.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od somi92 »

Evo da napisem i ja utiske o flex 2 modelu, da krenemo od njegove prepoznatljivosti - zakrivljenosti, stvarno je uzivanje gledati bilo sta u horizontali , a lepse je i od ravnog ekrana i u normalnom ( vertikalnom ) polozaju, lepo staje u dzep i mnogo lepse lezi nego g3 koji sam pre koristio, ekran odlican, nema tu ostrinu kao 2k ekrani ali je odlican bez obzira na to, zvucnik , zvuk u slusalici - iskreno ja nisam primetio neku razliku u odnosu na g3, baterija je po mom koriscenju maltene ista kao na g3, mozda za nijansu jaca, realno ispod 4h sot ne ide, ali nece ni do 5h, moze jedino ako za nekih 12h vi 5 sati ga cackate pa je to moguce, ili se gleda film ili tako nesto, ja dok sam nesto ucio u busu izvlacio je lagano 5-6h ali to je vec nerealno zbog nacina koriscenja, znaci neko realno trajanje u 24h koje sam izvlacio je 4 - 4,5h sot , sa upaljenim 4g,gps, sinhronizacije itd, znaci nista nije gaseno. Na mobilnom netu se sporije trosi baterija nego na g3. Softver je osetno fluidniji od G3 ali opet je i 5.1.1. za razliku od 5.0 na g3. Sto se tice izrade, lepo je skockan i deluje cvrsto u ruci, imam mali luft odnosno krckanje kod gornjeg mic ( valjda je mikrofon to , desno od IR porta ) i to mi se ne svidja mada realno tu se ne drzi telefon tako da necete ni primetiti to, self healing je po meni najobicnija glupost, vec imam 2-3 ogrebotine na ledjima a telefon nijednom nije bio sa kljucevima ili necim tako ostrim da bi ih zaradio... Zadnji plus minus dugmici i power dugme je dosta utegnutije nego na g3, kamera znate da je za nijansu slabija i to ne moram da pisem, imate par slika na mom flickr nalogu i sa jednog i sa drugog pa uporedite. Steta sto su flex zakinuli malo softverski iako ima bolji OIS od g3. Pregrevanja nema, ja ne igram igrice na telefonu, ali sta god da sam uporedo koristio, nije se grejao kao g3. Ne znam sta bih jos dodao, pitajte ako vas zanima. I da , da ne pomislite da je ovo review u odnosu na g3, najvise ga uporedjujem sa njim jer sam ga koristio 8 meseci i presao na flex,a inace konstantno sam u dodiru sa s6 obicnim i egde , s5, mate 7 i ja licno nisam primetio nikakav zaostatak u fluidnosti za navedenim telefonima, bolje radi od s5 i m7 mada je to i realno jer su to stariji modeli, dok je sa s6/edge egal. Trenutno mislim da za te pare ne postoji bolja kupovina.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Odličan review, Šomi. Lepo si objasnio sve što si imao. I ja sam imao to krckanje gore, mislio sam da je možda zbog savijanja kako ne bi pukao poklopac. Inače, svoj primerak sam često savijao, tj ispravljao. :D

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od somi92 »

Haha da da, to sam prvo probao, hteo sam i da zagrebem malo ali posle ovih ogrebotina nesto nisam bas hteo da eksperimentisem... :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

To nisam hteo da isprobavam ali s obzirom da sam ga dobar deo vremena nosio van futrole, nije imao ogrebotine. E sad, ja sam ga možda 10ak dana tako nosio a onda futrola i staklo.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Zadnji poklopac je bas osetljiv. I posle malobifranja po nekom grubom stolu koji je bio prljav i kratko nosebje sa kljucevima u dzepu ima nekoliko vidljivih ogreborina. To se skinuo taj premaz pozadi koji podseca kao neki lak cime je premazan zadnji poklopac. Ali sad imam futrolu pa ne brinem a napred zastitno staklo za svaki slucaj se ne brinem, zasticen je poprilicno :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Izgleda da je onda zaista samo marketinški trik taj self-healing. Primeti se odmah na dodir da je pokopac drugačiji. Manje klizav od G3 ali lakše se prlja i hvata otiske.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Taj self healing je zamišljen tako da popravlja sitne mikroogrebotine koje nastanu od svakodnevne upotrebe, držanja na stolu, stavljanja u džep i izvlačenja, i slično. Od namernih ogrebotina koje su dublje, ili od nošenja sa ključevima u džepu vas ništa neće zaštititi. Jednostavno nije moguće.

Taj self healing sloj u suštini i jeste taj lak, koliko sam ja shvatio. Pogledajte na YT klip kako to izgleda, kako se testira, i kako radi.

Inače, pratim s vremena na vreme ovu temu, i neverovatno ste me zainteresovali za telefon, a uopšte ne planiram da menjam telefon u skorije vreme. Bravo! :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Jasno je to meni sve, ali po rečima ljudi ovde, čak ni te mikroogrebotine nisu "izrečene". Kod mene jeste bio perfektan posle 10ak dana, ali nema niko ovde razloga da laže.

Ali zaista, sem nešto slabije kamere u low-lightu i izrade, telefon nema mana. Pogotovo kada se uzme u obzir njegova cena.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

araphel napisao:Taj self healing je zamišljen tako da popravlja sitne mikroogrebotine koje nastanu od svakodnevne upotrebe, držanja na stolu, stavljanja u džep i izvlačenja, i slično. Od namernih ogrebotina koje su dublje, ili od nošenja sa ključevima u džepu vas ništa neće zaštititi. Jednostavno nije moguće.

Taj self healing sloj u suštini i jeste taj lak, koliko sam ja shvatio. Pogledajte na YT klip kako to izgleda, kako se testira, i kako radi.

Inače, pratim s vremena na vreme ovu temu, i neverovatno ste me zainteresovali za telefon, a uopšte ne planiram da menjam telefon u skorije vreme. Bravo! :)

Koji sad telefon imas? I ja nisam bio nesto zainteresovan dok nisam video po kojoj se ceni prodaje i ono sto nudi. Novog telefona nema za manje pare ( ne racunam kineze sa Alija koji imaju mozda bilje spec na papiru ).
Svaka preporuka. A mozda taj low light srede kad dodje 6.0. Hardveraski ima isti potencijal kao G3 sa boljim OIS-om. Nema hardverskog razloga za gore slike

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Da budem iskren, ja sam bio izuzetno zadovoljan sa self-healing leđima. Baš su brzo nestajale ogrebotine, možda zato što sam ga koristio u onom periodu kada je bilo ~40 stepeni svakog dana. Ali da su leđa malo osetljiva jesu, valjda jedno povlači drugo, tj. logično je.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Rock, ne menjam. Passport i dalje furam, i uz njega imam Jabučila 6+ za posao. Uopšte nemam nameru da Passporta zamenim u skorije vreme, ali su mi kolege s ove teme ubacila rovca.

Odgovori