Slike na k750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Slike na k750i
Moze li neko ko ima ovaj telefon da mi kaze kakve su slike kad se prebace na komp? Posto cuo sam sve najlepse o tom autofocusu. Znaci da li su slike na visini zadatka posto fon sad moze da se uzme za 200e sto stvarno nije puno....
5130+Koss the plug....
@6630 app: true.
@masterokrata: evo ovde mozesh naci slike napravljene sa k750:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K750i
Skini ih sve ako mozesh i proceni sam....
POz
@masterokrata: evo ovde mozesh naci slike napravljene sa k750:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K750i
Skini ih sve ako mozesh i proceni sam....
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@akki: tacno. Kao prvo iz razloga sto je to sa dosta starim softverom, sada ima mnogo bolji, a i ja kada sam qpio mob bio sam odusevljen sa kamerom (jer pravi bolje slike nego sto sam ocekivao/video na netu) 

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
naravno, zavisi od uslova, s obziorom da sam imao dgitalac pre nego sto sam kupio w810 malo sam se razocarao, ali naravno, shvato sam da sve zavisi od uslova slikanja. S` obzirom da mu je objektiv jako mali, slike kada nema dovoljno svetla su kakve-takve, ali kada sam jedan dan slikao na otvorenom i po SUNCU, RASPAMETIO sam se kakve fotke pravi... takodje, morate da imate mirne ruke, jer kada treba da se pritisne dugme do kraja, mora malo jace, i ako vam se ruke tresu, pokvari se fotka... takodje kada se upali blic (svetlo) slike dobiju neku zutu nijansu.. tako da je bolje ukljuciti night-mode, i ne paliti blic osim kada nije bas mrak
moje skromno misljenje.

Ne vec auto focus ima zadatak kao sto i same reci kazu: auto fokusiranje,sto bi znacilo prostim jezikom da kamera automatski "hvata" ono u prvom planu sto hocete da uslikate(pritiskom na dugme do pola),ovo vec i laste i rode znaju
Auto Focus dosta pomaze pri slikanju,ali nije bas toooliko neophodan.Nokia 7610 kad se pojavila,pravila je strava slike i bez AF-a...,6680 je dosta ok sada,neki Sagemi prave isto strava fotke,ali se jako malo zna...

Auto Focus dosta pomaze pri slikanju,ali nije bas toooliko neophodan.Nokia 7610 kad se pojavila,pravila je strava slike i bez AF-a...,6680 je dosta ok sada,neki Sagemi prave isto strava fotke,ali se jako malo zna...