Slike na k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Slike na k750i

Post od Masterokrata »

Moze li neko ko ima ovaj telefon da mi kaze kakve su slike kad se prebace na komp? Posto cuo sam sve najlepse o tom autofocusu. Znaci da li su slike na visini zadatka posto fon sad moze da se uzme za 200e sto stvarno nije puno....
5130+Koss the plug....

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Masterokrata, dobro si cuo,slike su odlicne,prirodnije,mnogo bolje od krsnih nokia duplo sklupljuh od ovog modela. Vredi 200e,jeste nema Symbian i ne treba da ima!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@6630 app: true.

@masterokrata: evo ovde mozesh naci slike napravljene sa k750:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K750i

Skini ih sve ako mozesh i proceni sam....

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

samo da napomenem da se mogu napraviti mnogo, mnogo bolje slike nego sto su u tom review-u... ;)

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@akki: tacno. Kao prvo iz razloga sto je to sa dosta starim softverom, sada ima mnogo bolji, a i ja kada sam qpio mob bio sam odusevljen sa kamerom (jer pravi bolje slike nego sto sam ocekivao/video na netu) :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ma fotke su vrh i ne verujem da postoji neko ko je koristio ovaj aparat a da se nije odusevio savrsenim fotkama :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

marke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 11:33

Post od marke »

naravno, zavisi od uslova, s obziorom da sam imao dgitalac pre nego sto sam kupio w810 malo sam se razocarao, ali naravno, shvato sam da sve zavisi od uslova slikanja. S` obzirom da mu je objektiv jako mali, slike kada nema dovoljno svetla su kakve-takve, ali kada sam jedan dan slikao na otvorenom i po SUNCU, RASPAMETIO sam se kakve fotke pravi... takodje, morate da imate mirne ruke, jer kada treba da se pritisne dugme do kraja, mora malo jace, i ako vam se ruke tresu, pokvari se fotka... takodje kada se upali blic (svetlo) slike dobiju neku zutu nijansu.. tako da je bolje ukljuciti night-mode, i ne paliti blic osim kada nije bas mrak :) moje skromno misljenje.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Uh!Pa slike sa novijim softverom su stvarno dobre!Pogotovu ako se slika danju!Ja sam par slika sa zimovanja uradio kod fotografa i skoro da nema razlike u odnosu na digitalce!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ne vec auto focus ima zadatak kao sto i same reci kazu: auto fokusiranje,sto bi znacilo prostim jezikom da kamera automatski "hvata" ono u prvom planu sto hocete da uslikate(pritiskom na dugme do pola),ovo vec i laste i rode znaju :) :)
Auto Focus dosta pomaze pri slikanju,ali nije bas toooliko neophodan.Nokia 7610 kad se pojavila,pravila je strava slike i bez AF-a...,6680 je dosta ok sada,neki Sagemi prave isto strava fotke,ali se jako malo zna...

Odgovori