Sta posle lg g3?
Re: Sta posle lg g3?
bata bogdan, sad već preteruješ sa hvalospevima o Huawei.
Pokretač teme je tražio dobru kameru i update a ti mu savetuješ Huawei koji nema nijedno od traženog,
a navodiš DS, izradu i skener koji dečko pomenuo nije.
Možda je za tebe Huawei uber alles, ali je lik precizno naveo šta traži i to Huawei ne ispunjava, prema tome ....
Pokretač teme je tražio dobru kameru i update a ti mu savetuješ Huawei koji nema nijedno od traženog,
a navodiš DS, izradu i skener koji dečko pomenuo nije.
Možda je za tebe Huawei uber alles, ali je lik precizno naveo šta traži i to Huawei ne ispunjava, prema tome ....
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pročitaj, lepo da je u izbor stavio i g8, ali da je skeptičan po pitanju Huawei, jer mu je ne poznat.
Ja, preterujem, ok...
I dalje imam svoje mišljenje, kao i svi ostali ovde... Da li ja preterujem ili drugi preteruju, nije me iskreno briga, kad ovde svako može da piše i filozofira, sta je bolje a šta ne... Pisem onda i ja svoj izbor...
Ja, preterujem, ok...
I dalje imam svoje mišljenje, kao i svi ostali ovde... Da li ja preterujem ili drugi preteruju, nije me iskreno briga, kad ovde svako može da piše i filozofira, sta je bolje a šta ne... Pisem onda i ja svoj izbor...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Pre svega, glupo je porediti ova dva modela kada je sam Huawei rekao G8 nije flagship o čemu svedoči i hardver unutar G8.bata bogdan napisao:
Šta to g4 još nudi osim kamere a da je bolji u odnosu na g8?
G4 - kamera, update
G8 - baterija, dual sim, izrada, skener
Zatim, dual sim se ne može navoditi kao prednost jer samo šteti bateriji a druga stvar ovde je situacija ili dual-sim ili sim+sd.
Šta ti G4 nudi bolje sem kamere? Displej, čipset, performanse, softver, xda podršku, update, izmenljivu bateriju, sd slot, qualcomm quick charging, itd.
- bata bogdan
- Banned
Aha, znaci dual sim nije koristan, eto nisam znao...
Tačno ste me prosvetlili, idem u ponedeljak da prodam svoj Huawei...
Pa cu da otvorim temu da dobijem stručan savet, sta je to za mene najbolje od telefona... Zahvaljujem.
Koliko je ovde puta tako predlagano da se kupi odredjeni fon, pa je korisnik zazalio, pa je pisao ovde komentare.. Pre mesec dva je bas bio poseban slučaj... Dečko prodao predloženi fon...
Predlog može svako da iznese, a dečko je ponavljam u izbor stavio i g8, i u čemu je problem, jel on kupuje fon ili ti?
Ako je već stavio g8 u izbor, zašto ne bih napisao kao kor8snik Huawei telefona svoje iskustvo i sto sam dosta njakao g8...
Pa za svoje pare neka bira šta želi, ako užem g8 ok ako ne uzme opet ok, njegov izbor... Sta ja imam od toga, nista, samo pomažem i dilemi...
Tačno ste me prosvetlili, idem u ponedeljak da prodam svoj Huawei...
Pa cu da otvorim temu da dobijem stručan savet, sta je to za mene najbolje od telefona... Zahvaljujem.
Koliko je ovde puta tako predlagano da se kupi odredjeni fon, pa je korisnik zazalio, pa je pisao ovde komentare.. Pre mesec dva je bas bio poseban slučaj... Dečko prodao predloženi fon...
Predlog može svako da iznese, a dečko je ponavljam u izbor stavio i g8, i u čemu je problem, jel on kupuje fon ili ti?
Ako je već stavio g8 u izbor, zašto ne bih napisao kao kor8snik Huawei telefona svoje iskustvo i sto sam dosta njakao g8...
Pa za svoje pare neka bira šta želi, ako užem g8 ok ako ne uzme opet ok, njegov izbor... Sta ja imam od toga, nista, samo pomažem i dilemi...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Može on u izbor da stavi i Huawei G300. Dečko se ne razume previše i zato traži savet. Treba mu lepo reći - G8 je midrange sa cenom flagshipa, generalno Huawei se nije pretrgao sa podrškom i kamerom, stavio mu je slabi S615, itd. Sve to govori da G8 nije isti kalibar kao Z2 a kamoli G4. Pogotovo gledajući njegove potrebe. I tako dečko neće pogrešiti i kupiti G8. Jednostavno gledajući kameru, podršku, čipset i performanse, G8 je rang ispod druga dva modela.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
bata bogdan, Autro teme je stavio G8 u uži izbor jer nije znao kakvo je stanje sa Huawei modelima. Činjenica je da Huawei kasno izbacuje update za svoje modele, a redovni update su bitni autoru teme. Takođe mu je bitna kamera, a Huawei tu dobro zaostaje za konkurencijom, pogotovo za LG G4. Autor nije naveo da mu je potreban dual SIM, senzor otiska prsta. Pritom, G4 je flag ship model, G8 to nije pa je samim time hardverski inferiorniji od G4. S' obzirom da je cena G4 poprilično pala, isti se nameće kao dosta bolje rešenje od G8.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
Ahaaa... Vazi se... Znaci on se ne razume u telefone, a pogresice sa G8...Ti si ovaj njegov Advokat, pa znaš šta on zna a šta ne zna...? Zanimljivo kolega...
Isto tako kao kad je jedan član kupio hvaljeni s6 pa se razočarao i prodao ga... Bilo je isto priča, nema bolje od s6...
On sta ce da kupi, ponavljam, njegov izbor, sta god da kupi, kupite za sebe... A sta je bolje od telefona, to je sad već druga tema, sta je tebi bolje a šta meni a šta nekom trećem ovde...
Ja vas ne ubedjujem da menjate svoje mišljenje, tako da molim lepo nemojte ni vi mene u nešto da ubedjujete da ja svoje mišljenje menjam, ne želim i necu.
Znam ja znemanja sve to što si napisao, g8 je stavio u izbor on sam, posle preporuke.
Pa cekaj sad, nije tražio skener i dual sim, i odmah treba da se izbaci iz opcije g8, jer on to ima...
Skener i dual sim nisu korisni, hoćete to da kažete?
Pa ubuduće će svaki fon to da ima, svaki brend.
A kad neko želi fon do 500e, da li naglasi da želi skener i dual sim ili bilo šta, ne.. Odmah se preporučuje s6 sa naglaskom da ima skener...
Naglasio je da mu je bitna i baterija.. Zar ne?
Isto tako kao kad je jedan član kupio hvaljeni s6 pa se razočarao i prodao ga... Bilo je isto priča, nema bolje od s6...
On sta ce da kupi, ponavljam, njegov izbor, sta god da kupi, kupite za sebe... A sta je bolje od telefona, to je sad već druga tema, sta je tebi bolje a šta meni a šta nekom trećem ovde...
Ja vas ne ubedjujem da menjate svoje mišljenje, tako da molim lepo nemojte ni vi mene u nešto da ubedjujete da ja svoje mišljenje menjam, ne želim i necu.
Znam ja znemanja sve to što si napisao, g8 je stavio u izbor on sam, posle preporuke.
Pa cekaj sad, nije tražio skener i dual sim, i odmah treba da se izbaci iz opcije g8, jer on to ima...
Skener i dual sim nisu korisni, hoćete to da kažete?
Pa ubuduće će svaki fon to da ima, svaki brend.
A kad neko želi fon do 500e, da li naglasi da želi skener i dual sim ili bilo šta, ne.. Odmah se preporučuje s6 sa naglaskom da ima skener...
Naglasio je da mu je bitna i baterija.. Zar ne?
Poslednja izmena od bata bogdan u Sub, 05. Dec 2015. 18:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Huawei
- znemanja
- Moderator
Ne znam na koji slučaj sa S6 misliš, ali ne mora da znači da svaki telefon svakom odgovra. Ove teme i služe da autor postavi svoje kirterijume pa da mu se predloži model shodno tim kriterijumima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Isto tako bi i sad on prošao ako kupi G8. Razočarao bi se jer je slabija kamera od G3, podrška i update takođe, a i performanse/čipset. Jedino bateriju ima verovatno bolju. Dakle lošiji je i od G3, kamoli G4. Opet kažem po kriterijumima autora teme jer se samo ti kriterijumi priznaju.
- bata bogdan
- Banned
Ti koristio g8, pa znaš da bi bio nezadovoljan? Jesi ga bar njakao negde pa da znas, ili si to negde pročitao kakav je ili youtube poslužio...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Na papiru se vidi da je midrange koji ne može sa performansama da parira G4. A update, podrška i kamera su isti već godinama kada je Huawei u pitanju - nikakvi. Uzimajući u obzir da su te 3 stavke bitne čoveku, kupovinom G8 bi se razočarao. G8 je midrange od 350e - ne može se prostije objasniti.
- bata bogdan
- Banned
A tako znači ti donosis sud, sta je bolje a šta ne, gsmarena i youtube...
On bi se razočarao sa g8...to ti znaš, wooowww... Ajde prosvetli nas sve ovde sta je za svakoga najbolje...
On bi se razočarao sa g8...to ti znaš, wooowww... Ajde prosvetli nas sve ovde sta je za svakoga najbolje...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne gledam u pasulj, već u ono što čovek piše aman!
Jel traži čovek dobru kameru?! Treba li da se piše o kameri na G4?
Jel traži čovek redovan update?! G4 već ima Marshmallow. Huawei je tek počeo lollipop da pušta.
Jel traži čovek jači hardver od G3?! S615 je midrange koji se ne može porediti ni sa S801 (G3) kamoli sa S808 na G4.
3 od 4 kriterijuma su bolja na G4 i ti i dalje tvrdiš da G8 pruža više. Nisi realan. Zaslepljen si Huawei-em i takvim stavom ćeš samo štetiti ljudima koji dođu ovde po savet.
Jel traži čovek dobru kameru?! Treba li da se piše o kameri na G4?
Jel traži čovek redovan update?! G4 već ima Marshmallow. Huawei je tek počeo lollipop da pušta.
Jel traži čovek jači hardver od G3?! S615 je midrange koji se ne može porediti ni sa S801 (G3) kamoli sa S808 na G4.
3 od 4 kriterijuma su bolja na G4 i ti i dalje tvrdiš da G8 pruža više. Nisi realan. Zaslepljen si Huawei-em i takvim stavom ćeš samo štetiti ljudima koji dođu ovde po savet.
Da iznesem i ja subjektivno misljenje jer vidim da se ovde stvorila slika da mi havajci gusimo ovaj forum, a lepo moze da se vidi ko koliko ima komentara i gde sve pise tj. na kojim temama je aktivan.
Po pravilima foruma, a i demokratski svako ima pravo da iznese svoje misljenje, a i decko je pitao lepo u vezi g8, ne vidim problem sto mu bogdan ne bi izneo svoje utiske o njemu kao sto i vi iznosite svoja misljenja na ovoj, a i svakoj drugoj temi i niko vam se ne mesa niti vas napada.
I stvarno ne vidim problem sto hvalimo havajce kada ga hvalimo samo u njegovoj licnoj stranici kao sto se ne obracamo u stranicma gde se nalaze vasi brendovi i ne kuckamo nista, ne vidim razlog da vi napadate havajce. Imao sam potrebu da malo iskucam o ovome jer se takva slika stvorila.
Sto se tice g8 imao sam prilike da se poigram vrlo kratko drugar ga je nabavio, telefon stvarno zavrsava svaki posao za te pare, a i izgleda premijumski kada ga drzite. To sto kazete za g4 naravno da stoji sve i da decko treba da odabere onda g4, niko to ne osporava pogotovo cena 50,60e gore za g4 nije velika razlika, a dobija se vise.
Po pravilima foruma, a i demokratski svako ima pravo da iznese svoje misljenje, a i decko je pitao lepo u vezi g8, ne vidim problem sto mu bogdan ne bi izneo svoje utiske o njemu kao sto i vi iznosite svoja misljenja na ovoj, a i svakoj drugoj temi i niko vam se ne mesa niti vas napada.
I stvarno ne vidim problem sto hvalimo havajce kada ga hvalimo samo u njegovoj licnoj stranici kao sto se ne obracamo u stranicma gde se nalaze vasi brendovi i ne kuckamo nista, ne vidim razlog da vi napadate havajce. Imao sam potrebu da malo iskucam o ovome jer se takva slika stvorila.
Sto se tice g8 imao sam prilike da se poigram vrlo kratko drugar ga je nabavio, telefon stvarno zavrsava svaki posao za te pare, a i izgleda premijumski kada ga drzite. To sto kazete za g4 naravno da stoji sve i da decko treba da odabere onda g4, niko to ne osporava pogotovo cena 50,60e gore za g4 nije velika razlika, a dobija se vise.
- bata bogdan
- Banned
Ok, rekao si i vise nego sto treba... Objasnio si sad svima, kako preporucujes telefone, na osnovu gsmarena i youtube klipova.
Znam ja sta je on napisao, ali je isto napisao i stavio u izbor g8, a sad sto tebi to smeta, tvoj problem.
Bitno je da dečko bude zadovoljan, pa sta god da kupi, a ne da kupi sta tebi ili meni ili većini odgovara, vec sta se njemu svidi.
A nisam znao da je da je isto videti telefon, probati ga kako radi u praksi i videti telefon na youtube kako radi... Ovo je novi momenat na forumu.
Ziv ti meni bio, uzivaj u YouTube i gsmarena
Mislim da je dosta i previse napisano u temi... Neka se dečko javi, pa cemo čuti šta je odlučio
Znam ja sta je on napisao, ali je isto napisao i stavio u izbor g8, a sad sto tebi to smeta, tvoj problem.
Bitno je da dečko bude zadovoljan, pa sta god da kupi, a ne da kupi sta tebi ili meni ili većini odgovara, vec sta se njemu svidi.
A nisam znao da je da je isto videti telefon, probati ga kako radi u praksi i videti telefon na youtube kako radi... Ovo je novi momenat na forumu.
Ziv ti meni bio, uzivaj u YouTube i gsmarena

Mislim da je dosta i previse napisano u temi... Neka se dečko javi, pa cemo čuti šta je odlučio

Huawei
Sto se tice hardvera polazim od sebe kao obican korisnik ne verujem da bih primetio razliku u brzinu izmedju g8 i g4, sto se tice kamere i update sigurno da je bolji g4, ali videcemo uskoro sta ce se desiti sa kinezima jer i za ovaj kratak period od mate7 su napravili boom :DDD
- znemanja
- Moderator
Da ne bi nastao isti problem između istih članova kao pre nedelju ili dve, tema ide do suta na hlađenje.