teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Laki, pa bukvalno. Kako su počeli, izgleda da se ponašaju baš kao u ovom stripu. Jesam li dobro pročitao da sledeći IP treba da bude toliko tanak da zbog toga neće imati 3,5 mm slot za slušalice?
Kako se nagnes, tako se i vozi. Ubrzava kad se nagnes napred, koci kad se nagnes nazad. Skrece desno kad teziste usmeris udesno, a levo kad usmeris levo. U teoriji prosto, treba period navikavanja. Video sam nekoliko na ulici, pice sa njima ko blesavi. Smatram da nisu bas preterano bezbedni. Ovde u AU hoce da ih zabrane...
Davno je to počelo da se probija na tržišta SAD-a, Kanade itd. Još početkom godine mislim. Lično nisam nešto oduševljen. Nekako mi deluje kao produkt ljudske lenjosti. Ne vidim poentu niti svrhu za isti. No, svaka roba ima svog kupca.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.