Cooomi napisao:Ne znam što se uopšte prepirete sa Saletom, pa dečko tvrdi da Z2 ima najbolju kameru u njenom rangu a i više... Isto i sada tvrdi da S5 pravi bolje slike od G4... Dobronameran savet, budi malo objektivan, zanemari to koji telefon trenutno koristiš...
Jbt,ovi danasanji klinci su nemoguci.Ja sam lepo napisao da nema veze sto je G4 noviji telefon da mora da znaci da cr imati bolju kameru od ranijih telefona,a ne zato sto ja imam S5.I to sam prokomentarisao nakon sto sam video onu prvu Weskinu sliku.
S5 je u nocnim uslovima slikanja ocaj,to tvrdim iako je moj telefon,briga mene za S5 i bilo koji drugi telefon.
Ali u dnevnim fotkama ni u cemu G4 nije bolji.
Imate na mom nalogu na flickeru slike pa pogledajte i uporedite,u najblizem slucaju su tu negde,egal,a da je kamera na G4 bolja u dnevnim uslovima moze da kaze samo zasljepljeni klinac koji je zaljubljen u svoj telefon.
A ti Coomi,decace posto ne znas da iskoristis potencijal kamere na Z2 nije ti niko kriv pa da govoris kako ja hvalisam Z2,jer to ne radim bez razloga(sve dokumentovano na mom nalogu,sve slike koje bi uzeo za poredjenje su no edit.
Ima dobrih Kineza sa dobrim kamerama,ali nisam siguran da su svi iz 2014,ali generalno od uredjaja iz 2014 tvrdim da Z2 ima jednu od dve do maksimum tri najbolje kamere(ukljucujuci i daylight i night fotke).
Meni je najvaznija stavka na telefonu uz to da je android uredjaj to da ima odlicnu kameru,sto bolju,i da ima boljih kamera za proslu godinu ja bih nabavio tj imao taj telefon(znaci ne mora uopste da bude Sony niti S5)ali posto je tako kako je,sta da se radi.
Ko razume shvatice,end of story.