Koliko imate ukupno brojeva (ovde, sa mora, ekskurzije) i od kog operatera? Koje brojeve aktivno koristite? Da li svaki broj ima neku posebno definisanu funkciju, ili..?
A koliko imate telefona, da li za svaki broj posebno ili mozda menjate kartice? Da li vam je neki broj propao jer ga niste koristili duze nego sto je propisano?
Puno pitanja , ali sva se ustvari svode na pitanje iz naslova...
I jos par komada koje me mrzi da vadim iz telefona,definisani su po broju i nameni,sve imam klonirane na dve Green 2 da ne bih vadio iz telefona svaki put kad mi zatrebaju.
Tenutno koristim dva broja (i dva telefona) oba su post-paid i od nasa dva najbolja operatera! Kao sto mozete da pogodite jedan je 63 a drugi 64! Svaki od njih koristim zbog pogodnosti koje mi taj paket pruza...
3x 64. Jedna Telekomova postpaid 65-tica. 1x 067, 2x 63.... Naravno da ih ne koristim sve. Od ovih koristim samo dve mozda
Ovu jednu 63 su mi ugasili jer je nisam koristio 1god. i na njoj mi je propalo 567 din. krede . Ali jbg. kad u mom mestu nema 63 mreze pa i neje cudo sto je propala
Prvo da kazem da je tema skroz cool
A ja bi se mogao pohvaliti sa 2 telefona (jedan 064 broj,drugi 063).3 kartice su mi propale jer su dugo stojale.Imam i jos 1 064 broj koji sam uzeo sad skoro za smesno para-cisto da se nadje...
Pa 1 063, koji svi znaju, i jedan 064, koji znaju neki, oba prepaid, ali pošto mi je backup tefon 3330 crko, sad ga ni ne koristim. Radim na tome da obzirom koliko mi taj 064 treba, kloniram oba na jednu karticu, pa da imam oba broja na dobrom telefonu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
dva 064 broja stara 3godine,jedan 062 star 1godinu,jedan 069 broj,i jedan 067.I imam 6 telefona(sa k750i),ali sve brojeve koristim u jednom telefonu(k750i)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
1 broj-1 telefon. 063 post paid [josh uvek],koristim ga oko godinu i po dana.
Mislim da mi vishe brojeva/telefona nije potrebno,jer ne boh mogla da popamtim gde je koji i koji je koji
Hmm, pa ono...imam tri 063 broja , jedan 062 , jedan 064 , 2 one crnogorske kartice , jednu proximus , jednu orange ... ma vuku mi se kartice po sobi tu ali uglavnom 2 stalno koristim a ostale...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.