Pozdrav... Trebalo bi da kupim neki telefon za oca za rodjendan. Moze nov, moze i polovan do 150-160 evra. Bitno je da ima dobru kameru, da ne baguje i sto bolju bateriju zato sto on koristi telefon bez prestanka zbog posla... Znaci dobra baterija, kamera, dual sim. Ako uopste postoji takav telefon...
Microsoft Lumia 640 DS. Ni b od bagovanja, baterija odlična, kamera solidna za taj cenovni rang tj. odlična danju, srednje žalosna po slabijem svetlu. Naravno, za te pare ne možeš ni očekivati ne znam kakvu kameru.
Windows telefoni ne ulaze u izbor, zato sto je telefon za oca, a on ne bi mogao da se navikne. Tako da mora da bude android, ja sam gledao huawei p8 lite dual, jeste malo skuplji od 150€ ali bi se snasao za jos 30-ak evra, ali cuo sad da ima mnogo slabu bateriju, pa ako je tako onda nista od toga
Tesko ces naci to sto trazis za te novce,previse trazis
Imas p8 lite ,htc 816 I to je to kod androida ,sada za koliko mozes da ih nadjes ne znam ali za 150 ne mozes
Dexi, ako možeš dodati još tih 30ak € i pošto baš mora Android , pogledaj Lenovo S60. Ok hardver sa 2GB RAM što je sad neki standard da bi Android radio bez ikakvih poteškoća i iznenađujuće dobra kamera.
Našao sam Samsung galaxy J5 za 180€ i Samsung galaxy S5 mini polovan za 170€. Oba su dual sim, pa koji je bolji, samo ako moze brze da se odgovori jer danas moram da kupim...
Potreban mi je telefon sa dve kartice. Budzet je oko 160 EUR.
Za sada su u igri LG G2 mini dual i Samsung Core Prime Duos.
G2 je stariji model, dosta je hvaljen i vec ga je teze naci.
Koji model preporucujete od dva navedena ili mozda nesto drugo?
Dodaj još 10e i pazari Meizu M2 Note nov sa garancijom. Trenutno je best buy. Ako ti ne odgovara dijagonala imaš i Meizu M2 koji ti se uklapa u taj cenovni rang. Dosta je bolji i skoro je izašao telefon. G2 mator, Samsung niže klase nikad ne bih uzeo u razmatranje...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.