LG G4 , Huawei Mate7,Samsung Galaxy S6

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
andriod
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
:: i9300
:: P970 Optimus black

LG G4 , Huawei Mate7,Samsung Galaxy S6

Post od andriod »

E ovako,prodao sam svoju Z3 Xperiu imam G flex 2 i treba mi jos jedan telefon s obzirom da sam dugo koristio Sony sad bih preskocio pa ne znam od ova 3 modela koji je najbolji kada se pogleda sveukupno.Kamera mi nije toliko bitna vec izrada i baterija.Kakvi su uopste ovi Huawei telefoni i P8 moze da udje u ovaj izbor,ostavlja pristojan utisak ali ne znam kako su se pokazali.
Hvala
Operator

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: LG G4 , Huawei Mate7,Samsung Galaxy S6

Post od kutijagreha »

andriod, ako hoces izradu i bateriju,Mate 7 je za tebe. Kamera ti nije bitna,taman se sve uklapa ka M7

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Preporuka za mate 7 jer je osetno jeftiniji od ostala 2, a bice ti koliko vidim sekundarni telefon, baterija je odlicna pa ces ga puniti jednom u 3 dana, slabiji jeste hardverski ali vrsice sve funkcije bez problema.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Mislim da S6 ovde nema sta da trazi tw nikada nije bio dobar niti ce ,pomodarski telefon ,preskup telefon, sa vecito losom baterijom,preosetljiv,kao sto neko rece -Samsung trazi romove da bi bio ono sto bi trebao biti
LG G4 hm,dosadan telefon ,nikakvog specialnog pomaka pozdan telefon i nista vise od toga,prosek proseka,da nema dobru kameru ni to ne bio,mnogo bolja kupovina je lg flex2 ali njega vec imas
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

andriod, Hardverski gledano S6 je u ovoj trilemi najjači model. No, ako je akcenat na bateriji, onda se Mate 7 nameće kao izbor, pod uslovom da dimenzije uređaja nisu prevelike.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

andriod
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
:: i9300
:: P970 Optimus black

Post od andriod »

Meni jos vise odgovara mate zbog velicine,specifikacije su mu vidim odlicne za taj novac samo nisam imao iskustva sa Huawei telefonima pa me to malo bacalo u nedoumicu.Ima li neko licno iskustvo sa ovim modelima?
Operator

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Objektivno, najbolju bateriju ima Mate 7. Izrada je pomalo subjektivna kategorija. Većina će reći da su metal i staklo bolji od plastike i kože, ali sa njima dolaze propratni problemi - otisci, risevi, klizavost, neizmenljiva baterija, itd. No, sve u svemu za tebe je Mate 7 pravi izbor bez dileme.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

andriod, ako ti je baterija primarna S6 i G4 zaobiđi ... Mate 7 odličan izbor za 300-tinak evra .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

andriod, Mate7 definitivno i još ako uspeš da nađeš verziju od 3 GB...

Koristio sam Mate7 sa 2 GB RAMa a sad koristim verziju sa 3 GB i moram priznati da je ovaj drugi malo stabliniji ali Mate7 sa 2 GB sam koristio na 4.4.2 a kažu da je na 5.1.1. stabilniji i da sve radi kako treba.
and justice for all...

Odgovori