LG G4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Re: LG G4

Post od Re_EDuCaTiON »

Tako je znemanja :) , ja sam cackao g4 u uscu malo, nisam nesto puno i koliko sam video telefon mi se jako svidja, nije nesto jako atraktivan kao konkurenti ali meni se jako svidja. Najvise me odusevila kamera, stvarno ima dobru kameru, od onog wow ui koji sam ocekivao i nije mi se nesto mnogo svideo dosta lici na koj g2, mislio sam bice bog zna dta kad su ga toliko hvalili. Lep telefon nema sta lepo je radio nije kocio, kamera jako dobra i prednja i zadnja, jedino taj ui su mogli da odradr jos bolje meni se licno i ne svidja. Ali mislim da ne vredi tih para, mislim da nijedan trlefon koji sada izbacuju nema neke bas bas drasticne razlike da im cena bude veca za 300-400 ili cak 500 evra od proslog modela, jedbostavno za sada je tehnika dostigla vrhunac neki, dok neko ne izmisli nesto novo. Ali, ako ga neko poklanja, necu da se ljutim. :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

kvaka33 koristio sam sva 3 modela i treba da mi veruješ na reč kada ti kažem da nisi ništa tačno napisao u ovih zadnjih par postova.

Gigaherci na papiru, rezolucija, ppi, megapikseli itd ne znače ama baš ništa dok ne pogledaš realno stanje kad koristiš telefon. Uzmi samo koliko modela ima sa FullHD IPS displejom a da imaju problema sa uglovima vidljivosti, osvetljenjem, kontrastom, itd. Ništa od toga se ne vidi na papiru. Koliko modela ima isti čipset a performanse se razlikuju dijametralno. Koliko modela ima kamere od 12-16-20 megapiksela a prave slabije slike od ip6 sa svega 8mp. Ništa se od toga ne vidi na papiru na osnovu kojeg ti ovde izvodiš zaključke.

Re_EDuCaTiON G4 je skuplji 100e od G3 i vredi svakog centa.
bender_007 napisao:Flex2 je vec skoro zaboravljen a tek je izasao. Ima netko tko ga želi?
Imao sam ja Flex 2 pre G4. Odlična kupovina za 260e. Performanse apsolutni egal sa G4. Čak je možda na LP (G4) bio slabiji. Kratko sam ih poredio uporedo da bih pričao o takvim nijansama. U svakom slučaju oba modela mnogo bolja od G3 po pitanju performansi. Flex 2 nema problema sa pregrevanjem na 5.1.1, sve leti, baterija malo bolja od G3. Jedino kamera u low-light situacijama nije sjajna. Tu je G3 bolji jer na Flexu opada kvalitet fotografija. Preko dana je razlika dosta manja.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Danas sam imao 13h na bateriji i 2h 40min sot sve 3g. Iskreno malo mi je zao sto sam prodao g2.Dru ima S6 istu muku muci.Tuga jbg.

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
:: LG G4
:: Tesla 6.1

Post od Diogenes985 »

El Laki napisao:Stigla i bež leđa.

Odlična su!
Koliko si dugo cekao da ti stignu? aj sibni u pp odakle si narucio,kad budes imao vremena...hvala ;)
Diogenes985

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Postavio sam oglas na KP i zvao ljude koji su prodavali telefon sa kožnim leđima i nudio im da kupim. Uz malo sreće i cenkanja, pristanu.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

weska88 napisao:Danas sam imao 13h na bateriji i 2h 40min sot sve 3g. Iskreno malo mi je zao sto sam prodao g2.Dru ima S6 istu muku muci.Tuga jbg.
To ti je realnost. Pomiri se sa time. Ni G4 a kamoli tek S6 ne moze da se pohvali dobrom baterijom

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Izgleda.Sreca pa na poslu i kuci imam struje uvek.Ne znam sta bih da sam terenski radnik.Neku eksternu bateriju bi morao imati.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Terenci nisu fenseraj :-)
Sto ne moze da se kaze za razni sminkeraj,fenseraj i ostalu 'grandovsku' masu ;-)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Mi sa foruma smo ovde sve sminkeri i lidaci sto bacaju pare na telefone :)
Slika
95% 3g.Na bateriji 16h. Meni realno i ne treba vise sada ide na punjac sutra ga uzimam.Al opet moglo je i bolje.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

weska88 napisao:Mi sa foruma smo ovde sve sminkeri i lidaci sto bacaju pare na telefone
Mi smo fanatici samo.
Najsrecniji su oni koji telefon nose po 3-4 godine...jos polupan ekran,a njega to mnogo zanima ko Partizana titula :-D :-D :-D

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

Evo 60fps mod od pfeffernussa za one koji nemaju twrp :)
Nisam jos upload napravio jer planiram slajder sa megabitima napraviti jos.
Slika
http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=64515083

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Odlični alati od tebe, kao i uvek!

Evo nečeg zanimljivog. Planiram da naručim ovih dana. Jeste malo skuplje, ali deluje mi jako dobro.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 73&alt=web

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Video sam i taj, popularniji je dosta. Verovatno zbog cene. Nije meni do 18x optičkog zoom-a već do aluminijuma. Deluje mi bolji.

Kakvi su tvoji utisci sa ovim? Što se tiče postavljanja tripoda, izvlačenja nogica, nameštanja objektiva i tih mehaničkih aspekata.

Gledam sad za vreme praznika da opremim ovaj moj G4. Nabavio sam mu kožne poklopce, sad gledam ovako nešto za slikanje. Razmišljao sam ranije o eksternoj bateriji ili onaj battery kit. Quick charger mi i ne treba jer ga punim noću pa mi pola sata gore- dole ništa ne znači.

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

E ovdje nema izvlacenja nogica na zalost. Ali odlican je. Taj tvoj bi bio bolji (ovdje zna biti nestabilnosti kad recimo hocu nesto ispod moba slikati jer prevagne tezina)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Učinilo mi se sa slika da može. Znam da su drugari ranije uzimali tripode i monopode (do duše sa aliexpressa) pa su imali problema sa štelovanjem da li nogica, onog držača, itd.

Kod ovog aluminijumskog nije neka posebna dužina ali mislim da je dovoljna za većinu situacija.
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201512 ... cb0fc4.jpg[/img]

Kontam da je ovo greška, da je reč o cm, ne mm. :D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

El Laki napisao:Odlični alati od tebe, kao i uvek!

Evo nečeg zanimljivog. Planiram da naručim ovih dana. Jeste malo skuplje, ali deluje mi jako dobro.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 73&alt=web
Zarazio te fotografijama onaj lik sa flickr-a? :-D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ako mi veruješ, za mesec dana koliko je kod mene, napravio sam ni 100 fotki. Obaveze, bio bolestan, nedostatak inspiracije... Nadam se da ću sad oko praznika napraviti nešto reprezentativno. Greh je ne slikati sa G4. :D

A ova spravica može i u buduće da koristi, pa kontam da je dobra investicija.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nekako su mi bolja ona sociva koja se srafe za tipsku plasticnu masku za odredjeni model, pa onda na tripod. Ova univerzalna resenja dok nastelujes fino socivo na kameru...

Odgovori