i suzio sam izbor na ova dva. Koji i zasto? Ili mozda neki drugi predlog?
Hvala

Svako ima pravo na lošiji izbor, ali Grand Prime VE ima bolji hardver, savremeniji čipset i GPU, kao i dosta brže procesore. Tek da se zna kako stoje stvari.Evindzer napisao:....U ovom slučaju, ja bih Lumiju, mada, kad sam je malo propuštao kroz šakenije me razduševila ekranom i brzinom.
Fixedmiodrage napisao:Hardverski Lumia jeste mocan uredjaj , ali je sve to ozbiljno osakaceno operativnim sistemom u njoj. C' est la vie
Hehehe.1808 napisao:Svako ima pravo na lošiji izbor (...)
Ako se za bilo koji OS može reći da je osakaćen, onda je to sigurno Windows Phone. O tome sad uveliko pišu i priznaju čak i same prozordžije, a WP10 je tek cirkus svoje vrste.... kao da je pravljen za mazohiste.miodrage napisao:....ali je sve to ozbiljno osakaceno operativnim sistemom u njemu.
Kakvu crnu raspravu, 1808 vas pobeđuje tako lako i sve argumentovano da nije više ni zanimljivo.Evindzer napisao:Džaba ti pokušaj, nećeš me uvući u raspravu.
bespotrebna tema..bez pomoci. Hvala u svakom slucaju, bar ovima koji su odg kako trebaAzimuth napisao:Tema, tema...
Ništa nije toliko strašno, kao neznanje u akciji.miodrage napisao:... Ionako smatram da postoje 2 misljenja: moje i pogresno!