Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Sistemska je to aplikacija + je povezana sa aplikacijom za kontakte. Ne bih ti preporucio da brises.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Ccc, neće da radi, zamrzao sa TB kontakt i dialer i posle restarta počeo da se "buni". Kad sam odmrzao radi.
Kako na faksu, guraš li?
Kako na faksu, guraš li?
- Zile995
- Expert
Pretpostavio sam da ce se buniti, to je TW, samsung je dosta modifikovao dialer.
Uz silno flesovanje (M8 mnogo dobra zajednica + S2 isto) stizem sve da odradim
Kod tebe? Pretpostavljam da vec koristis 6.0 na G3
Uz silno flesovanje (M8 mnogo dobra zajednica + S2 isto) stizem sve da odradim

Kod tebe? Pretpostavljam da vec koristis 6.0 na G3

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 06. Feb 2016. 15:24
- :: Samsung Galaxy S2
- :: Nokia E52
Imam problem sa Galaxy S2,ne moze da podigne sistem,kada ga upalim krene lepo onaj pozdravni logo Samsung galaxy s2,zatim melodija i onda zakuca na logo Samsung i ne mrda,samo se pojavljuje plava boja iza logoa.Reaguje na punjac normalno.Ne bih da radim factory reset jer bih da sacuvam galeriju i istoriju na nekim aplikacijama,kao i bar neke poruke.Da li je to moguce uraditi i kako?Radio sam wipe cash partition i reboot system,i opet nista.Vadio i vracao bateriju,itd,nista od toga ne pomaze.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Factory reset ne brise internu memoriju .
Odradi backup iz recovery-a(ako imas twrp/cwm), posle mozes da izvuces neke stvari iz njega.
Posle odradi factory reset.
Odradi backup iz recovery-a(ako imas twrp/cwm), posle mozes da izvuces neke stvari iz njega.
Posle odradi factory reset.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 06. Feb 2016. 15:24
- :: Samsung Galaxy S2
- :: Nokia E52
Ne razumem ovo da factory reset ne brise internu memoriju,znam ljude koji su to radili i telefon bude u stanju kao kad je kupljen,znaci bude obrisano sve,kontakti,poruke,galerija,aplikacije koje su ubacene,znaci sve.Ako dobro razumem,ovaj twrp treba da imam na kompu,i da pomocu njega uradim backup?Gde posle te stvari ostaju,u samom twrp ili mogu da ih saljem u bilo koji folder na kompu,ili ih vracam u telefon posle factory reseta?Ne razumem se u ove stvari,pa ako mozete detaljnije uputstvo,unapred hvala.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Uf, lose si to shvatio.
Factory reset brise sve aplikacije i podesavanja. Slike, muzika, klipovi i sve ostalo sto imas na internoj memoriji ostaje na telefonu.
Sto se tice twrp-a, to je recovery koji moras da imas na telefonu.
Nije aplikacija, to je nesto sto je nezavisno od samog sistema, butuje se odredjenom kombinacijom dugmica dok je telefon skroz ugasen.
Naravno, da bi imao taj recovery moras da rutujes telefon i da flesujes recovery, nemas ga po defaultu..
Kad iz recovery-a odradis backup, on ostaje na internoj memoriji u folderu TWRP..
Factory reset brise sve aplikacije i podesavanja. Slike, muzika, klipovi i sve ostalo sto imas na internoj memoriji ostaje na telefonu.
Sto se tice twrp-a, to je recovery koji moras da imas na telefonu.
Nije aplikacija, to je nesto sto je nezavisno od samog sistema, butuje se odredjenom kombinacijom dugmica dok je telefon skroz ugasen.
Naravno, da bi imao taj recovery moras da rutujes telefon i da flesujes recovery, nemas ga po defaultu..
Kad iz recovery-a odradis backup, on ostaje na internoj memoriji u folderu TWRP..
- Zile995
- Expert
Imate CM13 official nightly. Ne radi brzo kao CM12.1(a nije ni on brz kao kitkat), ali sve radi bez bug-ova vecinom.
Sve je ufiksano, nema kernel bug-ova. Uvode i trim u nightly-e, ako vec nisu uveli...
Sve je ufiksano, nema kernel bug-ova. Uvode i trim u nightly-e, ako vec nisu uveli...
Ja opet uzeo ovo čudo. CM 12.1, trim kernel, fino radi, nemam nekih žalbi
EDIT
Malo sam zarđao, je l beše mogu da kontrolišem intenzitet pozadinskog osvetljenja dugmadi kroz neku aplikaciju?
EDIT
Malo sam zarđao, je l beše mogu da kontrolišem intenzitet pozadinskog osvetljenja dugmadi kroz neku aplikaciju?
Poslednja izmena od znemanja u Sre, 09. Mar 2016. 14:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
- Zile995
- Expert
To sam preko custom kernela menjao 

Evo malo utisaka o cm 12.1.
Prvo da kažem da je kamera očaj. Sot oko 3h sa pojačanom baterijom od 2Ah. Ne znam da li je do same mreže ali dešava se da mu treba malo vremena da se zakači na 3g. Primer, kada hoću da skinem nešto sa play store-a vrti ono download pending skoro minut pa se nakani da skine. Ili kada otključam ekran i uđem u Viber recimo ispisuje connecting... Nisam naleteo na neke velike bagove, jednom mi se desilo kada sam hteo da odbijem poziv porukom da imam fc.
Što se žalbi tiče to je to. Sve ostalo radi kako treba, bukvalno nemam zamerku. Ubacio trim kernel, xposed, sve živo i telefon radi brzo. Čak sam i neku temu instalirao koja poprilično heavy i sve radi super. Pitajte ako vas nešto zanima
Prvo da kažem da je kamera očaj. Sot oko 3h sa pojačanom baterijom od 2Ah. Ne znam da li je do same mreže ali dešava se da mu treba malo vremena da se zakači na 3g. Primer, kada hoću da skinem nešto sa play store-a vrti ono download pending skoro minut pa se nakani da skine. Ili kada otključam ekran i uđem u Viber recimo ispisuje connecting... Nisam naleteo na neke velike bagove, jednom mi se desilo kada sam hteo da odbijem poziv porukom da imam fc.
Što se žalbi tiče to je to. Sve ostalo radi kako treba, bukvalno nemam zamerku. Ubacio trim kernel, xposed, sve živo i telefon radi brzo. Čak sam i neku temu instalirao koja poprilično heavy i sve radi super. Pitajte ako vas nešto zanima

- Zile995
- Expert
Koji si nightly stavio? Nema na cm sajtu. Ima samo onaj snapshot, bolje probaj Markox build 

Da da, to sam i ubacio, sve mi dođe isto 

- Zile995
- Expert
Jedno vreme sam koristio taj build... Presao sam na stock debloated+Apolo kernel
Sve radi kako treba, brze pc cm-a.

- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Slažem se da je stock debloated sa Apolo kernelom za s2 naj rešenje.
Malo radi promene jedino stavim cm 10 + Siyah v5 Kernel. To je nešto posebno.
Antec moraš to probati. Žile ga našao negde. Možda još imam link , ako te zanima.
Malo radi promene jedino stavim cm 10 + Siyah v5 Kernel. To je nešto posebno.
Antec moraš to probati. Žile ga našao negde. Možda još imam link , ako te zanima.
Baci link slobodno. Znam da je cm10 strava radio. Ja sam konkretno koristio onaj slimsaber reborn i apolo regular, takođe odlična kombinacija.
Nekako mi se ne vraća na stock još neko vreme. Cm 12.1 radi iznenađujuće dobro, mislio sam da ga neću zadržati duže od dan ali ovo je stvarno super. Baš mi je neverovatno. Jedino ovo za 3g mi ide na živce.
Nekako mi se ne vraća na stock još neko vreme. Cm 12.1 radi iznenađujuće dobro, mislio sam da ga neću zadržati duže od dan ali ovo je stvarno super. Baš mi je neverovatno. Jedino ovo za 3g mi ide na živce.
- Zile995
- Expert
Hvala, skinuo 

Jbt secam se kad je Biftor rom bio hit na ovom telefonu,a on sad gura M bez problema.
Neverovatan telefon
Neverovatan telefon
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Zile995
- Expert
Gura sa svim raznim fix-evima i posebnim isorec recovery-em i trimom. Fantasticno