Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Da, na ta podešavanja misli. Baš čekam MM da izađe za S6. Šteta što još nisu izbacili, ako urade čudo sa baterijom kao na M8, plus kamera bude još bolja, počinjem da se zanimam za S6.
Izgleda da ipak ovo ne radi kako treba, već samo fiktivno prikazuje izmenu shutter speed-a. Na snimljenoj fotografiji, u exif-u se vidi shutter speed 1/8 (do te vrednosti softver spušta i na stock romu), iako si ti stavio 0,3.
Da li se neko susretao sa Duos varijantama Note 4? Vidim razlika je u internoj memoriji koja je 16GB kao i bateriji koja je 3000mAh. Ali u praksi me interesuje kako se ponaša? Ili se ipak bolje strpiti za keš pa uzeti Note 5 Duos koji je isti po svemu kao osnovna verzija. Takođe softverska podrška je, koliko vidim, ravna nuli od strane samog proizvođača...
janka_88, bolje uzeti Note 5 duos - ako ti već treba dual sim
AndroMan, ROM radi sjajno - jedino nisu uspeli kameru da dovedu do 100% funkcionalnosti (po meni bolje da su zadržali stock kameru od Note 4 dok ovu ne srede - jer ipak je Note 4 kamera izvanredna ) .
Pa nije mi neophodan ali bi mi bilo dosta praktičnije jer moram dva broja nositi. Ovako mi u poslovnom broju Nokia E72 vrši svrhu. Ali kroz dogledno vrijeme ću gledati da sebi malo pojednostavim sa nekim dual sim telefonom.
pozzz. zamima me samo jedno dali mogu da se vratim na 4.4.4 sa 5.1.1 upitanju je note4 910f i dali trba prvo da se rutuje tel pa posle da se vrati na 4.4.4.poozzz
Ne treba rut, rut uopšte nije "legalan". A ovo vraćanje na drugu verziju softvera je legalno.
Možeš samo skineš odgovarajući rom i flešneš ga preko Odina. Imamo upustvo u ovom delu foruma.
znaci skinem rom 4.4.4 na sammobile pokrenem ga u odinu ii to je to ako sam te razumeo.trebali ovo_BOOTLOADER. i ovMODEM. ili samo rom sa sammobile.pozzz
Vanzemaljac, neće biti okinut knox, samo skini officialni firmware...
Ovo je za N910F verziju, tačnije ovaj firmware je bio na početku...Bar je tako kod mene bilo, kad sam ga kupio.
Možeš njega ili neki abdejtovan.
mozeli neko tacno da mi sve po redu objasni kako sa 5.1.1 vratim na 4.4.4 note n910f. znam da treba da skinem rom skinuo na sammobilu i odin raspakujem i pokrenem u odinu. e sledece me zamina dal sa 5.1.1 vracanje na 4.4.4 ne izgubim signal mreze i imeil telefona i trebali jos sta da se skine ili samo zvanican rom molio bi da mi to neko ko je radio obljasni korak po korak nebi da nesto pogresim.pozzz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.