Galaxy S4 vs LG Zero vs Galaxy A5

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
AMG63
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 13. Jan 2016. 21:07
:: NeoL

Galaxy S4 vs LG Zero vs Galaxy A5

Post od AMG63 »

http://www.phonearena.com/phones/compar ... ,8944,9656

Šta da uzmem, bojim se da S4 ne krene štopati pošto čujem da TouchWiz pravi te probleme? Kod Zero mi smeta slaba baterija, to što fali pola GB Rama, a i na papiru je slabiji od S4. Da li je moguće da bi u praksi bio brži?
Galaxy A5 mi je najmanje drag, gledao sam neke antutu testove i kako je moguće da sa 0.5gb RAMa više ima slabiji rezultat od Zero (21000 protiv 27000), da li je to zbog touch wiza?

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Re: Galaxy S4 vs LG Zero vs Galaxy A5

Post od somi92 »

Xiaomi redmi note 3, mislim da je tu sa cenom, full hd, 3gb rama, metalno kuciste, otisak... Pored njega ova 3 kao igracke za decu...

AMG63
Novajlija
Novajlija

Post od AMG63 »

E 5.5 inča mi je preveliko, a i hoću direkt iz radnje sa garancijom, koliko znam Xiaomija nema u radnjama.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Imas ga u gigatronu,win win itd, a tu je skuplji, kao i ovi sto si ih naveo, a ako juris garanciju radnjica sto prodaju na crno onda ne znam sta bih ti pametno rekao.

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

Gde nađe LG zero,tek je izašao.Ima ga kod nas?Njega bi preskočio.Elem,pogledaj i Xiaomi redmi 3 (ne note) ako ti nije mrsko da ga narucujes iz kine,Huawei P8 lite i Samsung J5,sličan A5 samo jeftiniji a jako ga hvale (brzo radi,dobra kamera I odlična baterija).

AMG63
Novajlija
Novajlija

Post od AMG63 »

Nisam iz Srbije, ima u Banjaluci LG Zero, doduše verzija 1.5gb RAM. Zašto bi ga preskočio, ako možeš da obrazložiš?
J5 - bojim se da je 8GB malo memorije
P8 lite - čitao sam da se dosta ljudi žali kako im WiFi prestane raditi
A5 - odustao sam jer je to ipak previše para za tako slabe performanse (21000 antutu, a cijena 250eur).

Što se Xiaomi tiče, da ovdje negdje ima radnja koja daje garanciju, vjerovatno da bih kupio. Ovako moram preko oglasa, a to mi je pomalo rizik. Opet, ako bi se odlučio na takav rizik uzeo bih Meizu M2 mini, košta nekih 145eur.
A kupovina online mi je baš rizik jer nemam iskustva sa tim, pa sad baš ne bih da se time bakćem.

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

LG Zero je nov telefon I niko ga još nema pa se ni ne zna kakav je.Pored toga LG se nije proslavio sa svojom srednjom klasom telefona u poslednje vreme.
Ne vidim problem što J5 ima samo 8GB kad postoji slot za SD karticu.Sam telefon je hit u Srbiji I svetu,neko vreme ga uopšte nije bilo na lageru kod operatera.
A5 jeste preskup.
Nisam čuo za wifi problem kod P8 lite,ljudi ga vecinom hvale.Sama činjenica da je do sada prodato 10 miliona primeraka govori mnogo.
Za Meizu kažu da je dosta dobar.

Odgovori