Sonyericsson m600i ili nokia e61?
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Sonyericsson m600i ili nokia e61?
Naslov sve kaze, samo me zanima za koji da se odlucim, e61 je jeftiniji 50-tak evra, a m600i bas strava izgleda onako crn... koji je best buy? 

5130+Koss the plug....
joooj i ja bih svoj p910i zamenio odmah za taj m600!mnogo dobro izgleda,neznam kakav mu je ono symbian,ali bash mi se svidja......razmishljam se o tom potezu,al mi bedak shto imam memory stick od 1gb s kojim ne bih mogao nishta ako zamenim fon!!!!
ma ja cu verovatno prichekati jojsh malo,ali tebipreporuchujem SE!kad se e61 pojavio i ja sam otkinuo na njega,ali sad......ma nema dileme!
ma ja cu verovatno prichekati jojsh malo,ali tebipreporuchujem SE!kad se e61 pojavio i ja sam otkinuo na njega,ali sad......ma nema dileme!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Hm, izgleda da cu izdati nokia-u
, stvarno mi se vise svidja, touchscreen meni nista ne znaci, znam da me je nekad cak i nervirao na p800,ali mozda mmi sad bude interesantno....qwerty imaju oba sto meni mnogo znaci. Nesto sam razmisljao...ali 100% su male sanse da mu skoro padne cena bas zbog touchscreen-a, zar ne? mada 30-tak eura dole bi znacilo veca kartica........ 

5130+Koss the plug....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
e61 je genijalan,ali SE nekako ima shmek zbog ovog chistog i jednostavnog dizajna.ja sam hteo da menjam p910 za e61 pre par nedelja kad sam bio u BG ali sam odustao od ideje,josh uvek cu da chuvam SE pa kad me bash smori videcu da li cu se predomisliti ili cu ostati pri m600,mada do tada ko zna shta moze da izadje! 

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32
Ako napravish proporciju izmedju cene i onoga sto dobijash mislim da bi bilo pametnije uzeti E61. Telefon ima sve shto ima i m600, a rekao si da ti touchscreen i nije toliko bitan. Biraj izmedju touchscreen-a i WiFi-ja shta je bolje? Meni je rachunar bez interneta obichna kanta. Sad je samo pitanje koloko je WiFi zastupljen kod nas. Ipak ni rachunar nema touchscreen. 

Poshto se nema para za p990i, onda jedino preostaje E61, jer m600 nema Wi-Fi i njegova tastatura mi sse chini malo ogranicheno... + E61 ima 16 mil. boja... Cena je vshe nego odlichna za ono shto pruza... Svaki ekran posle onog je kao da gleda chovek kroz shpijunku... A da ne prichamo koliko je samo brz u odnosu na ostale... N70 treba chitava vechnost da bi ushao u galeriju ili kontakte... Mislim da za cenu p990i moze da se kupi odlichan notebook... To je ipak mnogo para (za mene), ma kako dobar bio...
Moja preporuka je da uzmesh E61 i uzivash u Wi-Fi netu i ostalim funkcijama "kalkulatora"...
ZedPi
Moja preporuka je da uzmesh E61 i uzivash u Wi-Fi netu i ostalim funkcijama "kalkulatora"...
ZedPi