Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
ne svidja mi se 5.1.1 a do 6.0.1 ima jos vremena imao sam note 3 pre ovog n900 koji je jose radio na 5.0 imao je dosta bagova .lako cu se ja vratiti na 5.1 ili 6.0.1 to mi nije problem nego me ovo zanima dal nesto ne pogresim ako se vratim na 4.4.4 na ne izgubim imeil telefona kao sto mi se desilo sa s3.
A iz kojeg razloga želiš nazad na KitKat, odnosno šta ti smeta na 5.1.1? Iskreno nisam baš siguran da će to tako glatko proći jer su mijenjani i kerneli, bootloader i prilagođeni za 5.1.1 i prije su se dešavali problemi kad se radi downgrade na manju verziju OS-a, pogotovo kod Samsung telefona. A na to utiče sigurno i novija verzija Knox-a na 5.1.1 u odnosu na 4.4.4.
Primjetio sam mali problem sa GPS-om a to je da fiksira lokaciju na skroz drugom mjestu u odnosu na ono gdje se nalazim iako je podešena visoka preciznost i imam upaljen mobilni net. A kad imam upaljen wifi i spojen na wifi locira me u roku od odmah i to u metar bez obzira da li sam u zatvorenom prostoru itd. Pa me zanima jel ko imao sličan problem i kako je riješio a da to nije hard reset?
Janka jel ovo nije normalno što pominješ. Jer se na mobilnom netu teže locira i samim tim preciznost u metru nije baš idelana, pa te spusti na početku ulice umesto na sredini.
A što se tiče wifi povezivanja tada on hvata parametre od modema i povezuje se u odnosu na njega.
Naravno ovo sve pričam ako je odstupanje na mobilnom netu malo, al ako te baca ko zna gde onda to nije to.
i posle fleša ROM-a flešnuti i operator fix: https://mega.nz/#!B09x2b7B!QNSTe3Hs142a ... qI6I.ZOREL ovo prvo modem kad flesujem jel treba posle flesa da iscupam bateriju Pa dA posle pokrenem TWRP i u njemu pokrenem rom kad to odradim gde posle flesujem opetator fix u odinu ili u TWRP.POZZZ
Dao lg g4 nov za note 4 star godinu dana... stanje mu je 7/10.. fizicki je dosta los, ekran se klacka, home dugme takodje, zvuk sumi... ali ovako radi sve brzo i vrlo fluidno..
Majke mi moje tako je, nikada ne uzeo s7 ako lazem, ali stvarno me je i prodavac 15 minuta molio da ne uzmem i bio maksimalno korektan da ne uzimam takvu zamenu jer je dosta telefon ostecen ali ja se bio popalio na note 4..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.