Huawei Ascend Mate7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Huawei Ascend Mate7
https://youtu.be/FQepMMGEs7o
Kako ce izgledati M na mate 7
Ovo je jos uvek beta verzija ,tako da treba ocekivati i neke promene
Kako ce izgledati M na mate 7
Ovo je jos uvek beta verzija ,tako da treba ocekivati i neke promene
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Koristim vec par dana, promene su minimalne osim tog recent menija aka multitaskinga
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Uploadovan je rom za Nemacku koji ide preko b331
ima na xda

Pozdrav svima,
Treba mi savjet oko azuriranja OS-a na L09 (2GB) modelu. Trenutno koristim fabricku (Android 4.4.2 / EMUI 3.0) verziju vec duze vrijeme i primijetio sam da telefon brljavi i ima probelma sa performansama. Napomenuo bih da kacim i sat na njega i imam konstantno ukljucen GPS pa mi je i trajanje baterije prilicno bitno.
Radio bih iskljucivo update sa zvnicnog sajta osim ako nemate pouzdan predlog koji bi optimizovao softver.
Ne mogu da odradim update preko telefona mada vidim da je na sajtu dostupan update na 5.1.1./EMUI 3.1 pa bi mi dobro dosao neki tutorial za update.
Ako neko moze da podijeli iskustva nakon azuriranja bio bih zahvalan.
Treba mi savjet oko azuriranja OS-a na L09 (2GB) modelu. Trenutno koristim fabricku (Android 4.4.2 / EMUI 3.0) verziju vec duze vrijeme i primijetio sam da telefon brljavi i ima probelma sa performansama. Napomenuo bih da kacim i sat na njega i imam konstantno ukljucen GPS pa mi je i trajanje baterije prilicno bitno.
Radio bih iskljucivo update sa zvnicnog sajta osim ako nemate pouzdan predlog koji bi optimizovao softver.
Ne mogu da odradim update preko telefona mada vidim da je na sajtu dostupan update na 5.1.1./EMUI 3.1 pa bi mi dobro dosao neki tutorial za update.
Ako neko moze da podijeli iskustva nakon azuriranja bio bih zahvalan.
- kvaka33
- Expert
http://forum.xda-developers.com/mate-7/ ... e-t3131132
Imas ovde kako se instalira
O samom lolipopu imas ovde na temi pa procitaj a imas i po netu na koliko hoces mesta
Imas ovde kako se instalira
O samom lolipopu imas ovde na temi pa procitaj a imas i po netu na koliko hoces mesta
Hvala puno, ne izgleda komplikovano.
Trenutno imam problema da izaberem ispravnu verziju firmware-a.
Srpsku verziju nisam uspio da nadjem (5.1.1) vec samo paket za prelaz (?! - Transition package) koji kapiram da radi update?
Zanima me u cemu se razlikuje firmware osim po jezickim paketima (volio bih da mi stignu nasa slova)?
Nasao sam ovu verziju za hrvatski jezik:
http://consumer.huawei.com/hr/support/d ... m?id=67704 -Huawei Mate7 Firmware(JAZZ-L09, Andriod 5.1.1, EMUI 3.1, C900B331, Croatia, Channel-Others)
Da li ce ispravno raditi za MT7-L09 s obzirom da ne znam sta oznacava JAZZ verzija i ima li hardverskih razlika?
Takodje me zanima da li je pametnije instalirati US verziju pa naknadno dodati jezicki paket (tastaturu)?
Trenutno imam problema da izaberem ispravnu verziju firmware-a.
Srpsku verziju nisam uspio da nadjem (5.1.1) vec samo paket za prelaz (?! - Transition package) koji kapiram da radi update?
Zanima me u cemu se razlikuje firmware osim po jezickim paketima (volio bih da mi stignu nasa slova)?
Nasao sam ovu verziju za hrvatski jezik:
http://consumer.huawei.com/hr/support/d ... m?id=67704 -Huawei Mate7 Firmware(JAZZ-L09, Andriod 5.1.1, EMUI 3.1, C900B331, Croatia, Channel-Others)
Da li ce ispravno raditi za MT7-L09 s obzirom da ne znam sta oznacava JAZZ verzija i ima li hardverskih razlika?
Takodje me zanima da li je pametnije instalirati US verziju pa naknadno dodati jezicki paket (tastaturu)?
- kvaka33
- Expert
Uvecava se familija [emoji6]
Cestitke ertz
Cestitke ertz
Poslednja izmena od kvaka33 u Sub, 27. Feb 2016. 08:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Hvala na cestitkama. Prekipelo bi mi juce posle podne kada sam uzeo 5s da procitam nesto,oci me zabolese I javi mi da je ostalo jos 20% bat. Nisam se ni sec razmisljao,upakujem i zamenim za ovo cudo
Samo da ga malo istestiram pa cu nesto I da napisem

Samo da ga malo istestiram pa cu nesto I da napisem

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Dobrodošao u svet Havajaca, lepo lepo videti da nas je malo po malo više i više korisnika Huawei telefona
Čekamo utiske za par dana

Čekamo utiske za par dana

Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ upravo je je priznao da su sekta 
Podržavam tvoj predlog za veći displej, i sam sam pre neki dan hteo da kupim Mate 7 ali se nije dalo, nema dual sim, da isprobam i taj Mate 7.

Podržavam tvoj predlog za veći displej, i sam sam pre neki dan hteo da kupim Mate 7 ali se nije dalo, nema dual sim, da isprobam i taj Mate 7.
- bata bogdan
- Banned
Barabetino, sačekaj ti jos neko vreme za Mate 8,pa onda probaj Huawei 

Huawei
- Baraba
bata bogdan, ako srede softver da, kameru moraju da srede, za te pare mora da bude apsolutno sve top, ako to urade obećavam da ću probati fon. To tada, za mene ne vredi dati toliko love za ovaj model. I da se pokažu sa mesečnim update, ako budu obične gluposti onda jbg.
- bata bogdan
- Banned
Nadam se eto da će se sve to vremenom popraviti kod Huawei, ti si zahtevniji korisnik, znaci ti puno kamera, redovan update itd itd...
Lagano, doci ces i ti i kao većina na Huawei, vremenom... Naravno ukoliko nastave ovako da se unapređuju, mozda jeste malo sporije, ali napredak se vidi, dobijaju više i više korisnika.
Lagano, doci ces i ti i kao većina na Huawei, vremenom... Naravno ukoliko nastave ovako da se unapređuju, mozda jeste malo sporije, ali napredak se vidi, dobijaju više i više korisnika.
Huawei
- Baraba
Nemam nista protiv njih, što više izbora to bolje.
- kvaka33
- Expert
Neverovatan je ovaj Baraba
Iz svakoga posta vidis da je sve blizi kupovini Huawei telefona
Barabetino,"Resistance is futile.You will be assimilated"[emoji6]
Iz svakoga posta vidis da je sve blizi kupovini Huawei telefona
Barabetino,"Resistance is futile.You will be assimilated"[emoji6]
Javim kakav je 8 u odnosu na 7 negde u ponedeljak/utorak 

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Zašto nigde ali nigde kod nas na oglasima nema da se kupi mate 7 dual sim?
- bata bogdan
- Banned
Jesi li nabavio mate 8?darkado napisao:Javim kakav je 8 u odnosu na 7 negde u ponedeljak/utorak
Huawei
Da se nadovežem, da li verzije od 16/2 gb imaju dual sim?perosimke napisao:Zašto nigde ali nigde kod nas na oglasima nema da se kupi mate 7 dual sim?
Zagrejao sam se za mate 7 dual sim opasno ali trebaju mi ove informacije