Vesti od Microsofta
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Re: Vesti od Microsofta
Ima klip kako hp elite pokrece win32 aplikacije preko clouda.
Mozda to ima smisla malom broju ljudi, ali vecina nema nikakve fajde od toga, a niti ce imati sljedecih 10 godina
Mozda to ima smisla malom broju ljudi, ali vecina nema nikakve fajde od toga, a niti ce imati sljedecih 10 godina
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
novak, uuu tako su neki reagovali za kolor ekrane, pa za kamere i sl. I te kako ima smisla, i mislimd a je to buducnost, da ceo racunar nosis sa sobom, i da ti zauzima sto manje prostora, a da rad sa njim bude komfor
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ne sporim ja da ima ljudi kojima ce ovo koristiti, ali obicnim korisnicima tesko.
Ustedu prostora vec imamo u vidu laptopa i all in one racunara. Mobitel u ovom sada obliku nije i necs biti sposoban da pokrece pune verzije profi programa za obradu zvuka i slike i za inzinjere. Pitanje je da li ce se ti programi moci ubaciti i na taj neki cloud, a ja ne vidim svrhu pokretanja firefoxa virtuelno, ako preko continuuma mogu opusteno da pokrenem edge.
Ustedu prostora vec imamo u vidu laptopa i all in one racunara. Mobitel u ovom sada obliku nije i necs biti sposoban da pokrece pune verzije profi programa za obradu zvuka i slike i za inzinjere. Pitanje je da li ce se ti programi moci ubaciti i na taj neki cloud, a ja ne vidim svrhu pokretanja firefoxa virtuelno, ako preko continuuma mogu opusteno da pokrenem edge.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
A i ti ga bas pretera, naravno da niko nece raditi u Photoshopu ili AutoCADu na telefonu, ali neke aplikacije bi imalo smisla imati.
Sve je to sarena laza miodrage koja na reklamama izgleda fensi.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Miodrage jesi probao kako radi kontinium? Ti si najkompetentniji da kazes kako i da li dobro funcionise
Ne zale se korisnici na rad continuuma. Mi vise diskutujemo o svrhi istog:)
Jos jedan deal breaker, barem za nas balkance ce biti ako msft uvede placanje godisnje pretplate za office365 ako zelis da ga koristis preko continuuma.
Jos jedan deal breaker, barem za nas balkance ce biti ako msft uvede placanje godisnje pretplate za office365 ako zelis da ga koristis preko continuuma.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nisam uzeo dock, jer ga je momak uz moju saglasnost prodao. Ja licno ne vidim gde bih koristio continuum ali ne sporim da je dobra stvar.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ma da, toliko je dobra stvar i besmislena istovremeno, da ćak ni tebi nije potrebna.miodrage napisao:..... Ja licno ne vidim gde bih koristio continuum ali ne sporim da je dobra stvar.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Dobra zamisao, ali da li je praktično? Možda, a možda ne...
Asusova Padfone varijanta mi deluje praktičnije.
Asusova Padfone varijanta mi deluje praktičnije.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Continuum je odlicna stvar, mada po meni vise za business korisnike. Medjutim smesno je dizatit toliku famu oko Continuum-a kada je za rad istog prvo potrebno pustiti stabilnu verziju W10M. Po meni to je vise kupovina vremena za ovu neprofesionalnost, da ne kazem nesposobnost da se u dogledno vreme konacno pusti zvanicna nadogradnja na W10M.
Festina lente.
Nece se tu puno promijeniti ni kad izadje stabilna verzija.
Svi forsiraju taj continuum, a ja ne procitah da ga neko toliko koristi
Svi forsiraju taj continuum, a ja ne procitah da ga neko toliko koristi
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Znači, da ga očekujemo, recimo, krajem marta.... .
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
^ A u tekstu inače piše i sledeće: There is no official release date either; it's just coming soon.
Treba li podsećati šta se desilo, čak i kad je bila zvanična najava. Pamet u glavu,... ipak je to Microsoft.
Treba li podsećati šta se desilo, čak i kad je bila zvanična najava. Pamet u glavu,... ipak je to Microsoft.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kao što rekoh, 1. april. 

- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Na kraju, koristi li iko Continuum, i kako to konkretno izgleda..? 

ASUS ZenFone 2 Laser