Windows 10 Mobile - generalna diskusija
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
staff, Koji telefon imas i kako ti se ponasa kamera? Ranije sam citao da su pojedini primetili da se nesto pogorsao kvalitet kamere prelaskom na W10M.
Festina lente.
Lumia 735. Kameru nisam testirao na win10. Probacu veceras, imam neku sliku sa 8.1 pa da uporedim. Primetio sam da navigacioni tasteri ne mogu uvek da se sklone. Recimo iz tapatalka i tubecaste gde me najvise i nerviraju.
P.s. Znam da je bilo reci da zbog baterije treba da se iskljuci sinhronizacija poruka i skype ali ne mogu da nadjem.
P.s. Znam da je bilo reci da zbog baterije treba da se iskljuci sinhronizacija poruka i skype ali ne mogu da nadjem.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
.122 je bolja od .107 122 je odprilike release preview verzija, to je nesto kao predfinalno izdanje.
Kamera vise nema veze mnogo sa desetkom vec sa aplikacijom microsoft camera! Kad nju updatetuju bice bolje fotke... Proshot aplikacija pravi vrh fotke i dalje !
Kamera vise nema veze mnogo sa desetkom vec sa aplikacijom microsoft camera! Kad nju updatetuju bice bolje fotke... Proshot aplikacija pravi vrh fotke i dalje !
- Apolo
- Expert
staff, Super, taman da podelis utiske kada uporedis fotke 
filip89x, A sta se desava sa Lumia kamerom? Dok sam koristio Lumiju Microsoft kamera mi je bila zgodna samo zbog opcije "Tap to take a picture", za sve ostalo tu je bila Lumia camera.

filip89x, A sta se desava sa Lumia kamerom? Dok sam koristio Lumiju Microsoft kamera mi je bila zgodna samo zbog opcije "Tap to take a picture", za sve ostalo tu je bila Lumia camera.
Festina lente.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Negde sam u prolazu pročitao za firmware valjda da treba da počnu da nadograđuju insajderima na starijim lumijama?
-
- Mobil manijak
Apolo, Lumia camera caput!!! Nema je vishe na windows 10
i ne moze da se instalira da radi!

- Apolo
- Expert
filip89x, Nema vise Here Maps, nema Lumia Camera... Ne verujem. Pa je l' bar Microsoft camera malo unapredjena sa opcijama?
Festina lente.
Vi ste na Redstone, naravno da nećete da dobijete TH2 update.kinkel napisao:.. cek, mi sa 14267.xxx (Lumia 950, 950 XL, 550, and Xiaomi Mi4) ne dobijamo nadogradnje kad i 10586.xxx .. boze dragi.
...
, jasno, a dali nesto rade na RS-nu? da se razumemo, mislim da je 10586 bolji RS-na. (brzi i bolje optimizovan), to znaci da i 14267 treba nadogradnju .. nije li logicno da je puste kada i za 10586? ili ce biti vezana sa PC nadogradnjom? ili je nece biti u blizoj buducnosti? Nekako mi je to pretumbano ..

Apolo Here maps ih ima
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kinkel, RedStone ide za sebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Danas ceo dan na .122 build, definitivno manja potrošnja batt.na L925. I dalje često i sporo refrešovanje Photos.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Mobil manijak
Apolo, Nope za stare lumie MS camera app i dalje fotka zalosno u odnosu na L cameru. Here ima, al ja sam probao i MS map app ( dobro je da koristi here mape) za sad mi radi posao vrlo dobro
Znaci za kameru, Proshot i 360 sight app odlicno rade posao na desetki

Znaci za kameru, Proshot i 360 sight app odlicno rade posao na desetki

RS ide za sebe i ne prati TH2. To je nova test verzije i update ide onda kad bude spreman. Ispravke i nove funkcije koje rade za RS nemaju veze sa TH2.kinkel napisao:..., jasno, a dali nesto rade na RS-nu? da se razumemo, mislim da je 10586 bolji RS-na. (brzi i bolje optimizovan), to znaci da i 14267 treba nadogradnju .. nije li logicno da je puste kada i za 10586? ili ce biti vezana sa PC nadogradnjom? ili je nece biti u blizoj buducnosti? Nekako mi je to pretumbano ..
- Apolo
- Expert
filip89x, Da li se zna zasto su ukinuli Lumia cameru? Ja sam negde procitao da Here maps aplikacija vise ne postoji na W10M, ali eto ti kazes da MS map koristi here mape, ajde da kazem da mu to dodje na isto.
Festina lente.
Here mape postoje i rade na W10M: https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhw6b
I da, MS mape koriste Here mape za svoj rad.
Zašto su ukinuli Lumia kameru? Ko zna, možda zbog brendiranja, možda zbog nečeg drugog.
I da, MS mape koriste Here mape za svoj rad.
Zašto su ukinuli Lumia kameru? Ko zna, možda zbog brendiranja, možda zbog nečeg drugog.
-
- Mobil manijak
^^ Nisi pogresno procitao nego se uvek prvo bonbasticno objave lose informacije, "ukinute here mape" "propast sveta", "windos mobile je mrtav" a posle gle cuda, vrlo malo ima o tome da su vratili Here app ili neka dobra vest. Internet je cudo.... I ja sam procitao da ih nece biti, al sam nastavio da pratim i probam na svom telefonu i ispostavilo se da nije tako crno. Mape su i dalje tu, koristi ih druga aplikacija koja moze da projde i radi posao OK, a cak su posle vratili i Here app...
- Apolo
- Expert
filip89x, Kad OS ima malo ucesce na trzistu onda se vise kudi nego sto se hvali, a kad ima nesto sto konkurencija nema npr. onda je to glupost i skroz nebitno. Anyway, nisam zaista znao da ima Here aplikacija jer sam procitao tu pricu da je vise nece biti, a na W10 na racunaru imam samo MS Maps. Kazes MS maps radi ok. Sta je ono sto zameras aplikaciji? Nije valjda da joj treba internet za koriscenje?
Festina lente.