koji Sony-Ericsson do 280 E
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
koji Sony-Ericsson do 280 E
Drug ima k750i za koji tvrdi da je najbolji, ali je ruzan jako, kao svi oni gadni modeli od pre...
Posto ni jedan nije lep koji je ovako najboji?
Posto ni jedan nije lep koji je ovako najboji?
Ne znam zasto ali postoje neki koji kazu da je k750i JAKO LEP i oni koji kazu da je JAKO RUZAN!, niko nije izmedju.
@nelly: ako ti je k750i ruzan, pogledaj onda W800 i W810. To su ti skoro isti telefoni telefoni kao i k750 (po specifikacijama) samo sto uz njih dobijesh i karticu od 512mb pa su zato skuolji od k750.
@nelly: ako ti je k750i ruzan, pogledaj onda W800 i W810. To su ti skoro isti telefoni telefoni kao i k750 (po specifikacijama) samo sto uz njih dobijesh i karticu od 512mb pa su zato skuolji od k750.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
A K750i bi mozda i izvukla druga boja, ali idijoti napravili samo u black varijanti. Citao sam kao nesto ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K750i )
da ce biti u dve kombinacije boja ali praksa govori da nema nista osim crnila
da ce biti u dve kombinacije boja ali praksa govori da nema nista osim crnila

ima k750i sliver,videla sam u halo oglasima
a izatjitje i w810 u white varijanti viewtopic.php?t=6325

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Bela (srebrna) varjanta k750 je ustvari D750 (skinut sa mreze). Inace hardwerski potpuno isti telefoni su D750, K750, W800. Razlikuju se samo po izgledu, a w800 ima malo drugaciji walkman softwere. W810 je najnoviji model, ali je skoro isti kao w800 samo sto ima malo (ali malo) veci i bolji ekran i EDGE i malo bolji softwere. Uskoro ce doci i w810 white. Uzmi koji ti je najlepsi od njih...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
@Lobachewsky
Brate ti si genije za telefone, dosao sam na forum sa jednim misljenjem a promenio sam ga 50 puta za 1 dan!!!! Pusti me covece da se ubijem i srecan umrem u neznanju! Koliko sam skontao sve se vrti oko fucking K750i (D750 sto ti kazes), a nije mi lep ni jedan,ali kontam onda da dam sestri moj mp3 player (posto hoce i ona player), a ja da uzmem neki og ovih sa pleyerom. Ustvari sam video da mi se ne svidja ni na jednom SE poklopac za kameru, a najmanje zlo je na k750i, a njega bi podneo samo u silver varijanti -koje naravno nema kod nas da se kupi u novom izdanju!
"Dilemma" sto bi rekao Nelly
Brate ti si genije za telefone, dosao sam na forum sa jednim misljenjem a promenio sam ga 50 puta za 1 dan!!!! Pusti me covece da se ubijem i srecan umrem u neznanju! Koliko sam skontao sve se vrti oko fucking K750i (D750 sto ti kazes), a nije mi lep ni jedan,ali kontam onda da dam sestri moj mp3 player (posto hoce i ona player), a ja da uzmem neki og ovih sa pleyerom. Ustvari sam video da mi se ne svidja ni na jednom SE poklopac za kameru, a najmanje zlo je na k750i, a njega bi podneo samo u silver varijanti -koje naravno nema kod nas da se kupi u novom izdanju!
"Dilemma" sto bi rekao Nelly
Ima kod nas da se kupi k750i u silver varijanti, bar sam ja vidjao u Nisu i u radnjama i kod jednog coveka. Cela maska je srebrne boje, samo deo oko ekrana je tamnoplave, a osvetljenje tastature je plavo. Samo sto je taj telefon sa tom maskom radjen za americko trziste - trebalo bi da bude k750a!
Edit: evo ti link:
http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?I ... ce=HOMETOP
Edit: evo ti link:
http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?I ... ce=HOMETOP
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Sto se k750i u silver varijanti tice,ima ga samo u vodafonovoj varijanti,medjutim mnogi fleshnu taj fon skinu vodafone nalepnicu i stave quickshare logo...pa to je kao original,nije skidan s mreze....ja bih ti preporucio za te pare da uzmes w800i/w810i i da uzivas....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- MilančeBGD
- Expert
Ja glasam da uzmes onda w800i,d600 i nije nesto.Pogledaj i neke teme gde se pricalo o k750i vs D600,pa sam zakljuci,ajde posto ste dogurali do D600,onda pogledaj motorolu V3x.
A jesi video W700i koji je slican w800i,samo nema autofokus i dobija se memorija od 256mb,cena je 247evra,ali ja bih ti iskreno preporucio neki sa symbian,ja imam k750i i mene je smorio,dosadno mi vise sa njim,i sad planiram da uzmem 6630 da se zezam malo sa programima,a dobijam i veci ekran.Pogledaj n70,6680,3250.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- NeXuS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 20:18
- Kontakt:
Akos budes slusao milana zeznuces se
.
Ja sam imao 6630 dobar telefon sve to stoji ali vremenom shvatis da symbian i sve to je samo da privuce ljude ako bas hoces telefon sa OS uzmi neki sa Win mobile jer trenutno jedini telefon symbian koji vredi para 6680 inace sve ostalo ti je sminka , dodali kamertu kao bolji displej i to sve 200e skuplje
Ali budi pametan skupi jos malo para i kupi w900 i zavrsi posao nema sta da razmisljas inace sve ovo ostalo ti je bacanje para jer kad vec hoces da das tu sumu novca bolje dodaj jos malo i uzmi extra stvar koja vredi.
Poslusaj me i neces da se prevaris ja znam sad da si skroz igubljen u moru telefona ali gledaj na dalje staze
A da i milane 6630 nema veci displej on cak ima manju rezoluciju od k750i ali ti to nisi znao
na 6630 je veci displej pa je slika zrnasta sto sam strasno mrzeo !

Ja sam imao 6630 dobar telefon sve to stoji ali vremenom shvatis da symbian i sve to je samo da privuce ljude ako bas hoces telefon sa OS uzmi neki sa Win mobile jer trenutno jedini telefon symbian koji vredi para 6680 inace sve ostalo ti je sminka , dodali kamertu kao bolji displej i to sve 200e skuplje

Ali budi pametan skupi jos malo para i kupi w900 i zavrsi posao nema sta da razmisljas inace sve ovo ostalo ti je bacanje para jer kad vec hoces da das tu sumu novca bolje dodaj jos malo i uzmi extra stvar koja vredi.
Poslusaj me i neces da se prevaris ja znam sad da si skroz igubljen u moru telefona ali gledaj na dalje staze

A da i milane 6630 nema veci displej on cak ima manju rezoluciju od k750i ali ti to nisi znao

- MilančeBGD
- Expert
NeXuS, ja uzimam 6630 samo da probam symbian,inace kod k750i me se sve svidja ali malo brzo dosadi,nisam toliki tupavac,znam da ima manju rezoluciju kako nisam znao pa ja sam trazio telefon sa vecom rezolucijom i boljom kamerom i zato sam uzeo k750i,a i ovaj prelazak na 6630 mi je mnogo poznat,jer sam 6630 ispitivao i pre nego sto sam uzeo k750i,ali na 6630 je ekran veci.Sto je preglednije,za to sto je zrnasta nisam znao.
Ja znam sta gubim prelaskom na 6630,odlican mp3,kameru,ekran,radio.Oce mozda da mi kazes da k750i ima vecu rezoluciju slika nego 6630
Onda nek uzme w700i,ima 256mb karticu,nema masku kao k750i jer je rekao da mu se ne svidja maska od k750i.Ako mu se ne svidja i w700 onda uzmi w800i i zavrsi posao.Ali pogledaj jos v3x ako ti se svidjaju na preklop,ili neki symbian.

Onda nek uzme w700i,ima 256mb karticu,nema masku kao k750i jer je rekao da mu se ne svidja maska od k750i.Ako mu se ne svidja i w700 onda uzmi w800i i zavrsi posao.Ali pogledaj jos v3x ako ti se svidjaju na preklop,ili neki symbian.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...