iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
iPhone 6s
iLuka,niko nije ni rekao da se ne može ubaciti cela pesma u telefon, već da se ista (cela) ne može postaviti za zvono.
miodrage, probao danas app i vodi me na iTunes. Preko sajta me ili vodi da skinem app, ili kad ga zeznem da mi otvori sajt, vidim da pesme i dalje ne traju duže od 30s. Kad sam probao skinuti, traži mi da se registrujem, što mi se nije radilo radi probe.
Ovo sam probao preko telefona. Probaću sutra preko kompa, možda je tako drugačije ili lakše.
miodrage, probao danas app i vodi me na iTunes. Preko sajta me ili vodi da skinem app, ili kad ga zeznem da mi otvori sajt, vidim da pesme i dalje ne traju duže od 30s. Kad sam probao skinuti, traži mi da se registrujem, što mi se nije radilo radi probe.
Ovo sam probao preko telefona. Probaću sutra preko kompa, možda je tako drugačije ili lakše.
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Re: iPhone 6s
Hahaha, pa ljudi, da li provaliste kako se postavlja ring tone na iphone (eto malo rime) [emoji3]
Strahota, a cijelo vrijeme slušam price kako je iOS jednostavan i perfektan. Jeste, kad ne znaš/ne pokušavaš da ga koristiš... [emoji12]
Strahota, a cijelo vrijeme slušam price kako je iOS jednostavan i perfektan. Jeste, kad ne znaš/ne pokušavaš da ga koristiš... [emoji12]
- Dejan
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 15:27
- :: iPhone 8 Plus
- :: Nikon D750
- Kontakt:
Od jednostavnog pravite nauku. Ima bar 4-5 nacina da se skine, napravi, prebaci melodija i da ne treba vise od 60s za to.
Ja ih licno sam pravim od cele pesme preko sound forge, pa preko itools prebacim na ajfon. Prosto ko dva klika misem.
Ja ih licno sam pravim od cele pesme preko sound forge, pa preko itools prebacim na ajfon. Prosto ko dva klika misem.
Da li iko čita šta se piše, ili čita šta njemu odgovara?! Ne vredi trošiti vreme ljude koji nisu spremni na saradnju i razumevanje. [emoji52]
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ima li nekih privilegija od garancije za 6s kome je pukao displej, ili tu pomaže samo keš (250€) za popravku?
To se mozda gleda kao ljudski faktor mada ja nisam imao jos kontakata sa serviserima... Jedan kolega ovde je skoro nosio svoj aparat i objasnjavali su mu kako funkcionise garancija pa bi bilo najbolje da se pozove istyle...
http://www.istyle.eu/rs/servis
http://www.istyle.eu/rs/servis
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Narvno da je tako, samo pitam ima li nekih povlastica i u takvoj situaciji, obzirom na njihov vrlo tolerantan odnos prema uređajima u garantnom roku.iLuka napisao:To se mozda gleda kao ljudski faktor......
Za te ljudske faktore je Azimuth majstor
dva nova aparata za godinu dana je dobio...

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako je pukao displej, gledaj da naradis nesto sa telefonom tipa da se pomeri prednja kamera i sl., pa ce ti zameniti telefon besplatno u iStyle. Fora je u tome sto oni u iStyle na to gledaju kao kozmetiku. Nedavno je covek iz servisa pisao bas o tome.
Ako pak odneses u Apple Store, naplatice ti oko 130-140€ (ako se ne varam), to je cena za Nemacku, u iStyle je (ako insistiras na zameni displeja) cena od preko 50k dinara s tim sto se i u tom slucaju menja ceo telefon jer oni ne rade zamenu displeja.
Dakle, moj savet, koristi takav telefon jos neko vreme dok se ne desi (ako se desi) neki kvar i zavrsi posao besplatno.
Ako pak odneses u Apple Store, naplatice ti oko 130-140€ (ako se ne varam), to je cena za Nemacku, u iStyle je (ako insistiras na zameni displeja) cena od preko 50k dinara s tim sto se i u tom slucaju menja ceo telefon jer oni ne rade zamenu displeja.
Dakle, moj savet, koristi takav telefon jos neko vreme dok se ne desi (ako se desi) neki kvar i zavrsi posao besplatno.
1.sta to znaci, ''kozmetika''?
2.kako da se izazove kvar koji podleze zameni? cak i ako to uspe kako ce mu progledati kroz prste za polomljen ekran?
3.sta ako je ekran toliko polomljen da ne moze da se gleda u njega?
2.kako da se izazove kvar koji podleze zameni? cak i ako to uspe kako ce mu progledati kroz prste za polomljen ekran?
3.sta ako je ekran toliko polomljen da ne moze da se gleda u njega?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
1. Kozmetika je sve spolja. Izgreban, ulubljen itd., sve sto nije uzrok nekog drugog kvara.
2. Lupkanjem o nesto
zezam se, ne znam kako da izazove ili znam ali ne smem javno da pisem takve stvari. Telefon se menja jer oni ne menjaju delove. Dakle, telefon ce zameniti zvog npr pomerene kamere, a ne zbog displeja uovom slucaju 
3. Pogledaj pod 2.
2. Lupkanjem o nesto

3. Pogledaj pod 2.

Mislis da bas prate?!
Kapitam tu njihovu filozofiju ali ipak ostaje problem "ljudskog faktora"...
Skupa igracka

Kapitam tu njihovu filozofiju ali ipak ostaje problem "ljudskog faktora"...
Skupa igracka

iPhone 6s
Baraba, svi mi imamo načine za ubacivanje i postavljanje zvona, ali još ne videh melodiju dužu od 30s postavljenu za zvono.
Nego, jesi ti to kupio neki Apple, obzirom da si se aktivirao po njegovim temama? [emoji6]
miodrage, probao postaviti melodiju na svakojaki način, preko telefona, preko kompa, iTunes, razni programi i ništa. iTunes neće da uopšte ubaci ton duži od 30s kao melodiju.
Nego, jesi ti to kupio neki Apple, obzirom da si se aktivirao po njegovim temama? [emoji6]
miodrage, probao postaviti melodiju na svakojaki način, preko telefona, preko kompa, iTunes, razni programi i ništa. iTunes neće da uopšte ubaci ton duži od 30s kao melodiju.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Za iTunes znam, i za limit sam isto rekao, ali ja sam preko Audiko svega radio. Nemam iPhone da vidim i isprobam. Na WP to radi pa sabija. Sve iz aplikacije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Imam 5s trenutno. Pišite šta vas muči, jer ovi iphoneri ovde su šminkeri 

iPhone 6s
Muče me ozonske rupe, mir u svetu i kad će plata (duža melodija za zvono se podrazumeva). [emoji3]Baraba napisao:Pišite šta vas muči
Reče on i ostade živ. Imao više ajfona od Stiv Džobsa. [emoji14]Baraba napisao:jer ovi iphoneri ovde su šminkeri
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Što te muči mir u svetu, mene muče ratovi u svetu...
Naravno da ih je imao više od Steve, kad on nije doživeo da ima poslednjih par komada.
Baraba, ja sam mislio da si već prodao taj Ajfon..

Naravno da ih je imao više od Steve, kad on nije doživeo da ima poslednjih par komada.

Baraba, ja sam mislio da si već prodao taj Ajfon..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Iphoneri šminkeri su ovi što ne znaju da promene zvono i Evindzer (koji non stop virka ovde)
vla-do, rešeno, može duže od 30sek:

I za Vladu čokoladu par zvona gotovih za iP u .m4r formata:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
ili
https://www.dropbox.com/sh/2lpp4klau8ca ... z_-Ha?dl=0
@Evi, ne ubacuj ovo u Lumia, će blokira pa ostadosmo bez tebe, napuni tablet ti za svaki slučaj

vla-do, rešeno, može duže od 30sek:

I za Vladu čokoladu par zvona gotovih za iP u .m4r formata:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
ili
https://www.dropbox.com/sh/2lpp4klau8ca ... z_-Ha?dl=0
@Evi, ne ubacuj ovo u Lumia, će blokira pa ostadosmo bez tebe, napuni tablet ti za svaki slučaj

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Hehe. A baš sam pomislio da ubacim ovo u Lumiju, kažu da aplikacije sa iOS-a ferceraju na W10M - koji nemam.
A da virkam - virkam, šta ću, ja sam oduvek bio latentni ajfoner-šminker.

A da virkam - virkam, šta ću, ja sam oduvek bio latentni ajfoner-šminker.