Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
tskoda da , primetim ja to svako drugo veče kad ga uključim na punjenje
... Danas flešovao novi FW
Model SM-N920C
Model name Galaxy Note5
Country Iraq
Version Android 6.0.1
Changelist 110166628
Build date Thu, 18 Feb 2016 12:02:18 +0000
Product code MID
PDA N920CXXU2BPB9
CSC N920COJV2BPB7
Jedino me plasi sto nije za EU trziste (znam da ga nece biti). Ne znam da li ce bti ubacenih aplikacija koje ce samo da smetaju i zauzimaju memoriju. Jesi li ti imao tih aplikacija? Pored toga telefon mi se bas svidja.
Zejtin014, nema sta da te plasi, evo ja ga imam od od 30.09.2015 i nikakvih proma nisam imao i nikavih aplikacija nije bilo, a i ako ih bude bilo lako se brisu.
Zejtin014, i ja sam bio u dilemi zbog toga, ali nikakvih regionalnih bloutvera nisam imao, sve standardne Samsung aplikacije... Što se toga tiče, uzimaj, ne razmišljaj. Imam verziju N920C, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata
Da li je neko uspeo da pronađe iGO koji radi na Note 5? Ja sam pokusavao pre par meseci, i onda odustao, zato što ni jedna verzija koji sam probao nije htela lepo radi.
Model SM-N920C
Model name Galaxy Note5
Country United Arab Emirates
Version Android 6.0.1
Changelist 110166628
Build date Fri, 26 Feb 2016 08:19:30 +0000
Product code XSG
PDA N920CXXU2BPBA
CSC N920COJV2BPBA
Prvo zapazanje mi je da zdere bateriju mnogo vise... Mozda dok se ne slegne sistem... Imam 3h SoT i 10% baterije... Primetio sam da se pojavila opcija za iskljucivanje fast charge-a u opcijama, ostalo sve klasika, Google Now on tap, App dozvole itd...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.