LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Re: LG G4
Evo ja da javim samo da mi je stigao deo,tj stakloo za kameru,i pre predvidjenog roka...narucio sam ga 19.2. i receno mi je da ce stici izmedju 26. i 04. medjutim,noccas provalim posiljku u kuci,a da nisam ni znao..postar je doneo,i ostavio,i nisam ja pojma imao..znaci da je stigla za manje od nedelju dana...elem,prvo sta sam primetio je to,da onaj deo (prsten) oko kamere,stakla,nije iste boje,iako je deo beo kao original...drugo,dugmici su klimavi do zla boga,tako da sam ja uzeo stare dugmice i stavio na nov deo,da bi sve bilo utegnuto...sa tom kombinacijom nista ne krcka i ne klima...neko je naroucio deo samo zbog dugmica,i razcarace se strasno
.tj decko koji mi je dao link...zakljucak,deo je ok za te pare,sa komplletom srafcigera je 1400din,ali nije verna kopija :S ..pocevsi od boje onog prstena do kvaliteta dugmica....ok suu oni,ali su klimavi..bar sam amenio staklo,tj msm da i nije staklo,ali vrsice posao,dok ne kpim nesto bolje

Diogenes985
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Jel neko rutovao G4 na marshmallow-u? Trebao bi mi link kad nekom tutorojalu kako bi G4 dual rutovao 

and justice for all...
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
H818 mislim da možeš samo na 5.1 rootati
Pozdrav imam probem da na g4 skinem bilo koju sliku sa pretrazivaca, konkretno kada idem na save image on je navodno skine, ali je nema nigde u uredjaju niti moze da se otvori kada idem na opciju open, dok sa facebooka hoce da sacuva bez problema, da li znate kako mogu da resim ovaj problem? Hvala
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
O G4 se vise ne prica nista,cak se i ne debatuje,dok se na stranama G2 i G3 raspredaju price,i pisu romani:D .. prost se pitam,da li mi je telefon toliko dobar da nema sta da se prica vise,ili ga toliko malo ljudi ima,da nemaju sta ni da kazu 

Diogenes985
- Stefan Caesar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Mar 2016. 13:44
- :: Mate 8 Dual
- :: Sony E1
Telefon je odličan, topla preporuka svima. Kamera je fantazija, fluidan je veoma, više nego note 4 (imao sam isti). Moja žena slika mnogo tako da sam isti proslijedio njoj.
Ja sam na starom modelu samsung A5, čekam da neko izbaci premium phablet sa olovkom i da samsung konačno dobije konkurenciju u tom dijelu.

Ja sam na starom modelu samsung A5, čekam da neko izbaci premium phablet sa olovkom i da samsung konačno dobije konkurenciju u tom dijelu.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 27. Okt 2015. 11:43
Zdravo, citam na xda da nekim ljudima koji su su slucajno kupili ovaj telefon sa greskom, nesto nije lepo zalemljeno pa odjednom pocne konstantno da se vrti bootloader, konkretno na modelima ispod serijskog broja na 601xxx... pa me zanima da li se nekome desilo ovo? Konkretno, sta treba da gledam kad uzimam (serijski broj, sta vec, neki hint... )
Hvala.
Hvala.
Uzmi ovogodisnju proizvodnju i nema brige. Serijski brojevi ovogodisnje proizvodnje pocinju sa 601, 602, 603 itd.
Mada, septembra 2015. je resen problem, i modeli 510, 511, 512 su 99.99% takodje ok.
Problematicni su umeli da budu do septembra, odnosno 504, 505, 506, 507, 508 i 509.
Dakle, prva cifra se odnosi na godinu proizvodnje: 5=2015, 6=2016, a druge dve na mesec: npr. 09=septembar.
Nadam se da sam pomogao.
Srecna kupovina.
Mada, septembra 2015. je resen problem, i modeli 510, 511, 512 su 99.99% takodje ok.
Problematicni su umeli da budu do septembra, odnosno 504, 505, 506, 507, 508 i 509.
Dakle, prva cifra se odnosi na godinu proizvodnje: 5=2015, 6=2016, a druge dve na mesec: npr. 09=septembar.
Nadam se da sam pomogao.
Srecna kupovina.
-
- Novajlija
@drom - Hvala ti puno, korisna informacija!! Em das pare em cekas da se pokvari... Pozdrav!
Dobro ti je dejaxy napisao.
Jedno je IMEI broj, a drugo serijski broj S/N.
Imei niko nije pomenuo jer je nebitan u ovoj problematici.
Na kutiji ces najlakse pronaci serijski broj.
Naravno, ukoliko imate model koji je proizveden do septembra 2015., ne mora da znaci da ste sigurno u problemu, jer je samo odredjeni procenat proizvedenih do septembra imao taj problem.
Jedno je IMEI broj, a drugo serijski broj S/N.
Imei niko nije pomenuo jer je nebitan u ovoj problematici.
Na kutiji ces najlakse pronaci serijski broj.
Naravno, ukoliko imate model koji je proizveden do septembra 2015., ne mora da znaci da ste sigurno u problemu, jer je samo odredjeni procenat proizvedenih do septembra imao taj problem.
-
- Novajlija
Uzela sam, stiže za par dana. Samo još jedno pitanje, pošto dolazim sa G2, na njemu se koristi Micro-SIM, a vidim G4 koristi Nano-SIM... Da li treba da idem kod provajdera da mi daju novu Nano-SIM karticu ili se vec postojeca sece nekako? Hvala!