Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ljudi, imate li inataliran NFS no limits? Usporeno mi radi tokom vožnje... Nemoguce da je prezahtevna igra za ovaj tel? Izvinjavam se zbog 2 posta jedan za drugim...
Jeste free, ima je na playu... Nesto citam kao nije još uvek optimizovana za 6.0.1...dal je do toga ili sta vec, ne znam. Mada nemoguce da baguje na ovom telefonu.
pele90, ja je igram otkad je izasla ali u zadnje vreme malo slabije posto traze da im se plati da bi napredovao pa traze.radi mi dobro bez seckanja i to.mada svakih par dana je nesto kao apdejtuju po hoce nekad grafika da baguje t.j. teksture nestaju i.t.d.
Ha.nisam ni gledao potpis a komsije jesmo svakako.nego jel neko konkretno koristi ovaj Package disabler.znacilo bi mi kada bi neko iz iskustva rekao mogu li da koristim onu opciju da on sam odradi ili moram manuelno.ako mora manuelno sta onda mogu da ukinem.mislim znam ja dosta oko app sta mi nije potrebno ali pocinju da me zbunjuje lista kad krenu oni sistemski procesi i to.skoro sam uradio wipe i factori iz rekoverija kad sam dobio mm pa bi mi sad bas bilo mrsko da to radim opet.inace otkad je stigao mm tel radi dosta bolje i svidjaju mi se ove sitne animacije i ostale stvari koje su izmenjene.i pre apdejta je bio extra ali sad je bas onako kompletan uredjaj.jedino me malo baterija zeza.imam oko 4h sot na auto osvetljenju.negde oko 20 procenata.kad bi mogao da imam jedno 5h kao sto sam imao pre na lg g2 to bi mi bilo savrseno a vidim da je moguce posto na xda mnogi postavljaju i bolje rezultate uz ovaj package disabler
Nisam stigao da iscitam sve i nzm da li je pricano o tome samo me zanima posto sam uzeo s6 i dobio apdejt na mm da li moram posle apdejta da uradim wipe cash i dalvic cash ili ne
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.