odavno postoje igre koje se igraju uz pomoc kamere na telefonu, a na getjar.com se kamera koristi za prepoznavanje kodova sto olaksava download .... cesto ni ne razmisljamo kakve nam sve mogucnosti ona nudi osim obicnog fotografisanja.... kakve su vase ideje za upotrebu kamere? ... na http://www.inf.ethz.ch/personal/rohs/visualcodes/ ima nekih stvarno zanimljivih resenja...
pozdrav...
sta se sve moze uz pomoc kamere na mobilnom
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Postoji symb. igra stoni-tenis gde su ti reketi telefoni, a kamera detektuje pokrete (stim sto senzor ne moze da uhvati velike brzine, igra je vise fore radi).
Postoji i program za zastitu od kradje, kao drzis mobilni u dzepu i cim neko pokusa da ga ukrade, kamera detektuje pokret i javi ti (hm... samo ne znam sta ce da se desi kad ga vlasnik izvadi iz dzepa, a kamera detektuje
).
Ima svaceg
Postoji i program za zastitu od kradje, kao drzis mobilni u dzepu i cim neko pokusa da ga ukrade, kamera detektuje pokret i javi ti (hm... samo ne znam sta ce da se desi kad ga vlasnik izvadi iz dzepa, a kamera detektuje

Ima svaceg

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
znam za stoni tenis, a nisam hvatao komarce ali viruse jesam
.... sto se tice tog programa protiv kradje - i za njega sam cuo ali nisam bio u prilici da vidim kako radi ...... mozda program ukljucis kada ostavis tel na kancelarijskom stolu ili slicno? .... a zasto bi ga uopste ostavljao na stolu?
................ mene vise interesuje da li imate neku ideju za novu namenu ....... secam se da je neki lik napravio cvike koje su povezane sa PDA i imaju kameru pa kada "snime" poznatu facu, obaveste te ko je i sta je, (dobro za one koji (zbog posla) upoznaju mnogo ljudi, pa ponekog i zaborave) 
pozdrav...

pozdrav...
Da, a kad lik promeni frizuru, zbunite se i ti i PDA
A za komarce, to ima smisla samo kada se zimi uželite leta i komaraca, jer sada ih dovoljno ima live!
Nesumnjivo dobre i korisne ideje, ali sa još jako puno prostora za usavršavanje.

A za komarce, to ima smisla samo kada se zimi uželite leta i komaraca, jer sada ih dovoljno ima live!

Nesumnjivo dobre i korisne ideje, ali sa još jako puno prostora za usavršavanje.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
b_udder napisao:secam se da je neki lik napravio cvike koje su povezane sa PDA i imaju kameru pa kada "snime" poznatu facu, obaveste te ko je i sta je
Jel' to neki Terminator fazon

Moguce je, sto da ne, samo sto su procesori na telefonu jos slabi, a algoritam je u usavrsavanju, ali za koju godinu... (mada se vec nesto slicno primenjuje sa bezbednosnim kamerama na nekim americkim aerodromima)
Dobra stvar bi bila, slikas tekst, a on ti ga pretvori u word document. To postoji i sad na PCu, ali nije bas toliko usavrseno (mada postoje neki ruski programi za citanje teksta), a i procesor na fonu je jos uvek slab.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Igrao sam 'viruse' (hvatash ih preko camere bilo gde da se nalazish) i dobro je uradjena igrica...
samo, ko gleda sa strane...
Bice ono, 'al je puko!!!'
''...cesto ni ne razmisljamo kakve nam sve mogucnosti ona nudi osim obicnog fotografisanja...''
Mozesh da snimash!
Pozz!
samo, ko gleda sa strane...

Bice ono, 'al je puko!!!'

''...cesto ni ne razmisljamo kakve nam sve mogucnosti ona nudi osim obicnog fotografisanja...''
Mozesh da snimash!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali