Na silver i belim telefonima najlakse se primete ogrebotine i fleke od znojavih ruku, budi praktican
koji Sony-Ericsson do 280 E
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
chekaj,a d600 ti se svidja?Pa i on je crn
koliko sam ja primetila,ti se bash ne razumesh puno u telefone (izvinjavam se ako grashim),prema tome,mislim da je najbolje da uzmesh neki telefon sa obichnim fabrichkim softwerom a ne smartphone za pochetak
poshto samo utvrdili da ti se ne swidjaju telefoni sa crnim maskama onda pogledaj d750 (on ima identichnu masku kao w800i,mozesh u njega da stawish softver od w800i i kupish vecu memorijsku karticu,sve to bi trebalo da te izadje za manje para nego kad bi kupovao w800i),imash i k750 u silver varijanti ili ako necesh da se bakcesh sa tim,uzmi brate w800i i uziwaj
Ne znam kada bi trebalo da se pojavi w810i u white varijanti,mozda bi bilo pametno da njega sachekash ako ti se svidja?Znachi ili w800i ili chekaj w810i u white varijanti i kraj
uh,nadam se da nisam udavila 
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- kljaja
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Postoji crveni k750i(neka tamnija varijanta-trula visnja),ima ga u inosranstvu a verovatno i kod nas...meni se crveni uopste ne svidja,mislim da je to SE uradio da bi k750i priblizili zenskoj populaciji....
evo linka http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?I ... ce=SIDEBAR
evo linka http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?I ... ce=SIDEBAR
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Ustvari: Cela mob scena je komercijala i nema ni jednog underground fona koji UBIJA izgledom i performansama! Ja trenutno koristim 8310 i smorila me je ko majamun,radio mrzim iz dna duse i nisam ga nijednom koristio i nemam nameru,radio je za shonje!!!!
Najpametnije je da odem sad na more pa kad se vratim da vidim sta ima na sceni.

Najpametnije je da odem sad na more pa kad se vratim da vidim sta ima na sceni.
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2