Koliko vam traje baterija?
Re: Koliko vam traje baterija?
Z3 i tri dana nije problem, ali G3 i dva dana mi je već malo nerealno, naročito sa 6 h sot.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Chobby88,
Ako je tebi nerealno ne znaci da sam ja lazov vec da ti treba da se edukujes.
Ja sam lepo objasnio kako stedim bateriju a tebi je i dalje nerealno.
Stednja baterije znaci da ce baterija duze raditi, zapamtite to!
Pogledaj pre godinu dana dok sam imao Note 2, pet dana je radila baterija, imas i grafikon da se uveris
Ako je tebi nerealno ne znaci da sam ja lazov vec da ti treba da se edukujes.
Ja sam lepo objasnio kako stedim bateriju a tebi je i dalje nerealno.
Stednja baterije znaci da ce baterija duze raditi, zapamtite to!
Pogledaj pre godinu dana dok sam imao Note 2, pet dana je radila baterija, imas i grafikon da se uveris
Android 12
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Oko čega se vi raspravljate...
Baš vam je dosadno. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ne vidim razlog zašto bih neko lagao za rez trajanja baterije, bitno je da se sam korisnik zadovoljan istim telefonom i baterijom....
Huawei
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Chobby88,
Gde se to vidi?
To ti ne krug gde se trenutno nalazi stanje baterije, a ne da je baterija bila prazna, vidi na drugoj slici to isto mesto.
Sreca pa sam sacuvao jos slika gde se grafikon vidi malo bolje pa cu poslati kada stignem kuci. jer ti i dalje tvrdis da sam ja lazov.
A sot moze raditi i 10 sati ako ces da se kladimo.
Todi je secam se jednom izdrzala baterija na 9 sati sota a nije stedeo bateriju, da sam ranije provalio opciju u ovom androidu sigurno bi izdrzao 10 sati sot-a, ukljucio sam tu opciju sa 15%. vidi se na slikama onaj list sto je znak za stednju.
Gde se to vidi?
To ti ne krug gde se trenutno nalazi stanje baterije, a ne da je baterija bila prazna, vidi na drugoj slici to isto mesto.
Sreca pa sam sacuvao jos slika gde se grafikon vidi malo bolje pa cu poslati kada stignem kuci. jer ti i dalje tvrdis da sam ja lazov.
A sot moze raditi i 10 sati ako ces da se kladimo.
Todi je secam se jednom izdrzala baterija na 9 sati sota a nije stedeo bateriju, da sam ranije provalio opciju u ovom androidu sigurno bi izdrzao 10 sati sot-a, ukljucio sam tu opciju sa 15%. vidi se na slikama onaj list sto je znak za stednju.
Android 12
Drafer, čoveče, to na slici što ti je Chobby88 zaokružio je detalj gde se vidi da ti je procenat baterije porastao. Ne vidi se koliko, ali se vidi da je rastao. Sledeći put uslikaj ceo grafikon i tu neće biti dileme. [emoji6]
Niko te nije nazvao lažovom, do tebe samog. Samo smo napisali da si možda punio bateriju, a zaboravio na to.
Niko te nije nazvao lažovom, do tebe samog. Samo smo napisali da si možda punio bateriju, a zaboravio na to.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ali je zato nama zabavno dok čitamo raspravu!sugarcoated_ass napisao:Oko čega se vi raspravljate...Baš vam je dosadno.

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Evo stigao sam kuci pa da vam dokazem, sreca da sam sacuvao sliku gde se vidi na nisam mozda punio bateriju.
Tako je na androidu 6, ima taj kruzic od kojeg ste pomislili da je baterija porasla, nista nije poraslo osim mog pritiska

Tako je na androidu 6, ima taj kruzic od kojeg ste pomislili da je baterija porasla, nista nije poraslo osim mog pritiska

Android 12
Ne kapiram kako procenti rastu do 10% ali nije ni bitno.....
Hoce da porastu, nisam znao da se to belezi na grafiku. Kad ga iz cuga istreses 30/40%, ostane ti npr 7% I ako telefon ostavis da miruje 15min, kad ga kasnije uzmes imace 10/11%.
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Drakenzen,
Usao sam u toplu sobu, bio sam u setnji a hladno je bilo napolju i ugrejala se baterija, verovatno za 1% se malo podigla
Usao sam u toplu sobu, bio sam u setnji a hladno je bilo napolju i ugrejala se baterija, verovatno za 1% se malo podigla
Android 12
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Meni se pelo za 1%, ali brzo i spadne taj 1%, mada sam jednom legao da spavam sa 35% a probudio se sa 37% [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Nisam znao da je to moguće, znam za onu foru kad je baterija pri kraju a ti samo restartujes i dobiješ koji procenat....
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ovakav rezultat ekrana sa G3 je mogao da se dobije samo ako se ostavi isetk ekrana tipa na 5 minuta i onda ga ne pipas tako neko vreme i on nakuca Sot.
2 dana na G3 uz 6h i 10 min Sot,nema sanse...
2 dana na G3 uz 6h i 10 min Sot,nema sanse...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ljudi nebitno je skroz, ako je istina - stvarno mi je drago zbog njega , a da nesto fotosopira itd ne vidim poentu. Ja sa g3 nisam bio ni blizu ovoga, ali eto mozda moj nacin koriscenja nema veze sa onim kako ga on koristi i to je to.
- Aimbot91
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Nov 2014. 19:56
- :: HTC Desire 816 Dual
Note 3 LTE Purify CM 13 rom.Baterija stara 2 godine.

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sale_M,
Koristim Twilight.Pro, isprobao sam i neke druge dimmere, nocu taj program smanji svetlo dodatno pa se tako stedi baterija, plus sve metode stednje baterije sam isprobao, pa svaka da daje samo 5% uspeha i dovoljno je, 5 po 5 i skupi se. Kada bi sa tim programom smanjio skroz svetlo da jedva vidim, baterija bi imala 10 sati SOT-a, 100%.
Zamrznuo sam nepotrebne fabricke programe, drzim kod kuce na 2G mrezu, ne palim kod kuce data internet... to je bila prva baterija dakle samo cackanje telefona i instaliranje svega sto mi je potrebno. Ekran ne pustam ni sekundu da svetli ako ga ne koristim, gasim ekran istog trenutka
somi92,
Slazem se sa tobom, hvala na poverenju
Aimbot91,
Meni je Note 3 bas trosio bateriju, rekord mi je 2 dana ali 1.5 dan cesce, jednom sam ga na poslu potrosio za 4 sata, 3G i internet surfovanje i ode baterija
Koristim Twilight.Pro, isprobao sam i neke druge dimmere, nocu taj program smanji svetlo dodatno pa se tako stedi baterija, plus sve metode stednje baterije sam isprobao, pa svaka da daje samo 5% uspeha i dovoljno je, 5 po 5 i skupi se. Kada bi sa tim programom smanjio skroz svetlo da jedva vidim, baterija bi imala 10 sati SOT-a, 100%.
Zamrznuo sam nepotrebne fabricke programe, drzim kod kuce na 2G mrezu, ne palim kod kuce data internet... to je bila prva baterija dakle samo cackanje telefona i instaliranje svega sto mi je potrebno. Ekran ne pustam ni sekundu da svetli ako ga ne koristim, gasim ekran istog trenutka
somi92,
Slazem se sa tobom, hvala na poverenju
Aimbot91,
Meni je Note 3 bas trosio bateriju, rekord mi je 2 dana ali 1.5 dan cesce, jednom sam ga na poslu potrosio za 4 sata, 3G i internet surfovanje i ode baterija
Poslednja izmena od Drafer u Pon, 28. Mar 2016. 12:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
Android 12
Ja sam menjao note samo zbog toga što sam jedva sastavljao 3h Sot-a, što je meni bilo premalo....