Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Ili nokia 808 sa 41MP
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Nisam baš siguran da si sve razumeo, jer priču vraćaš opet na početak. Džabe sve ono moje pisanje.Mikrikorisnik napisao:....sve smo se razumeli.ali 16mpx je 16mpx

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Kad smo već kod kamere i meni je malo bezveze 4:3 format ... al ajde .
evo prva fotka sa S7 Edge - auto mod / fokus na travke

evo prva fotka sa S7 Edge - auto mod / fokus na travke

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
1808, salim se covece.razumeli smo se jos na pocetku.nego extra je tel u svakom slucaju i razbio je konkurenciju.jedino ko ce moci da mu bude konkurentan je htc 10 ako konacno budu sredili kameru.samsung je u zadnje 2 godine postao kao nokia nekad.znaci vrhunski
Možda na polju hardvera, softver im je užasan i dalje.
Nije mi jasno kako tolika firma dopušta sebi da se tako bruka.
Nije mi jasno kako tolika firma dopušta sebi da se tako bruka.
- Baraba
Chobby88, u potpisu imaš OnePlus One, ne znam da li imaš sada taj telefon, ali meni je recimo njihov softver užasan, samsungov je svemirski brod za njihov, sa opcijama i mogućnostima, pogovoto video opcije šta mogu da uradim a nikakava app dodatna nije neophodna. To je meni dobar softver, kada ne izgleda klot kao da je sa tetrisa i ima dosta korisnih opcija zbog kojih ne moram da skidam deset aplikacija za ovo ili ono, sve uradim sa jednim-dva klika.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
TW je možda imao epitet spor i trom ranije, ali to više nije slučaj. TW na S6 i nadalje prosto leti i odlično je odrađen, drastično je smanjen bloatware tako da je to sada jedan dosta dobar softver.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Samo MIUI losije radi(ram menadzment itd.) od ovog TW-a, ostali non-china UI su jednostavno bolji.
Ok je to sto nudi, al' neke stvari su potpuno nepotrebne. Btw. to zna da nabije system usage, tako da se ne moze pribliziti stock android-u/Sense-u/Sony-u, pa cak i LG-u(ovaj noviji UI je totalno ruzan, cak je i ovaj novi TW lepsi
).
A to sto je sve na tacni od "dodatnih" app, je prica za nubare
Za takve je iOS, a ne Android.
Taj TW moze nekako da se "sazvace" koliko je hardverski kompletan telefon(ne fail-uju ko LG) , ali update... Nikako. Cekam sledeci update do Galaxy S8 telefona. Pa ne ide tako, sve vam onda govori koliko je heavy UI.
Ok je to sto nudi, al' neke stvari su potpuno nepotrebne. Btw. to zna da nabije system usage, tako da se ne moze pribliziti stock android-u/Sense-u/Sony-u, pa cak i LG-u(ovaj noviji UI je totalno ruzan, cak je i ovaj novi TW lepsi

A to sto je sve na tacni od "dodatnih" app, je prica za nubare

Taj TW moze nekako da se "sazvace" koliko je hardverski kompletan telefon(ne fail-uju ko LG) , ali update... Nikako. Cekam sledeci update do Galaxy S8 telefona. Pa ne ide tako, sve vam onda govori koliko je heavy UI.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ovo je samsung forum, kako sam smeo da se drznem da kažem nešto protiv njihovog softvera.
Svako ko kaže da je tw ok i da mu se sviđa, po meni nije kompetentan da se upušta u priču o softveru.
Svako ko kaže da je tw ok i da mu se sviđa, po meni nije kompetentan da se upušta u priču o softveru.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bitno je da se traže zamerke za pojedine brendove, viber i sta ti ja znam... A veliki samsung, ja bih kao ne poznanik samsung telefona pomislio, ovo je idealno, bez greške... Hmmm?
Chobby88,upravo bas tako!
Žile, objasnio si po ko zna koji put suštinu za sve...
Chobby88,upravo bas tako!
Žile, objasnio si po ko zna koji put suštinu za sve...
Huawei
- Baraba
Kad se svi pozivate na to pisanje da svako može da iznese svoje mišljenje, onda nemojte da vam smeta i tuđe mišljenje.
Za update se nisu ni ostali proslavili, čak je Samsung ispao brži od nekih, najgori nije. Neću da branim Samsung, ali on meni ponudi kompletnoj uređaj, počevši od sjajnog kvaliteta zvuka u toku razgovora, sjajnog displeja u koji se najviše gleda itd. itd. Meni jedino HTC ispred samsunga po kvalitetu zvuka u toku razgovora, neko voli da gleda keširanje svakih 5 min, noću navija sat na svakih sat vremena da bi video, ja imam pametnija posla u životu.
@Bato, vidiš sada šta ti radiš? Ljutiš se kada neko u Havajcima piše a nema ih, sada ti pišeš u ovoj temi a nemaš ovaj telefon, plus u svakom komentaru pomeneš Havajce koji nemaju veze sa temom. U svaku temu trpaš Havajce. Posle ti bude krivo kada ti neko napiše novi Miodrag za Havajce. I ne kapiram što te pogađa ako ne radi viber na nekim modelima Havajca? Prijavili ljudi da ne radi, ne radi, problem postoji, ti nemaš te modele da potvrdiš. Za razliku od tebe S6 je imao problem sa viber om, kada se meni pojavio ja sam pisao ovde i tražio rešenje.
Za update se nisu ni ostali proslavili, čak je Samsung ispao brži od nekih, najgori nije. Neću da branim Samsung, ali on meni ponudi kompletnoj uređaj, počevši od sjajnog kvaliteta zvuka u toku razgovora, sjajnog displeja u koji se najviše gleda itd. itd. Meni jedino HTC ispred samsunga po kvalitetu zvuka u toku razgovora, neko voli da gleda keširanje svakih 5 min, noću navija sat na svakih sat vremena da bi video, ja imam pametnija posla u životu.
@Bato, vidiš sada šta ti radiš? Ljutiš se kada neko u Havajcima piše a nema ih, sada ti pišeš u ovoj temi a nemaš ovaj telefon, plus u svakom komentaru pomeneš Havajce koji nemaju veze sa temom. U svaku temu trpaš Havajce. Posle ti bude krivo kada ti neko napiše novi Miodrag za Havajce. I ne kapiram što te pogađa ako ne radi viber na nekim modelima Havajca? Prijavili ljudi da ne radi, ne radi, problem postoji, ti nemaš te modele da potvrdiš. Za razliku od tebe S6 je imao problem sa viber om, kada se meni pojavio ja sam pisao ovde i tražio rešenje.
- bata bogdan
- Banned
Za razliku od tebe imam Huawei i veoma sam zadovoljan, i viber radi kako treba na svim uređajima, ja se uopšte ne vredjam... 

Huawei
Nije, više je forum šta koristim trenutno to je najbolje na svetu.Chobby88 napisao:Ovo je samsung forum
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
A da se vratite na tamu, a to je Samsung galaxy S7 edge.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ukinuli su Quick Charge v3.0...
Puni se skoro 2h. To je sve zbog razlika izmedju SoC-ova. Kakvi likovi
Puni se skoro 2h. To je sve zbog razlika izmedju SoC-ova. Kakvi likovi

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- Baraba
Samsung Advanced UI: A Redesigned Touchwiz
https://www.youtube.com/watch?v=I9Wv5ZkbixY
https://www.youtube.com/watch?v=I9Wv5ZkbixY
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
U dobrom smeru idu sa tim. Nadam se da će nešto izaći iz ovoga jer mi se više sviđa od sadašnjeg TW-a. Još i ikonice da naprave da budu malo manje šarene i pun pogodak.
@Baraba, potpuno se slažem sa ovim što si napisao za batu i Havajce.

@Baraba, potpuno se slažem sa ovim što si napisao za batu i Havajce.
- bata bogdan
- Banned
Kolko ce to zadovoljstvo da košta, taj novi TW, jedno plus još 150e
Slagali se vi ili ne, ihaaa... Briga me... Koliko vi uživate u vašim uređajima, ja jos vise sa Havajcima...

Slagali se vi ili ne, ihaaa... Briga me... Koliko vi uživate u vašim uređajima, ja jos vise sa Havajcima...
Huawei
- Baraba
Ja uživam u nekim drugim stvarima, telefone koristim i boli me uvo. Mislim da sam upravo postao izlečen 

- bata bogdan
- Banned
Eh pa sad, izmislio si vruću vodu, zar stvarno misliš da su npr meni bitni telefoni? Mnogo bitnijih stvari u životu imam od telefona, al mi merak sa vama da se napucavam... Onako kako vi to radite bas u ovim temama...
Šala na stranu, evo telefone, svako koristi sta mu odgovara i kraj priče... Tako je kako je...

Šala na stranu, evo telefone, svako koristi sta mu odgovara i kraj priče... Tako je kako je...

Huawei