Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Da ali na prste možeš nabrojati dobre teme... Ostalo djubre nevidjeno...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Nista nije bolje ni kod Huawei, sve nekako sve šarene i dečije sa nekim Herojima itd... Nadje se po koja da je kao ok...
Huawei Mediapad M2 10.1 A01L
Huawei Mediapad M2 10.1 A01L
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ček, ček, šta fali mojoj temi? Si video koliki je gepek, ceo staješ u svim pozamaFize94 napisao:Da ali na prste možeš nabrojati dobre teme... Ostalo djubre nevidjeno...

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ivane, zakasnio si sa onom prvom temom, sad je aktuelan Asflekov Betmen, a ne Bejlov.Baraba napisao:Probah dve na brzinu, rade

- Baraba
Nisam još pogledao, to dosta zavisi i da li će mi se svideti i na telefonu, ali sam čuo da je Ben Affleck razbio ulogu, odličan.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nije sve do estetike, mnoge teme utiču na performanse telefona. Probavajte samo one sa pozitivnim iskustvima drugih.
Tvoja je jedna od tih dobrih !Baraba napisao: Ček, ček, šta fali mojoj temi? Si video koliki je gepek, ceo staješ u svim pozama
Pozdrav strucnjaci, ako izgasim Samsung push services da li ce mi se desiti ono da ne stizu obavestenja npr za Viber i slicne alikacije dok ne udjem u samu aplikaciju?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Tnx, znam da sam nesto gasio pa mi se to desavalo
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Konacno resih problem sa baterijom.mozda ovo pomogne i jos nekim clanovima koji imaju problem.posle mnogo pokusaja i package disablera i raznih podesavanja i gasenja app nije mi bilo pomoci.jednostavno mi se baterija trosila nenormalno brzo.radio sam resete brisao catche iz rikoverija ali nista.taman sam poceo da razmisljam o prodaji i naleteh na resenje.deluje cudno da tel ima ovaj problem ali moj je imao.u pitanju je kalibracija baterije.slucajno sam nasao neki post na netu koji objasnjava kako resiti to.nisam mogao da verujem.u toku jednog dana morao sam da punim tel minimum 2 puta.provalio sam da mi zadnjih 30 procenata baterije iscuri nenormalno brzo.uzmem da igram nfs no limits i kad dodjem negde na 15 procenata tel za 2 min skine bateriju na 2 procenta i ugasi se.ja ga po preporuci ukljucim i on prikazuje 8 procenata.krenem opet da igram i dodje na 3 pa se iskljuci.ukljucim ga opet i prikazuje 5 procenata.uzmem opet da igram i spadne na 1.e sa tim jednim procentom sam igrao nfs no limits jedno 30 min.u principu sve ovo je trajalo oko 1h a tel mi se ugasio i obavestavao me da nemam vise baterije.koliko sam razumeo iz objasnjenja verovatno je se u toku apdejta ili punjenja softver koji prati rad baterije zbunio i jednostavno zagubio jedan deo baterije.onda sam ga ugasenog napunio do 100 procenata i sad je sve ok.evo od sinoc od 12 sati sam na bateriji i imam 45 min s.o.t. i jos 84 procenta.sto mi je pre ovoga bilo nemoguce
mikrikorisnik e sada nam reci samo sa kojim programom si uradio kalibraciju baterije i naravno da uz igru baterija se brze trosi al opet svaka cast ako si uzspeo da normalizujes bateriju i da traje po tvom ukusu i kako si naucio ajd sada prati pa nam javi koliki je sot posle kalibracije
Koliko sam shvatio, covek je igricom doveo telefon do dubokog praznjenja (sto nije bas zdravo ali nije ni strasno ako se ne radi stalno), i onda napunio ljudski do 100%, i time stavio do znanja bateriji(fajl batterystats zaduzen za to) sta je min a sta max, i time resio problem...
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
drom skontao sam to al ajd reko mozda je neku app instalirao pa i pomociu nje to sve uradio i sada resio problem koji ga je mucio
- Baraba
Za kalibraciju na forumu pisano x puta. Ako radite sa programom, ovaj je dobar:
https://play.google.com/store/apps/deta ... alibration
https://play.google.com/store/apps/deta ... alibration
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Ma jok.nikakvu app nisam koristio.samo sam ga totalno ispraznio i ukljucivao vise puta da bateriju dovedem do prave nule.i onda napunio do 100.kazem vam.1 procenat mi trajao sigurno 30 min igranja nfs.verovatno je se sistem zbunio pre toga i gasio mi tel a ustvari je imao jos baterije za 1h s.o.t.danas ga mucim maksimalno i javicu sutra kakvi su rezultati.uglavnom imao sam do sada 4h sot sa package disablerom i iskljucenih 108 app i procesa.sad koristim bez package disablera pa cu da vidim koliko cu izvuci
Nije mi ukljucen automatic brightness, jer kad izadjem napolje na jako sunce, povecam osvetljenje ekrana na max. Da li je normalno da mi se nekad desi da ekran sam pojaca svetlost kad sam na jacem suncu, a kad odem u hladovinu, smanji, iako mi nije automatic brightness ukljucen...
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Baraba
Da, to radi na automatici, još više pojača osvetljenje na suncu nego što to može ručno.
Baraba, ok, hvala, mislio sam da nesto nije u redu sa senzorom jer rucno podesim na Maximum, a on pojaca jos vise 

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
pele90, pa i nije ti nešto uredu sa telefonom. Ako ti je isključeno automatsko podešavanje osvetljenja, zašto ti onda radi to? Dakle, isključeno, a on tebi ipak menja osvetljenje!? [emoji6]
Ili je to možda Samsung rešio da on zna bolje nego što želiš da podesiš po svom. [emoji3]
Verovatno bag.
Ili je to možda Samsung rešio da on zna bolje nego što želiš da podesiš po svom. [emoji3]
Verovatno bag.