Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Udji u podešavanja, pa zaštićene aplikacije i cekiraj Instagram.. (isto vazi za sve takve apk, tipa Whatsapp, Viber, Messenger...)
Neka dobra aplikacija za vremensku prognozu? Ne vidzet ili tako nesto, niti ono kao sto je na blicu ili b92 samo jutarnja i max dnevna vec nesto kao izvestaj ujutru kisa popodne razvedravanje?
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Pogledaj weather timeline. Meni najbolja i možeš da biraš nekoliko izvora.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Weather2umbrela isprobana i dodra, imaš prognozu po satima i upozorenja na vremenske nepogode. Juče me dva puta upozorila i tako je i bilo, prvi puta na jak vetar popodne i kišu koja je i bila noćas.
Послато са ZTE Blade III уз помоћ Тапатока
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Weather timeline koristim. Tačna i lepa aplikacija.
Pogledaj i Beautiful widget, tu ima svašta..
Pogledaj i Beautiful widget, tu ima svašta..
Ja vise ne koristim aplikacije za prognozu. Stavio sam u bookmarks link sajta zvanicne prognoze za deo u kome se nalazim i to je to. Tacniju prognozu ni jedna aplikacija ne moze da prikaze.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Ja koristim 1Weather i manje-vise tacno pokazuje.. Cini mi se da je ona i najbolje ocenjena na marketu od svih takvih aplikacija..
Hvala ljudi. karakteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Preporuka i od mene za 1Weather, odlična app i dosta tačne informacije.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ej dobra ova 1Weather aplikacija i dobro radi na ovom sokoćalu.
- bacom
- Mobil manijak
Odavno nisam probao. Baš ću sada da vidim kakva je. Ako su je malo estetski doradili a bila je puna detalja, onda dobro.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Od skoro imam ovu app

Znaci prebacivanje iz jednog u drugi telefon je bruka koliko to brzo ide, od slika muzike video klipova, odlicna app...
Odlicno funkcioniše sa Huawei na Huawei, a da li tako isto funkcioniše i za dva različita brenda to ne znam, probajte. Ja se oduševio, u par minuta sam sve prebacio sa x2 na tablet m2.
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Znaci prebacivanje iz jednog u drugi telefon je bruka koliko to brzo ide, od slika muzike video klipova, odlicna app...
Odlicno funkcioniše sa Huawei na Huawei, a da li tako isto funkcioniše i za dva različita brenda to ne znam, probajte. Ja se oduševio, u par minuta sam sve prebacio sa x2 na tablet m2.
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei
- bacom
- Mobil manijak
Jesi li koristio AirDroid, gde je bolja 4 share app.
Koliko znam ova radi na svim uređajima.
Koliko znam ova radi na svim uređajima.
- 83stojan
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 26. Jan 2013. 13:24
- :: Samsung Galaxy Tab 3
- :: Sony Xperia E4
Koja je najbolja i najtacnija besplatna aplikacija za gradski prevoz u Beogradu?
Koristio sam moovit nesto se nije pokazala tacnom.
Koristio sam moovit nesto se nije pokazala tacnom.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Plan plus?
- 83stojan
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 26. Jan 2013. 13:24
- :: Samsung Galaxy Tab 3
- :: Sony Xperia E4
Plan plus je mapa,ok ali nema tajming za buseve ima samo linije.
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Pozdrav svima.
Nasao sam jedan zanimljiv program koje je blokator reklama, firewall a radi i na telefonima koji nisu rutovani, ne blokira samo reklame u browser-u vec blokira i u ostalim programima ili igricama uspesno.
Adguard Premium
Ranije smo u ovom forumu polemisali o nekim programima ove namene ali oni su radili samo na rutovanim telefonima.
Isprobao sam ga i fino sljaka, malo sam surfovao sa Mozillom i iskljucio na Mozilli njegov adblock i dosta dobro radi, ali osim toga blokira reklame i u besplatnim programima, na primer u Viber-u, Call Recorder,
English Serbian Dictionary Fr... na ovim programima mi je uspesno blokirao sve reklame i pritom u programu pise koliko ste ustedeli megabajta interneta i koliko reklama je blokirao.
Ima ugradjene svoje filtere na raznim jezicima, a vi odredjujete na kojima, a mozete i sami da dodate neka nova pravila ili filtere, zastitu od malware and phishing-a i jos dosta mogucnosti.
Ako nekome treba neka mi se obrati na PP pa cu mu poslati
Nasao sam jedan zanimljiv program koje je blokator reklama, firewall a radi i na telefonima koji nisu rutovani, ne blokira samo reklame u browser-u vec blokira i u ostalim programima ili igricama uspesno.
Adguard Premium
Ranije smo u ovom forumu polemisali o nekim programima ove namene ali oni su radili samo na rutovanim telefonima.
Isprobao sam ga i fino sljaka, malo sam surfovao sa Mozillom i iskljucio na Mozilli njegov adblock i dosta dobro radi, ali osim toga blokira reklame i u besplatnim programima, na primer u Viber-u, Call Recorder,
English Serbian Dictionary Fr... na ovim programima mi je uspesno blokirao sve reklame i pritom u programu pise koliko ste ustedeli megabajta interneta i koliko reklama je blokirao.
Ima ugradjene svoje filtere na raznim jezicima, a vi odredjujete na kojima, a mozete i sami da dodate neka nova pravila ili filtere, zastitu od malware and phishing-a i jos dosta mogucnosti.
Ako nekome treba neka mi se obrati na PP pa cu mu poslati
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
@Drafer, to je onda odlicna app kad nije potreban root za nju. Ja vec duze vreme koristim AdAway, ali cu skinuti i ovaj program
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
toda81,
AdAway moze samo da izmeni host fajl u sistemu i kasnije nemas neke koristi od toga, dok ovaj program mi do sada ni jedan baner nije propustio u svim programima koliko ih imam pise da mi je do sada blokirao 670 reklama i ustedeo 17MB interneta, jedino za browser ako nesto propusti treba kao u adblock plus da se napravi filter za taj sajt gde imas banere.
Skinuo sam ovaj program i za komp, osim svega toga na kompu sakriva IP adresu, browser, ima decju kontrolu... itd
AdAway moze samo da izmeni host fajl u sistemu i kasnije nemas neke koristi od toga, dok ovaj program mi do sada ni jedan baner nije propustio u svim programima koliko ih imam pise da mi je do sada blokirao 670 reklama i ustedeo 17MB interneta, jedino za browser ako nesto propusti treba kao u adblock plus da se napravi filter za taj sajt gde imas banere.
Skinuo sam ovaj program i za komp, osim svega toga na kompu sakriva IP adresu, browser, ima decju kontrolu... itd
Android 12
Interesuje me ta verzija za komp,da li ima mogucnosti da "sam oznacim" sta zelim da mi se ne prikazuje?