Iskustva sa (online) prodavnicama
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Apr 2016. 19:12
- :: Huawei Ascend Mate 7
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Nije ni bitno nisam ni pitao da mi niko nista preporucuje upravu je Azimuth .... da ne skrecemo sa teme otvorio sam temu LG G Pro 2 Vs Mate 7 u poredjenju modela tako da tamo moze da se napise sve oko poredjenja ...a ovde kao sto sam rekao me samo zanima da mi neko kaze dal je moguce da je u radnji " Top Zona u Balkanskoj cena Mate 7 ...... 260 e (sto meni svakako odgovara ) .... a u drugim radnjama poput Logic Shopa je 360 e ... u nekim drugim i 380 , 390 itd ... toliko dati necu ... pa me interesuje sta se tu radi i da mi neko napise iskustvo svoje sa radnjom koju sam napomenuo "Top Zona" i zasto je kod njih cena drasticno manja (100e) u odnosu na ostale .... sta daju jel daju garanciju od 2 godine radnje na hardver i na softver itd ... eto hvala
Lepiroki, ok si, kulturan i pismen.
Receno ti je vec da te cene koje navodis nisu validne, ne znam zbog cega toliko to potenciras, cene sa ovog sajta su totalno iskrivljene.
Telefon u ruke, pozovi sve te radnje, vidi cene i vidi ko ima na stanju, pa onda dalje mozemo diskutovati. Pitas zasto je 260 u toj nekoj radnji vec 5x, a nisi ni proverio da li je to zaista tacno.
Ako stignem danas, napisacu koju rec na konto poredjenja Mate7 i G pro 2, ali odmah da kazem - mate 7 je dve klase iznad po svemu.
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Receno ti je vec da te cene koje navodis nisu validne, ne znam zbog cega toliko to potenciras, cene sa ovog sajta su totalno iskrivljene.
Telefon u ruke, pozovi sve te radnje, vidi cene i vidi ko ima na stanju, pa onda dalje mozemo diskutovati. Pitas zasto je 260 u toj nekoj radnji vec 5x, a nisi ni proverio da li je to zaista tacno.
Ako stignem danas, napisacu koju rec na konto poredjenja Mate7 i G pro 2, ali odmah da kazem - mate 7 je dve klase iznad po svemu.
-
- Neredovni učesnik
Polako momce polako
... isto vazi i za tebe ... tako da opusti se i pusti ljude da pitaju sta ih interesuje na to svako ima pravo bar ovde ... ovde ljudi postavljaju toliko ( Iskrivljena i Ne'bulozna ) pitanja pa ih niko nista ne opominje ti si se sad uhvatio za mene kao da sam pitao ne znam sta , postavio sam pitanje i cekam da mi neko da iskustva sa njima duze pratim ovaj forum tako da znam kako stoje stvari molio bih te da mi vise ne skreces temu kad ja sta treba da napisem ima ko ce mi reci .. ponovo sam napisao isto iznad tebe jer je Azimuth napomenuo da ce prebaciti ove komentare u ovu temu postu su bili u odgovarajucoj ... toliko , usput nazvao sam ih malopre sto se cena tice bio si u'pravu ... ono sto pise na netu pise samo da bi privuklo ljude ... ja nazovem pitam jel ima M 7 ... kaze nema na stanju .. hoce ih biti kaze verovatno - reko kolika im je cena kad stignu i kad ih imate na stanju kaze oko 360 e ... mhm a kako vam onda stoji na netu 260 eura i zasto on se momcina zbunio i cuti 5 sekundi ... kaze nisam upucen u to ... sto znaci da jeste samo da bih privukli ljude , a kad se pita za pravu cenu bude mosa ... nije ni bitno . otvorio sam tamo temu za M7 vs GP2 pa napisi kad stignes nesto ... ako imas nesto drugo da je slicno bar predlozi napisao sam tamo vec ... pa cu videti kad stignem
p.s ceka me posao ovo samo malo prolistam u prolazu da mi vreme prodje .. Neko mora da radi i kao obezbedjenje - i da cuva ljude tu nema prava na gresku 

Nisi me razumeo sta sam hteo reci, naravno imas pravo da pitas, i da saznas, a odgovor sam ti dao jos u onoj temi, nikada ne pricam napamet i smatram da sam vrlo kompetentan da prica na ove i slicne teme. 
Cim dodjem do vremena, pisem ti i poredim.

Cim dodjem do vremena, pisem ti i poredim.
-
- Neredovni učesnik
drom sve ok
samo rokaj
....

....
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 12. Apr 2016. 20:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Danas svrati do Logic Shop-a da uzmem p8,pa oni kao da se trude da ti ne prodaju telefon. Naravno nisu ga imali iako su mi preko telefona rekli da ga imaju,navodno se prodao. Pitam ja tipa koji se tu zatekao(deluje mi kao šef neki ili je možda čak i gazda) kako nemaju jos neki primerak našta mi on odgovara "znate mi smo maloprodaja naručujemo samo po jedan primerak". Kada sam radnicu pitao u vezi garancije kao da sam je u oko ubo,nije me ni pogledala samo je rakla imate godinu dana i to je to,iako na sajtu stoji da je garancija dve godine na hardver. Totalni amaterizam!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
dogwood,
- to se zove maloprodaja, bato moj!
Ja sam kod njih uzeo nešto jednom pre 10-tak godina, i nikad više.
Mada, ima ovde i onih koji su sa njima imali dobro iskustvo.

Ja sam kod njih uzeo nešto jednom pre 10-tak godina, i nikad više.
Mada, ima ovde i onih koji su sa njima imali dobro iskustvo.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam ok prošao sa njima. 
Pozvao ih.
- Imate?
- Imamo.
- Može slanje za NS?
- Može.
Sutra mi stigao tel. u neotvorenoj kutiji i zapečaćenoj foliji uz papirnu salvetu na kojoj je pisalo da imam 2 godine garancije.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

Pozvao ih.
- Imate?
- Imamo.
- Može slanje za NS?
- Može.
Sutra mi stigao tel. u neotvorenoj kutiji i zapečaćenoj foliji uz papirnu salvetu na kojoj je pisalo da imam 2 godine garancije.

Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
Pa onda proizvoljno daju odgovore kako se kome digne. Tipu ispred mene je na svako postavljeno pitanje odgovorila imate na sajtu,a ispade da je na sajtu sve totalno drugačije od onoga što ti kažu u radnji. A i ljubaznost je na zavidnom nivou!
Da su ljubazni- nisu. Uopste. Narocito te (dozvolicu sebi da kazem) curke koje sede i smaraju se tamo. Medjutim, jedan aparat sam kupio od njih pre 2.5 godine i nikad problem sa istim.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
dogwood, Ja sam kod njih kupio Lumiju 830 prosle godine, 2 godine je bila garancija. Devojka koja radi deluje totalno nezainteresovano, stice se utisak da lakira nokte na poslu posto se u telefone razume ko da ne kazem u sta.
E sad jedno pitanje za beogradjane, koliko se krece cena po radnjama u BG za LG G4? Video sam u Hermesu da je 330e, ima li sta jeftinije kojim slucajem?
E sad jedno pitanje za beogradjane, koliko se krece cena po radnjama u BG za LG G4? Video sam u Hermesu da je 330e, ima li sta jeftinije kojim slucajem?

Festina lente.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Druze,nema ko sta posebno ti kaze nesto pametno
Dzaba cene na njihovim sajtovima,moras nazvati i proveriti
Ponekada ni to nije dovoljno,lazu,mazu itd ,klasika
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Dzaba cene na njihovim sajtovima,moras nazvati i proveriti
Ponekada ni to nije dovoljno,lazu,mazu itd ,klasika
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Verujem da se u to drugo razume odlicno. Najverovatnije ću uzeti u hermesu ovih dana,ionako sam prethodna dva telefona uzeo kod njih.Apolo napisao:dogwood, Ja sam kod njih kupio Lumiju 830 prosle godine, 2 godine je bila garancija. Devojka koja radi deluje totalno nezainteresovano, stice se utisak da lakira nokte na poslu posto se u telefone razume ko da ne kazem u sta.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
dogwood, Kakva su ti iskustva sa Hermesom? Ja sam dosad uzeo jedan u Top Zoni i drugi u LogicShopu.
Festina lente.
@Apolo
Nokiu 500 sam uzeo pre 5 godina a lumiu 820 pre 3,obe rade savrseno i dan danas. E sad sta bi bilo da je nešto crklo to je već druga prica. Doduše imao sam mali problem sa nokiom 500,pri instalaciji vibera se tel ugasio i nije mogao da se upali,odneo ga kod njih oni ga flešovali i vratili posle par dana. Ne znam kako bi se postavili da je bio neki ozbiljniji kvar ali u principu sam imao ok iskustva sa njima.
Nokiu 500 sam uzeo pre 5 godina a lumiu 820 pre 3,obe rade savrseno i dan danas. E sad sta bi bilo da je nešto crklo to je već druga prica. Doduše imao sam mali problem sa nokiom 500,pri instalaciji vibera se tel ugasio i nije mogao da se upali,odneo ga kod njih oni ga flešovali i vratili posle par dana. Ne znam kako bi se postavili da je bio neki ozbiljniji kvar ali u principu sam imao ok iskustva sa njima.
- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
dogwood, moram sad da napisem moje iskustvo sa LogicShopom. Ja sam u januaru usao u radnju i trazio Sony Z1. Cura me je pogledala kao da sam joj trazio bubreg da mi da. I prije nego sto je i uspjela da mi bilo sta odgovori rekao sam joj-nemojte mi reci da ga nemate jer sam radnju zvao tri puta tokom nedjelje i sada sam dosao da ga kupim. Ona je otisla tamo iza pulta u sluzbenu prostoriju,nesto se domundjavala sa nekim tipom koji im je izgleda sef i donela mi je Z1. Ali cijela ta situacija je izgledala kao da ga nisu imali ili kao da im nije ni stalo da se telefon proda. Garanciju mi je dala dve godine odnosno godinu na hardver/softver. Sa telefonom nisam imao nikakvih problema do sad.
Meni je jedino cudno sto je po sajtovima LogicShop najjaca prodavnica po pitanju ponude modela jer imaju prezentovane sve modelea samsunga i sonija,cak i starije (xperie S,SL, Sola,Acro, T,T2 itd) a kad dodjes u radnju,prc.Nema. Nego moras da cekas dan dva na telefon. Sta znam.LogicShop je ispao fer i korektan. Malo su cudni ali ipak korektni.
Ljudi moj vam je savet da telefone kupujete u HermesMobilni jer oni provjereno daju garanciju dvije godine na uredjaje i ispostuju kupce maksimalno. Ne znam zasto ta radnja nije navedena na ovom sajtu. Ja sam kod njih kupio moju staru E7. A u sirokom ali sirokom luku da zaobilazite MyPhoneStore jer su to prevaranti koji prodaju prepakovane telefone kao nove. Sa obje prodavnice imam iskustva.
Meni je jedino cudno sto je po sajtovima LogicShop najjaca prodavnica po pitanju ponude modela jer imaju prezentovane sve modelea samsunga i sonija,cak i starije (xperie S,SL, Sola,Acro, T,T2 itd) a kad dodjes u radnju,prc.Nema. Nego moras da cekas dan dva na telefon. Sta znam.LogicShop je ispao fer i korektan. Malo su cudni ali ipak korektni.
Ljudi moj vam je savet da telefone kupujete u HermesMobilni jer oni provjereno daju garanciju dvije godine na uredjaje i ispostuju kupce maksimalno. Ne znam zasto ta radnja nije navedena na ovom sajtu. Ja sam kod njih kupio moju staru E7. A u sirokom ali sirokom luku da zaobilazite MyPhoneStore jer su to prevaranti koji prodaju prepakovane telefone kao nove. Sa obje prodavnice imam iskustva.
Apolo, ako ti je od neke pomoci pogledaj u HRAM-u. Ja sam kod njih uzeo S4 i nisam imao nikakvih problema. Decko koji je radio je bas korektan i garancija je 2 god, ako se u medjuvremenu nesto nije promenilo.
Postoje vec 10+ godina koliko mi se cini, a da su neki prevaranti ne verujem da bi toiko opstali. Ako jos neko ima neko iskustvo sa njima neka napise. Pozzz
Postoje vec 10+ godina koliko mi se cini, a da su neki prevaranti ne verujem da bi toiko opstali. Ako jos neko ima neko iskustvo sa njima neka napise. Pozzz
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Je l' daju fiskalni račun ovi iz Logic Shop-a? Tj. daje li bilo koja radnja od tih fiskalni?simbijanac napisao:...
Pravi fiskalni mozes dobiti samo kada je u pitanju roba uvezena od strane ovlascenog uvoznika, a takva roba KOŠTA mnogo.
Sve ostalo je šarena laza, wc papir...
Sve ostalo je šarena laza, wc papir...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
iamivan, ne.
Hoćeš da prođeš dosta jeftinije nego u legalnoj prodaji, a još bi i fiskalni.
Šta misliš zašto je toliko niža cena uređaja nego u npr. Handy-ju, Winwin-u i sl.?
Naravno, možeš dobiti i račun ako zahtevaš, ali očekuj onda i da ga platiš više.
Hoćeš da prođeš dosta jeftinije nego u legalnoj prodaji, a još bi i fiskalni.

Šta misliš zašto je toliko niža cena uređaja nego u npr. Handy-ju, Winwin-u i sl.?

Naravno, možeš dobiti i račun ako zahtevaš, ali očekuj onda i da ga platiš više.